Books & Literature News

Nå i disse Trond Giske tider – jeg skrev om Giske allerede i 2013…

Nå i disse Trond Giske tider – The Story kom ut i 2013. I denne boken har jeg også skrevet en del om politikk, og om Giske – akkurat hva finner du ut om du leser boken. Det er nok ikke som du tror. Og ps, nå er boken på tilbud!  

Just saying – så klikk inn her! 🙂

Trude The Story

Dette er historien om en kvinne, syv menn og en hest – en utradisjonell, “hysterisk morsom,” sies det, og banebrytende bok med innhold som omfavner politikk, kjendiser, sex, kjærlighet og hat.
.
Rød tråd er 7 menn som har påvirket forfatteren og forholdene er beskrevet med påfølgende konklusjoner. Forfatteren skildrer også flere nervepirrende episoder der døden har vært faretruende nær. Boken er skrevet med høyt tempo, mye utleverende humor og særdeles mye ironi som er forfatterens varemerke. Boken er meget godt likt av både menn og kvinner.
.
ANBEFALINGER:
“Nå kan jeg ikke anmelde alle bøkene til Trude. Har ikke lest alle enda. Men skriver hun like bra som i The Story. Vel, da kan de trygt anbefales. Det er sjelden, …eller jeg har aldri ledd så mye av en sånn sensuell innlevd selvbiografi. Kan absolutt anbefales. Morsom, pirrende og brutalt ærlig. Terningkast 6!” Rune Chr. Tollefsen
.
“The Story er nettopp det – en historie! Velkjente Trude Helén Hole syr sammen hendelser fra sitt eget liv til en spennende, morsom, provoserende, underfundig og underholdende bok. Hun rir, skyter fra hoften, hytter med neven og tar oss med på sine turer gjennom livet; både opp og ned. Når en tøff og uredd forfatter forteller gode og sterke historier blir resultatet svært leseverdig!” Tanum
.
Cover - 2016 The Story med terninger
 “Jeg har lest boken din! Du skriver helt herlig og rett frem. Når jeg leste kunne jeg høre stemmen din. Noe av det var sterkt. Du er virkelig unik Trude! Hvordan har du hatt det etter utgivelsen? Må jo bli litt utladning. Heier på deg!” Trine Lise Jagge
.
“Velskrevet og morsom. Humret meg igjennom hele boken.” Åge Grønning

“Hysterisk morsom bok, ler så jeg gråter. Milevis fra Goethe som jeg også liker.” Lasse Østervold

“Terningkast 6.” Torild Andersen
.
“Er halvveis. Hittil svært spennende og morsom, og ikke minst ærlig.”Birthe Johnstad Gjerde
.
“Du skriver feiende flott og jeg vil anbefale dine bøker videre!! Gleder meg til neste bok.” Maiken Birgitte Rabben
.
“Trude! Nå har jeg lest ferdig boken din, klarte ikke å legge den fra meg, og jeg sier bare Wow! For en underholdende og levende bok. Den er befriende ærlig og har en herlig humor. Det var en sterk lesning med mye alvor og masse humor. Kjente en del igjen. Du er virkelig dyktig, tøff, rå, morsom, uredd og ikke minst EKTE! Helt fantastisk! Stolt av deg! Masse masse lykke til videre med nye spennende prosjekter i fremtiden! Jeg heier på deg!” Kjersti Meidell

Leseutdrag finner du her.

KLikk her for høytopplesning.

Du finner e-bokutgaven her.

Normalpris kr 295.- Nå kun 245.- Klikk inn og bestill nå.

Fortsatt god jul dere 🙂

Kjøp-boken-her

Les også; Kjærlighet er å bry seg – si fra! og This is the person you should keep close to your heart

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Lote pocket trippel

.