News

Carpe Diem! Nå kommer høsten, men sommeren er ikke over…

Nå kommer høsten, og vestlandet kan få årets første høststorm, skriver VG. Store deler av landet vil få skikkelig ruskevær i uken som kommer. På Vestlandet kan de få sin første høststorm, mens Finnmark vil få solgløtt. Og det er med været som med alt annet i livet – det gjelder å gripe dagen når den er her.

IMG_1301
Skrivehytten på Son. Bildet er tatt klokken 19.40, lørdag 15 september, og vi har nettopp badet litt.

I helgen var jeg og Josefine på hytten i Son og nøt sommerværet. En tror alltid det er den siste, men det kan fortsatt komme flere slike dager, vi må bare ha vett til å nyte de små øyeblikkene vi har igjen med sol og varme. For en dag er de borte og en ny årstid har festet grepet.

Til uken vil det altså komme litt regn i forbindelse med nedbøren som driver forbi Østlandet, men deretter vil dette avta noe og det vil det bli mye sol og fint innimellom, mens Vest-Norge stort sett får gråvær og regnvær hele tiden. Skjønner? Som bergenser vet jeg å komme meg ut når solen titter frem og sier hei, så vi her på østlandet får nyte det mens vi kan.

Dette gjelder også våre menneskelige relasjoner – plei dine forhold og dine vennskap med omhu. En dag kan det være over. 

Carpe Diem! Nå kommer høsten, men sommeren er ikke helt over… 😉

Dagens låt blir selvsagt en som handler om kjærlighet, så da må det bli en litt rusten versjon av I am sailing med Rod Stewart. Jeg simpelthen elsker den låten og noterer meg forøvrig at Rod er mye kulere på håret enn meg! Det skal han jaggu ha! Noen som vet hvilken frisør han går til?

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin aften og en herlig dag! Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)