Art & artists News

Kunstutstilling og nye malerier fra Trude Helén Hole

Trude Helén Hole er journalist, sommelier, coach, modell, foredragsholder og blogger – og trolig Norges mest standhaftige og hardtarbeidende forfatter og forlagseier. I tenårene var Hole en meget kreativ og habil tegner og kunstner. Favorittfagene hennes var blant annet foto, naturfag og sløyd, og ikke minst form og farge. Ganske enkelt alt som innebar å skape noe, det være seg treskjæring, lage isskulpturer, å sy egne klær eller male, tegne og ta bilder – og selvsagt skrive fortellinger. 

In English; Trude Helén Hole is a well-known Norwegian artist, author, model, journalist, sommelier, lecturer and blogger – and a free spirit! She has recently been awarded with International Prize Paris 2022, and is invited to exhibit a sculpture and a painting at New York Exhibition 2022. She is also one of three Norwegian artists who will be exhibiting at the International Exhibition ARTQUAKE-10 at Art Niğde International (ANI) in Turkey in September 2022, with her painting Mistress XXX. In this video you will find some finished paintings, some quick painting sketches, some sculptures, drawings, woodcuts and graphics.

Nå har hun børstet støv av malerkostene og maler bilder inspirert av årstider og naturens skiftende humør, samt bransjen hun arbeider i – nemlig vinbransjen. Hole varierer med bruk av olje, spray og akryl på lerret, samt bruk av elementer fra naturen. Malerier og motiver varierer stort, fra det helt enkle, nakne og rå, til mer komplekse, kraftfulle og energiske malerier, til det skjøre og delikate – alle kontrastfylte variasjoner som finnes i vår egen natur. 

Trude Helén Hole skal ha sin første utstilling i Schulerudstuene på Holmsbu fra 10. april til 10. mai 2021. Velkommen!

TIL HOLES BØKER – HOLES DIGITALE VINKURSHOLES MALERIER

Artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.