Adventure & Travel Management & Health News Sex & Relationships

2020 er tid for å gi slipp på fortid, stole på universet og følge egen intuisjon

2020 blir et helt fantastisk år med mye kjærlighet og glede! Og det merker jeg ikke bare i hver eneste celle i kroppen min, men i hele universet. De gode energien som nå er i luften, er omfattende og bidrar med ro, flyt og harmoni både i og rundt oss – og jeg skal nyte dette til fulle, åpne armene og ta i mot, for etter 10 år som selvstendig næringsdrivende med mye hardt arbeid og læring på godt og vondt, mye turbulens og svært tunge motbakker, ventes nå stabile, gode, frie og fremgangsrike år – for jeg har lært meg å gi slipp!

Rhodos i gull2020 er en fin tid for å gi slipp, stole på universet og egen intuisjon. Foto; Gro Storteig, i G-Photo. Location er Rhodos.

For å kunne gå over i noe nytt, må en ofte gi slipp på det gamle. Dere som har fulgt meg en stund, vet jeg blir sterkt påvirket av månen, spesielt fullmåne. Jeg får ikke sove. Fullmåne og årsskiftene – skaper rom for refleksjoner og er en fin mulighet til å gi slipp på fortid og gi opp kamper som er lite konstruktive. Vi kan selvsagt ikke endre fortiden, men vi kan påvirke fremtiden om vi er bevisst hvilket grep fortiden har på oss.

Fortid kan mao sabotere vår fremtid, men det kan allikevel være vanskelig å gi slipp, fordi den er det eneste vi kjenner til. Vi kan derfor bli låst fast i noe som ikke gagner oss, som eksempelvis kan være følelser, handlingsmønstre, familie, venner, hendelser eller steder. Å akseptere at enkelte ting ikke kan endres eller repareres, er derfor både en befrielse og en berikelse.

Det er også forløsende å innse at det som ble, kanskje var til det beste. For ofte skjer endringer for en grunn, hvilket sees best i ettertid. Når skogen brenner og alt etterpå er dekket av sort ødeleggelse, vokser det alltid nye, vakre spirer opp av asken.

Noen ganger må vi la noe dø ut for at nytt skal spire.

I stedet for å forsøke å lede universet og alt rundt deg, kan det derfor være smart å gi slipp og lytte til universet og ditt indre. Det har jeg gjort. Ved å gjøre dette vil du oppdage at nye dører åpnes når du stenger andre. Å gi slipp på noe som ikke lenger tjener en hensikt eller er konstruktivt for deg  – er utviklende, befriende og skaper ofte nye og bedre muligheter.

Du må føle, se, lytte og evaluere. Noen ganger forsøker altså universet å gi deg små tegn for å fortelle deg om du er på riktig kurs eller ikke. Les mer om det her; Har du noen ganger lurt på om universet gir deg grønt eller rødt lys? Vær observant; dette kan vise seg i sammenfallende opplevelser, følelser av déjà vu eller merkelige «tegn» som tall og symboler som viser seg her og der. Det hele kan selvsagt virke rart når det pågår, men følg magefølelsen og prøv å se alt i et større perspektiv. Er du i kontakt med deg selv og universet, vil du kanskje også oppleve levende, og gjerne gjentagende symbolske drømmer. Lytt til dem.

Noen tror på Guder – jeg tror altså på Universet og på positive og negative energier, som jeg har skrevet en del om før, og ikke minst tror jeg på meg selv og dette i et større perspektiv enn det menneskelige. Med dette tar jeg naturligvis på meg skylden om det ikke går bra, eksempelvis i et forhold eller på jobb – eller om det går direkte til helvete.

Og det motsatte gjør jeg også når det går bra, som nå – for det er utelukkende jeg som har bragt meg hit jeg er i dag. Ingen andre. Og jeg er her jeg er i dag fordi jeg har lyttet og stolt utelukkende på meg selv og min intuisjon, eller magefølelse som noen vil kalle det.

Magen er vårt ukjente kompass, det er her følelser skapes og gjenkjennes. Noen ganger går jeg meg vill i terrenget eller egne handlinger og følelser, men ettersom jeg tror universet sender oss signaler har jeg omsider lært meg å følge ledetrådene. Om du har ignorert din intuisjon, slik jeg har gjort med jevne mellomrom fordi jeg har latt logikk, ambisjoner og vilje overstyre – er 2020 en fin tid å begynne å lytte til deg selv igjen.

Du vet innerst inne at magefølelsen alltid stemmer. Et godt eksempel på en meget tydelig magefølelse er nervøsitet. Magefølelsen er ditt speilbilde.

Magefølelsen gir deg altså signaler om egne og andres energier og følelser, viser deg rett eller galt, og hvilken vei du skal gå. Om en lite signal i magen sier du ikke skal gå inn i akkurat den taxien – ta den neste! Magen er ditt ukjente kompass, det er her følelser skapes og gjenkjennes. Om du ofte har problemer med magen, har du muligens også problemer med følelseslivet ditt. Kjenn litt etter. Er det kaos? Er det noe du frykter eller ikke tørr å si fra om?

Vi bærer ryggsekker med fortid, enkelte ryggsekker bør du sette fra deg i 2019. Vel, min intuisjon er sterk og tydelig, og jeg vet nå av smertelig erfaring at den skal få følge meg gjennom tykt og tynt – og lyttes til. I løpet av de siste to, tre årene har jeg vært på en indre reise og endret kurs på alle områder i livet. 2020 vil bli et magisk år nå som jeg har ryddet mer plass til meg selv både eksternt, ved eksempelvis å flytte til sjøen – og internt i livet mitt.

Jeg håper du gjør det samme med ditt liv. One commitment only – be true to yourself.

Jeg har nå gitt slipp på alt som har holdt meg tilbake, samt min trang til å ha alt i balanse – jeg er vekt. Jeg har også omsider gitt slipp på min trang til å reparere det som ikke kan eller skal repareres, jeg snakker her om menneskelige relasjoner, og gitt opp alle mine forsøk på å endre ting til det bedre, dette fordi jeg omsider har forstått at det beste er faktisk å la det være.

Jeg har med andre ord lagt fra meg ryggsekken med generell fortid, mennesker og relasjoner, samt oppgaver/gjøremål som ikke er konstruktiv å ta med seg inn i fremtiden. Med dette blir 2020 starten på et helt nytt liv med blanke ark og lystige fargestifter. Fremtidens innhold skal skapes sammen med familie, mine kjære venner og nye bekjentskaper. Og selvsagt skal mine trofaste følgesvenner – min intuisjon og mine drømmer få større plass i livet mitt.

Med dette er tunge byrder og unødvendig last løftet av mine skuldre. Jeg føler nå frihet på alle plan og skal nyte det fullt og helt. Jeg skal fremover la meg flyte med universets herlige bølger for å se hvordan dette lar seg forene med mine egne mål. Hvem vet – kanskje kommer jeg fortere frem på denne måten. Det er i så fall en besnærende tanke. Hva med deg? Kjenner du deg litt igjen i nevnte? Vel, da setter vi seil sammen og ser hvor det bærer.

Men kvitt deg først med lasten(e) som hindrer deg å fly og stol på deg selv!

Flere liknende artikler finner du her.

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes – og godt nytt år! 

🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)