Management & Health News

Si nei til tvangstesting og tyranni!

Det er mye jeg og Kari Angelique Jaquesson er uenige om – og vi har vært i tottene på hverandre før. Men her er vi på lik linje. Om du klarer å se forbi person, og høre på hva hun faktisk sier – og deretter gjøre som hun sier, søke opp dokumentasjon på nett – så vil du finne en del svar du kanskje ikke vil ha, men trenger! Se video her.

Noe av det viktigste å huske på og spesielt i urolige tider – er at regjeringen jobber for oss! Det er ikke omvendt – at “de” er sjefene og “vi” er undersåtter som skal adlyde!

Og som jeg har sagt flere ganger før – hvem er regjeringsmedlemmene? Jo, de er folk som deg og meg, og de har ikke spesialkompetanse på noe som helst. Mange av dem har aldri hatt en vanlig jobb en gang! Ikke lytter de til forskere og fagfolk heller. Så hvorfor skal vi blindt lytte til dem?

Jeg stoler mer på forskere enn på politikere. Hva med deg?

Og hvorfor har Regjeringen vedtatt omfattende hemmelighold i Koronakommisjonen – mao folk og media skal ikke få innsyn før det er gått 100 år! Hva tror du om dette?

Poenget mitt er at vi kan ikke stole blindt på Regjeringen! Og spesielt ikke Bent Høie – grunnet Høie har vi nå utbetalt over 350 millioner til vaksineskadde etter Svineinfluensaen og flere hundre nordmenn er skadd for livet – folk har tydeligvis glemt hvor påståelig Høie var i 2009 – alle måtte la seg vaksinere i en felles dugnad – hvilket han nå gjentar med en enda dårligere utprøvd vaksine!

Er det noen som har spurt Høie om han selv tok vaksinen i 2009?

Og vi kan ikke stole blindt på Erna Solberg heller – for hvilken kompetanse har hun, og hvem jobber hun for – Norge eller FN? Og hvorfor ødelegger regjeringen våre naturressurser og selger ut landet vårt bit for bit? Hvem tjener på det? Vi? Våre barn?

Har vi ikke ødelagt nok? Ligger det ikke nok lik i kjølvannet av tiltakene? For hvorfor skal vi bures inne og miste våre menneskerettigheter over natten for en smitte som 80% av oss ikke en gang merker vi har? Hvor er logikken i dette? Hvorfor skal vi la våre eldre dø i ensomhet? Hva med de økende selvmordstallene under covid-19? Alle som er isolert og har mistet jobbene sine, og ikke får behandling for andre sykdommer. Hva med alle kreftpasientene som ikke får behandling fordi Høie syntes det er for dyrt – deres liv for lite verdt innsatsen? Hva med alle de barn og unge som gjennom covid-året har droppet ut av organisert idrett som er ekstremt viktig for både sosiale ferdigheter, fysikk og mestringsfølelse? Hva med den norske fysiske og mentale folkehelsen generelt?

Hva med den økende volden i hjemmene?

Tiltakene forsvarer ikke tiltakenes kostnad! Og dette har flere forskere nå advart om lenge – men regjeringen lytter ikke!

Ingen ting overgår NATURLIG IMMUNFORSVAR. Så vi må også spørre hvorfor regjeringen ikke lar oss utvikle et NORMALT IMMUNFORSVAR – men i stedet tvinger oss til å isolere oss i påvente av en vaksine som er lite utprøvd, farlig og dødelig? Hvem tjener på dette? Du? Din farmor? Vaksinen hindrer deg ikke i å smitte andre eller å bli smittet – og du kan bli syk og dø av vaksinen også, for menneskehånd. Er dette en risiko du er villig til å ta for Høies og Nakstads “dugnad”?

Vet du egentlig hva en vaksine faktisk er og hva den består av? Undersøk selv!

Jeg vil minne om at snittalder for de som har dødd med – ikke av covid er 82 år og har underliggende sykdommer. 80% av de smittede merker det ikke.

Høie, Nakstad og Solberg vil ikke ta vaksine før de har fått skikkelig dokumentasjon på at den faktisk virker og er trygg – så hvorfor skal du og dine barn eller din bestemor ta den? Fordi dere stiller opp som frivillige prøvekaniner?

Tror du meg ikke? Gjør jobben din og undersøk selv!

Fra dagens DN – 25.2.2021 – og spør deg hvorfor dette tyranniet er nødvendig når over 80% ikke engang merker at de er smittet, og kun en lite promille blir alvorlig syk – og da har de gjerne sykdom fra før.

En kan like et menneske eller ikke. Men det er alltid lurt å lytte om de mener noe vesentlig annet enn deg – for med det kan du utvide horisonten og få et nytt perspektiv på ting. Og det er lurt å faktisk GIDDE å undersøke selv – spesielt i saker som omhandler liv og helse – og dine barns fremtid!

Igjen – vi må ikke stole blindt på regjeringen, de lytter ikke en gang på fagfolk, helsepersonell og forskere, men kjører på med sin agenda – og hva er nå egentlig regjeringens agenda – når 80% av oss ikke en gang merker vi er smittet?

Hva er vi redd for? Et usynlig spøkelse? Er vi overtroiske? Klarer vi ikke å se tallenes klare tale? Om media ikke hadde hauset opp dette smittesirkuset hadde vi levd som normalt. Og det er faktisk ganske normalt å bli syk og på et eller annet tidspunkt å dø! Så hvilken agenda har media ved å hause opp smittetall som er uvesentlig i det store og hele – spesielt når 80% av oss ikke en gang merker vi er smittet? Hva er vi redd for? Hvorfor så store, påtrengende og skremmende overskrifter?

Hva er egentlig målet her – å skremme befolkningen? Det er vel ganske innlysende, eller hur?

821 millioner mennesker sulter! De som rammes hardest er barn, kvinner og de mest sårbare i verdens fattigste land, ifølge FN-rapporten «The State of Food Security and Nutrition in the World 2017». 821 millioner mennesker tilsvarer 11 prosent av verdens befolkning, og vi stenger altså ned en hel verden grunnet et virus de fleste av oss ikke en gang merker vi har i påvente av en risiko-vaksine som ikke gjør noe til eller fra – men som noen vil bli ENDA RIKERE AV!

Og i tillegg følger kommende vaksinetvang og kontrolltiltak og begrensninger som setter menneskerettighetene ut av spill.

Som jeg har sagt en rekke ganger før – om Erna og co, og Bill Gates og disse rikingene virkelig vil gjøre noe for menneskeheten, hadde de ganske enkelt gitt barna i Afrika vann og mat – for det dør 18.000 barn av sult HVER DAG! Men dette er ikke så viktig, eller?

I stedet for å gi disse barna vann og mat slik at de overlever, gir de barna en vaksine de tjener penger på før de dør – er det barmhjertig?

Igjen – om du klarer å se forbi person, og høre på hva folk faktisk sier, spesielt rundt covid og vaksiner – og deretter selv søker opp dokumentasjon på nett – så vil du finne en del svar du kanskje ikke vil ha, men trenger. For husk at myndighetene jobber for oss – vi er ikke Solberg, Nakstad og Høies undersåtter som bare skal adlyde! De vet ikke bedre enn oss, spesielt ikke om vi undersøker litt selv – og myndighetene har ikke alltid rett.

Spørsmålet vi bør stille er; er vi nå vitne til et globalt og voksende fascisme-regime styrt av en elite som resten av oss skal underkaste oss, hvor individer betyr lite – og regimet betyr alt? Der mennesket kun finner mening i det å adlyde det nasjonale fellesskapet? Jeg bare spør.

Og jeg spør om du lest 1984 av George Orwell? 1984 er en fremtidsroman som ble utgitt i 1949. Boken er en dyster spådom om hvordan fremtiden kan bli, med et totalitært system der praktisk talt ingen individuelle rettigheter finnes. Les den boken! Mer om boken finner du her.

Om flere hadde giddet å stille spørsmål ved myndighetenes agenda og tiltak, hadde det vært mindre krig i verden. Et godt eksempel er 2 verdenskrig som jeg fordypet meg i da jeg studerte historie. Det er påfallende hvor fort vi lar folk som deg og meg i offentlige verv lar oss kue oss til taushet og til å gjøre ting som strider i mot vår natur. Om flere hadde stilt seg kritisk og sagt nei, hadde flere tusen liv vært reddet.

Vi burde lære av historien – men vi sover i stedet!

Vi må kreve at regjering lytter til fagfolk, forskere og folket! Og denne dugnaden bør vi bør ta nå – for den gjelder våre barns fremtid! Den reelle makten er hos folket, det vil si deg og meg – ikke Høie og Solberg – vi har bare glemt det. Og det er enkelt å vise myndighetene hva vi mener. Det gjøres ved valg og ved kreve mer direkte demokrati i viktige saker – samt skrive debattinnlegg og dele disse, og ikke minst ved å gidde å demonstrere som er mer normalt i andre land, mens naive nordmenn ser på The Voice!

Nedover i Europa demonstrerer massene nå mot covid-19 tiltakene, for tiltakene lar seg nemlig ikke faglig forsvare – og folk har fått nok av tyranniet! Men norsk presse holder tyst om dette – og hvorfor holde de tyst, tror du? Igjen; hvilken agenda har media når de hauser opp smittetall som er uvesentlig i det store og hele – spesielt når 80% av oss ikke en gang merker vi er smittet?

Hvem eier mainstream media? Hvem eier Faktisk.no? Undersøk litt selv!

Men her på knausen gir vi i stedet fra oss våre grunnleggende menneskerettigheter i god tro om at det er til det beste for alle, fordi vi ikke evner å tenke selv – og dette til tross for at vi er et opplyst folkeslag med et av verdens beste skolevesen og med muligheter til å undersøke selv!

Din handling eller mangel på så dann – vil ramme dine barn! Jeg kunne valgt å holde kjeft, drikke vin og lukket øynene – men jeg skriker høyt, for dette gjelder ikke meg – det gjelder mine barn og barnebarns fremtid! Det er grunnet foreldres tafatthet nå, at dine og mine barn og deres barn igjen ALDRI vil kunne vokse opp i et fritt land med tilsvarende rettigheter som du og jeg hadde frem til covid-19! Dette er hva som nå skjer rett fremfor øynene våre om vi nå ikke våkner og sier NOK ER NOK!

Vi vil leve som før og vi vil ha et fritt liv! Vi aksepterer IKKE at vaksiner skal begrense hvordan vi og våre barn skal leve våre liv!

Nå vil regjeringen vurdere en dansk modell som antagelig vil koste danskene 100 milliarder årlig – nemlig å tvangsteste befolkningen to ganger i uken. Så – hva sier du til det? Hvem jobber regjeringen egentlig for? Folket – som er du og jeg og våre barn – eller en industri styrt av en elite?

Jeg vil minne om at like naturlig som å bli født er det naturlig å bli syk, og på et eller annet tidspunkt å dø. Spørsmålet er om vi skal gi fra oss våre liv i mellomtiden.
……………..@………………..

Sov godt, du lille pike! Sov godt, du lille gutt!

Drøm du søtt om livet du aldri fikk.

Jeg skal fortelle deg om å løpe barbeint i våt eng. Om å danse på tak. Om å rope i vinden og kjenne regnet på kinnet.

Jeg skal fortelle deg om å leke med venner. Om å dra på fisketur og ta bestemor på restaurant. Jeg skal fortelle deg om bier og blomster. Om skitur og appelsiner. Om hyttetur og fjelltur.

Jeg skal fortelle deg om reiser til de fjerne strøk. Om folk jeg har møtt og hva jeg har opplevd.

Jeg skal fortelle deg om steder jeg har besøkt, om historie og kulturer jeg har erfart og tatt del i – og vakker natur og dyreliv som har beriket mitt liv.

Jeg skal fortelle deg om alt jeg har kunne gjort, mitt barn – som du ikke kan.

Fordi jeg sov når det gjaldt. Jeg sov bort din frihet.

Sov godt, du lille pike! Sov godt, du lille gutt!

Drøm du søtt om det liv du aldri fikk.

……………….

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle.

Med vennlig hilsen Trude Helén Hole

Forfatter, sommelier, coach og foredragsholder

….…..@………

Trykk gjerne på FOLLOW oppe til høyre om du vil følge denne bloggen for å lese artikler om politikk og næringsliv, samt bøker, film, vin og kunst, og ikke minst selvutvikling. Du er også velkommen til å joine meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter og/eller Facebook. Ønsker du informasjon om Norges morsomste bøker og Norges første digitale vinkurs – kan du gjøre det her. Bøker, kunst og digitale vinkurs kjøper du her.

Fjerde bok i serien om Lotte-Marie, Norges morsomste serie – er nå i salg.

norges-morsomste-forfatter-5