Books & Literature News

Høytopplesning fra The Story

Hei igjen dere. Som en del av dere vet, så er jeg forfatter med eget forlag Feather Books Publishing. Jeg har gitt ut ti bøker, både romaner og dokumentarer. Dere finner mine bøker, samt herlige tilbakemeldinger fra media her.

The Story. Dette er historien om en kvinne, syv menn og en hest – er en utradisjonell, «hysterisk» morsom og banebrytende bok med innhold som omfavner politikk, kjendiser, sex, kjærlighet og hat.

Rød tråd er 7 menn som har påvirket forfatteren og forholdene er beskrevet med påfølgende konklusjoner. Forfatteren skildrer også flere nervepirrende episoder der døden har vært faretruende nær. Boken er skrevet med høyt tempo, mye utleverende humor og særdeles mye ironi som er forfatterens varemerke. Også denne boken er godt likt av både menn og kvinner 😉

En hest å dø for! Under leser jeg litt fra boken, fra min første ridetur på den ville hingsten Percy. Jeg jobbet nemlig på hesteranch i Australia med alt som hører med til et ekte cowboyliv (med kjærlighet og drama:-). Percy var gal, så ingen kunne ri ham – ingen fikk av den grunn lov å prøve å ri ham heller. Men nå har ikke jeg for vane å hører på andre, og jeg forholder meg vanligvis ikke til hva som er lov og ikke, så jeg tok ham med ut på ridetur “out in the outback.”

Og aldri har jeg vært så redd – selv ikke to uker før, med et ladet gevær i ansiktet og en naken, gal mann bak avtrekkeren (ja, denne episoden kan du også lese om i The Story) så ta gjerne en liten titt om du har tid. 🙂

«The Story er nettopp det – en historie! Velkjente Trude Helén Hole syr sammen hendelser fra sitt eget liv til en spennende, morsom, provoserende, underfundig og underholdende bok. Hun rir, skyter fra hoften, hytter med neven og tar oss med på sine turer gjennom livet; både opp og ned. Når en tøff og uredd forfatter forteller gode og sterke historier blir resultatet svært lesverdig!» Tanum

«Velskrevet og morsom. Humret meg igjennom hele boken.» Åge Grønning

«Hysterisk morsom bok, ler så jeg gråter. Milevis fra Goethe som jeg også liker.» Lasse Østervold

«Nå kan jeg ikke anmelde alle bøkene til Trude. Har ikke lest alle enda. Men skriver hun like bra som i The Story. Vel, da kan de trygt anbefales. Det er sjelden, …eller jeg har aldri ledd så mye av en sånn sensuell innlevd selvbiografi. Kan absolutt anbefales.
Morsom, pirrende og brutalt ærlig. Terningkast 6!!!» 
Rune Chr. Tollefsen

«Er halvveis. Hittil svært spennende og morsom, og ikke minst ærlig:)» Birthe Johnstad Gjerde

kjop-mine-boker-her

Ps, nå er det 40% avslag på mine bøker – og The Story kan lastes ned gratis ut uken! 😉 

Mvh. Trude Helén Hole

😉

klikk-her-for-a%cc%8a-lese