Books & Literature Management & Health News

En liten videosnutt – en filosofisk hilsen fra Son

Ja, ja, nå sitter jeg her og nyter livet. Har nettopp spist to ristede skiver med alt for mye smør og majones på! Esj, men det kan jeg selvsagt leve med. Her er en liten hilsen fra skrivestuen i Son. Ja, jeg er så priveligert å få låne en fantastisk hytte av en fantastisk mann. Så her er jeg så mye jeg kan og skriver mine bøker med fantastisk utsikt utover sjøen – akkurat slik jeg har drømt om i mange tiår.

Skjønner? Kan det være at universet har en liten finger med i spillet?

Jeg tror nemlig det. Det tok litt tid, men jeg har omsider innsett at selv om jeg elsker å finne løsninger på problemer, reparere gamle ting og kanskje også relasjoner, så er det ikke min oppgave å prøve å reparere absolutt alt for å gjenopprette balanse. Noen ganger må jeg la vektens behov vike for sunn fornuft.

Gjenoppliving kan være bortkastet tid og energi. Noen ganger må ting få dø ut, for kun slik kan nytt og bedre spire.

Les også 2018, tid for å gi slipp, tilgi, stole på universet og egen magefølelse.

Ved å holde fast i fortiden for lenge, kan en fort ødelegge en bedre fremtid. Derfor har jeg med jevne mellomrom renselsesprosesser. I fjor sommer bestemte jeg meg for et års «pause» og har nå kvittet meg med all fortid som ikke er konstruktiv for min fremtid, det være seg mennesker jeg har kjent på godt og vondt, hendelser og opplevelser jeg har vært i gjennom.

KJØP MINE BØKER HER.

Jeg har nå funnet tilbake til mine opprinnelige følelser og behov, og føler meg nå ekstremt styrket på alle plan i livet. Jeg er med dette i bedre stand til å presentere og handle i tråd med mine mål, ønsker og mine drømmer, og ikke minst – jeg føler meg totalt fri!

Jeg har gitt slipp, tilgitt og gått videre – og føler at verden har åpnet seg på en helt ny måte og at universet heier meg frem.

2018 er altså året jeg tok et steg tilbake, og ti steg frem. Og jeg kjenner det har gjort meg godt. Jeg lar det meste være mindre opp til meg og desto mer opp til universet som nå åpner dører og lar meg møte spennende mennesker – eller “engler”. Jeg fokuserer mer på det jeg skal og det er å skrive bøker. Punktum. Med dette har jeg tatt et stort steg fremover i riktig retning, og føler med det at hele universet spiller nå på lag – og jeg simpelthen nyter det til fulle. I skrivende stund sitter jeg som jeg nevner i videoen, på en hytte ved sjøen slik jeg alltid har drømt om og skriver. Skjønner? #Glede

IMG_1131
Klokken 19.19, torsdag 13 september. Varme tanker sendes til den det gjelder.

Jeg håper det er slik med deg også – at du har universet med deg! Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin aften og en herlig weekend! Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (5)