Art & artists Management & Health News Wine

Se video; bøker og vin – og du blir fin!

Trude Helén Hole er Norges tøffeste forfatter og kuleste sommelier, og er velkjent for sine humoristiske bøker, men skriver også dokumentarer og er i tillegg bok, film- og vinanmelder og kunstner. En god latter forlenger OG forbedrer livet. Om du ikke har lest noe av Hole før, bør du begynne med det nå. Hennes bøker blir like godt mottatt av menn som av kvinner. #unisex

Hole har også arbeidet med vin i 25 år, hvorav 6 år med vinimport og 19 år som vinskribent, og er i tillegg en erfaren kurs- og foredragsholder. Hole har produsert Norges første TV serie om vin, samt Norges første digitale vinkurs hvor vinsnobber er bannlyst – vinkursene ser du i egen stue når du har tid og lyst!

Du kan altså sitte hjemme i egen stue med venner eller alene om du foretrekker det – og lære om vin via alle skjermer inkludert TV. Enklere blir det ikke.

Sjekk ut bøker, kunst og vinkurs på featherbook.no

Tilbakemeldinger fra media: Bedre enn Bridget Jones, Budstikka Norges beste jenteforfatter, Dagsavisen Prinsessen av humor, Askeravisen Bøker til begjær, MAG Norges første chicklit forfatter, Aftenposten Fun, fearless female, Cosmopolitan Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene, BA Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet, NTB

Her er digitale vinkurs – til deg, fra meg.

TILBUD NÅ – KJØP 3 LOTTE-BØKER, FÅ 1 GRATIS!

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.