News Reviews

Morten Helstrøm stiller ut i Moss

I dag ønsker jeg å presentere Morten Helstrøm som er en ivrig tegner og som nå skal ha sin første utstilling denne julen, nærmere bestem Moments spiseri i Moss. Så er du i nærheten, må du jo ta en titt. For som Helstrøm skriver på sin egen Facebookside; – jeg håper alle kunstglade Mossinger tar turen innom Dronningensgate i romjulen. Her er et lite utvalg ferdige tegninger og utkast, og som dere ser – selv jeg er foreviget av Mortens penn, og det er jo litt stas.  😊

80030981_10219735320548013_7015958558395072512_o

Portrett tegning. Tegnet med grafitt blyanter, kull og svart penn. ✍

Morten Helstrøm er opprinnelig mossing, men flyttet til Horten i 1990. Den unge kunstneren er 44 år, har 2 voksne barn og 2 barnebarn! Helstrøm jobber i Horten Kommune og er lidenskapelig opptatt av tegning på fritiden, og tegner for eget galleri som heter Helstrøm Fineart. ✍

Helstrøms spesialfelt er akt og portretter, og flere av hans bilder kan du finne på hans Instagramkonto og hans Facebookside som begge heter Helstrøm Fineart. Og kanskje kan du få tegnet neste gave hos Morten? 👍

……..

Flere liknende innlegg om kunst og slikt, finner du her.

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes – og godt nytt år! 

🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)