News

INSENSE Design og Interiør kommer hjem til meg…

Juhhuuuu! I dag får jeg besøk av Joe Shriki som driver INSENSE Design og Interiør. Jeg har jo en klar formening om hva jeg skal gjøre i min nye bolig, jeg skal blant annet bygge ut terrassene og ha glassveranda, og jeg skal snekre meg en TV skjenk/ bokhylle der trappegelenderet står, og snekre en hjørnehylle, samt finne noen gode garderobeløsninger (ja, jeg må nok snekre noe her også) og selvsagt skal jeg male vegger og trapp, og fliser på bad og kjøkken.

 

Det er ikke mine møbler på bildene over, men er det ikke hyggelig, eller? Jeg bodde jo i en fantastisk drømmebolig før, med ski inn/out, men jeg bestemte meg for en del år siden at jeg skulle skifte bolig i 2019 – et nytt kapittel skal nemlig skrives og et nytt liv skal leves, og i min nye bolig har jeg fått absolutt alt det jeg har drømt om lenge; det usjenert, luftig og åpent, det er sol hele dagen sommer som vinter, det er himmel som farges i alle fasetter over det hele, og ikke minst en fantastisk utsikt utover sjøen.

Og ikke nok med det, jeg elsker jo å være ute, i min nye bolig har jeg hage og fem uteplasser.

Jepp, med denne utsikten kommer jeg nok til å leve enda mer som en eremitt enn det jeg gjorde før. For her kommer jeg til å sitte dag ut og dag inn og skrive på mine bøker, med eksempelvis litt deilig rosé i glasset… Shukk!  

Men før jeg setter i gang med oppussing og nye innkjøp, får jeg nå hjelp til å sjekke ut idéene mine, samt litt inspirasjon når det gjelder farger og interiør, for jeg vet jo hva jeg vil ha her også – og jeg heller en del mot hvitt, grått og sort om dagen, men kanskje jeg blir overbevist om noe annet, så dette blir gøy!

INSENSE Design og Interiør skriver følgende på sine hjemmesider; Kunnskap og kvalitet, til en fornuftig pris! Vår visjon er å være ditt førstevalg av partner innen oppgradering, totalrenovering, nybygg, boligstyling og belysning – samt prosjektledelse.

Vår misjon er å være dedikert til hver enkelt kunde, med tett oppfølging gjennom prosjektet. Vi har et team med fagkunnskap innen de ulike områdene, vi designer for og med deg som kunde – og vi leverer høy kvalitet til en fornuftig pris.

Skjermbilde 2019-06-05 kl. 09.02.56

Om du skal pusse opp din bolig, sjekk ut INSENSE Design og Interiør. Nå kan du benytte deg av det flotte åpningstilbudet, nemlig ti timers gratis rådgivning. Sjekk det ut her.  

Artikler om vin finner dere her og om bøker her – reiseartikler finner dere her og flere innlegg om ledelse, selvutvikling og helse finner dere her.

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 7