Books & Literature News

Boikott Bokhandleren på Tofte!

I dag kom jeg over et særdeles smakløst, stygt og avskyelig innlegg på Facebook postet av Bokhandleren på Tofte. De skriver; “Det er ikke alt en sunnmøring skal tjene penger på. Bare å hente så lenge lageret rekker.” Innlegget er delt 110 ganger og ca 80 kommentarer er å finne under innlegget – dette er kommentarer som er å anse som ren trakassering og mobbing av Kari Jaquesson.

Jeg er den eneste av de 432 som har trykket sint på dette innlegget – resten syntes å godte seg over det åpenbare hånet, hvilket er et direkte trist skue!

Det er greit å være uenig med folk, men å henge dem ut på denne måten, og deretter godte seg over alle den smålige dritten folk (mobben) lirer av seg i kommentarfeltet, er direkte groteskt – spesielt med tanke på at det samme antagelig forekommer i de 110 delingene innlegget til nå har fått. Hvor mye skal et menneske egentlig måtte tåle, bare fordi de deler et annet syn enn en selv?

Mobbing tar liv! Jeg er selv forfatter, og jeg har skrevet en dokumentar om selvmord. Den ble utgitt i 2016. I Norge har vi nulltoleranse for mobbing. Mobbing er en stor årsak til at mennesker, og spesielt ungdom og barn tar sine liv. Å dele denne type netthets, og hånlig kommentere det slik voksne folk i denne tråden gjør – er direkte frastøtende!

At mobbing og trakassering iverksettes av en “profesjonell” aktør som en bokhandel – er direkte kvalmt og bør få konsekvenser!

Å forfølge folk, trakassere og henge dem ut på denne måten kan vi rett og slett ikke akseptere! Jeg håper Kari Jaquesson anmelder Ronnie MAG Larsen som driver Bokhandleren på Tofte – og like mye håper jeg folk boikotter denne bokhandleren – for er det virkelig dette vi skal lære våre barn? At det er greit å opptre i flokk og trakassere et enkeltmenneske?

Mobbing er UAKSEPTABELT! Mobbing TAR LIV og må ta SLUTT!

Jeg håper flere fremover vil vise seg voksen nok til å ta avstand til denne type trakassering av enkeltmennesker og med det våger å si i fra at dette ikke er greit!

Artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.