Adventure & Travel News

Jippi! Høsteferien er i boks!

Yey! Er super glad! 😃 Høstferien er endelig i boks for Josefine og meg, så nå er jeg rett og slett lettet. For jeg må ærlig innrømme at jeg, selv om jeg er en globetrotter som har reist verden rundt flere ganger – syntes det er slitsomt få finne gode ferieløsninger med barn, eller med venner for den saks skyld. Kjenner du deg igjen? 😉

 

Clarion Collection Havnekontoret Hotel

Det er den samme runddansen hver eneste gang. Først må en trekke opp de store linjene, om vi skal dra sydover til sol og varme, til en storby, eller til fjell og/eller sjø, eller pusse opp litt mer i huset, eller…. Og så, etter å ha brukt mange timer med mye grubling og leting på nett, og en VIRKELIG trenger ferie, for en blir møkka lei – så løsner det plutselig!

Les også Hvorfor dra til Paris når du kan dra til nordens paradis?

I år blir det Roadtrip til min hjemby Bergen! Jepp! Vi forsøkte vel egentlig på det i fjor også, men da kom vi bare til Beitostølen, og derfra og vestover regnet det så mye at vi ganske enkelt returnerte og brukte resten av høstferien på vakre Holmsbu Hotel, et sted jeg simpelthen elsker. Ja, jeg bor der gjerne helt for meg selv for å skrive på mine bøker.

Artikler og bilder fra Holmsbu finner dere her.

 

Vakre Vestlia Resort

Årets høstferie begynner i dag. Men det er fint å slappe av litt, så først på søndag drar vi vestover til noen spennende dager i Bergen hvor vi skal bo på bryggen, på fantastiske og unike Clarion Collection Havnekontoret Hotel – og deretter skal vi nyte herlige dager på Vestlia Resort på Geilo hvor jeg har bodd mange ganger før, simply because it is wonderful and I love it! Og vet dere – begge hotellene har flotte treningsfasiliteter og SPA! Just saying! #glede

Jepp, jeg gleder meg stort til høstferien som nå er i boks – kvelden kan komme!

God helg dere, og ha en riktig fin høstferie – oppdateringer kommer!   

Flere reisetips finner dere her.

Les også Bergens-dialekten er Djevelens verk

……….

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

 

This slideshow requires JavaScript.