Yey! Jeg har som noen av dere vet holdt på med videoproduksjoner en stund nå, og noen av dem finner dere på min YouTube kanal. I år skal jeg rydde plass og produsere mer, blant annet rigger vi til et lite studio i det Blå Huset mitt på Dikemark.

Og da trenger vi deg!

Trude Helen Hole, forfatter modell og fotograf.
Foto: Morten Eik/Se og Hør

Hva som skal produseres kommer jeg tilbake til, men stikkord er Art of Living og På Pulsen – dvs vin, bøker, reiser og opplevelser, ledelse og selvutvikling, helse og trening, og politikk og næringsliv – og dette skal ut på YouTube, FB og bloggen her altså, ikke på NRK! Les også Miss skal lage Norges første vinprogram, i Kampanje, og Satser på kul lokal TV, også i Kampanje.

Kort og godt viderefører vi innholdet på denne bloggen til livesendinger fra min lille skrivestue, dvs Det Blå Huset – som altså er det kuleste huset i Asker. Og selvsagt kommer det interessante gjester på besøk. Spennende, ikke sant? Jeg syntes det – og vi startet i mars!

Er du interessert i å være med i en sending eller to fra Studio Blå? Har du noe på hjertet? Vi vil gjerne snakke med folk som jobber med temaer som opptar de fleste, eller har opplevd noe på godt eller vondt som kan være til hjelp for andre, eller ønsker du å formidle reisetips, trenings eller livsstil-tips. Om du er kjent eller ikke kjent – spiller ingen rolle. Innhold- og innspillingsplaner er under utarbeidelse nå.

Send mail til trude@newspirit.no, og hva du ønsker å snakke om.

Her er før og etter bilder av Det Blå Huset som jeg nå har hatt i fire, fem år – ja, det var litt av en jobb å pusse opp det fantastiske bygget. Men min kjære fotograf-venninne Gro som jeg inviterte med da jeg fikk leie Det Blå Huset, og jeg er altså ikke redd for å ta i et tak og vi liker å gjøre det meste selv. Jepp, vi simpelthen elsker hardt fysisk arbeid, være kreative og finne gode løsninger! 😉

Jeg tenker at huset er veldig glad for at det har fått nytt liv, både innvendig og utvendig. For dette huset, folkens –  har nemlig sjel. Det bokstavelig talt ropte på meg en herlig vinterdag for over 15 år siden da jeg gikk på ski over isen. Det stod der ensomt, forsøplet og forlatt – og forfalt med nedtaggede vegger, knuste vinduer og ødelagt tak. Så jeg svarte den gangen for 15 år siden, at: -– ja, kjære hus, jeg skal redde deg en dag – og det gjorde jeg!

Nå har det gamle pumpehuset fått nytt liv både innvendig og utvendig. Området rundt huset var så gjengrodd at en ikke kunne se eller gå ned til vannet på venstre side av bygget – nå er det platting, uteplass og badetrapp der – ja, Gro og jeg gjør som sagt alt selv. Så her er det bare å kose seg.

Og nå blir det altså live-studio i det Blå Huset – og du er velkommen!  🙂

Her er en liten promo for mine online vinkurs tatt litt impulsivt på kjøkkenbenken, og nei, jeg kan ikke lage mat, det bare ser slik ut – men ta gjerne en titt. Mine online vinkurs finner dere her – last dem gjerne ned og lær om vin når du vil og hvor du vil. 🙂

Ta kontakt om du vil være gjest i Studio Blå.

Ønsker alle en riktig flott dag med mye kjærlighet og glede!

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Del gjerne. Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Skjermbilde 2018-03-06 kl. 16.54.36