Adventure & Travel

Hvorfor dra til Paris når du kan dra til nordens paradis?

#Sponset. Hvorfor dra til Paris når du kan dra til nordens paradis? Og drar du til Bergen så vil jeg anbefale deg å bo på Hotel Oleana som ligger midt i smørøyet ved selveste Den Nationale Scene, byens kulturelle stolthet. Det første som møtte oss i døren var den slående jordnære atmosfæren i lobbyen blandet med chic eleganse, etterfulgt av et fantastisk imøtekommende smil i resepsjonen og et herlig; -Velkommen til Bergen, på klingende bergensk. Ja, hva mer kan en ønske seg? 😉

thumb_img_1723_1024

Kult bilde? Alle veggene i hotellet er prydet med kuuule og stemningskapende bilder!

I Bergen kan du fint finne på litt konkelimonke, for i Bergen e det lite med nebbenoser, men kanskje treffer du nåkken med pailabber eller nåkken som e høg på peren, men då kan du jo bare pile deg hem eller daffe tebake til Oleana, vel og merke om du e en homlepong eller en alåhåvve. Om du e litt knaiben og knas, koffor ikke spante en tur på kjiken og dra på en romantisk weekend til Bergen? Det kan bli luddi, det!

Historisk møter nytt i sentrale Bergen, skriver Choice på sine hjemmesider, og det er helt riktig, for hotellet er en herlig miks av farger, former, tider og energier – and I just love to love it! Etter min mening er dette hotellet en opplevelse i seg selv, bare ta en titt på disse bildene, så forstår du hva jeg snakker om.

thumb_img_1771_1024

thumb_img_1774_1024

-Velkommen til hjembyen. Vi ønsker dere et “knall-i-padden” opphold! Hjertelig hilsen Team Oleana. Ja, dette stod på speilet i det flotte rommet vårt. Om ikke dette får noens hjerte til å smelte, så vet ikke jeg. Ja, jeg er fra Bergen og det visste de tydeligvis – og riktig, jeg smeltet, jeg 😉

I vestlandsbyen Bergen kan du forvente både sol, regn og frisk luft, og vi fikk som vi vanligvis får i Bergen – alt. Men ikke minst kan du forvente hyggelige mennesker og herlige kultur- og matopplevelser, og hotel Oleana ligger i behagelig gangavstand til byens mest kjente og populære områder og attraksjoner.

Du kan gjøre som oss, rusle opp til Fløyen gjennom fantastisk natur og nyte en like fantastisk utsikt utover havet og byen mellom de syv fjell, og ta Fløibanen ned, for selvsagt må du opp på en fjelltopp når du er i Bergen! Et annet alternativ er å ta svevebanen opp til Ulriken. Er du i Bergen på sommeren, anbefales både Stoltzen og en flott vandretur over vidden fra Fløien til Ulriken.

thumb_img_1776_1024

thumb_img_1784_1024

På Fisketorget kan du nyte sjømat og lokale råvarer. Jeg anbefaler restauranten Vestland – en gourmet opplevelse av de sjeldne! Du kan også vandre blant de historiske trebebyggelsene på Bryggen som er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og rusle blant butikker og mennesker på Torgalmenningen, Bergens mest kjente aveny.

Og hører du noen rope; –  E det nokke fart i trompeten, eller; -Ka hunen, så er det akkurat slik det skal være i Bergen. Det er bare å la seg rive med og roe helt ned:-) Du kan nyte lange måltider og sene kvelder på byens mange restauranter, puber og barer og ta del i Bergens yrende natteliv og deretter trekke deg stille og rolig tilbake til det koselige rommet på Oleana. Eller du kan gjøre som oss – ta deg en tur til Bergen Travpark når det er hesteløp og ta del i den fantastiske stemningen som råder der og se verdens flotteste dyr in action. Det anbefales 😉

 

Denne gangen var vi i Bergen i anledning Mary Kays Høstkonferanse ettersom jeg er Seniorkonsulent i Mary Kay, les mer om det her, og på kvelden var det 70 talls party. Vi har det alltid moro i Mary Kay, serru – og er det i tillegg 70 talls party i selveste Bergen, så blir det selvsagt trippel moro 😉

thumb_img_1747_1024

thumb_img_1755_1024

For å oppsummere – det er alltids moro i Bergen, okke som. Der kan du fint finne på litt konkelimonke, for i Bergen e det lite med nebbenoser, men kanskje treffer du nåkken med pailabber eller nåkken som e høg på peren, men då kan du jo bare pile deg hem eller daffe tebake til Oleana, vel og merke om du e en homlepong eller en alåhåvve. Om du e litt knaiben og knas, koffor ikke spante en tur på kjiken og dra på en romantisk weekend til Bergen? Det kan bli luddi, det!

Ønsker alle en riktig fin dag!

Trude Helén Hole:-)

klikk-her-for-a%cc%8a-lese