Books & Literature Guest Authors News

Min bok – Ta vare på deg selv

God morgen dere:-) I dag tenkte jeg, ja – det hender jo en gang i blant, at ettersom pressen og bokanmelderne i Norge i motsetning til andre land, eksempelvis USA – er så lite flinke til å skrive om Indieforfattere (selvstendige forfattere), så ønsker jeg andre Indieforfattere velkommen til å skrive litt om seg selv og sine bøker her på bloggen – med dette vil dere som er glad i å lese bøker få anledningen til å møte nye spennende forfattere med bein i nesen og stå på vilje – og ikke minst gode bokprosjekter å by på.

Les også Når media skjuler våre skatter.

Først ut er Monica Lien – forfatter av kokeboken «Søtt og sunt» som nå har kommet ut med en livsstilsbok for travle kvinner. Ved å bruke egne dyrekjøpte erfaringer ønsker forfatteren å  fylle livet ditt med litt mindre stress og litt mer glede.

Uten navn 2

«Det aner meg at du kanskje har det travelt. Bla gjerne litt her og der når du har tid. Sånn midt mellom referatet som skal skrives, middagen som skal lages og vaskemaskinen som må tømmes.

Og har du det for travelt til å lese noe som helst? Slå opp bakerst i boken. Lag deg noe herlig avslappende fra den lille oppskriftsdelen, og synk ned i sofaen for en liten pustepause.»

Denne flotte gaveboken med nærmere 200 bilder er ment som en hjelp og oppmuntring til alle flinke piker og driftige damer. Ut med stress og prestasjonspress – inn med lave skuldre og følelsen av å være BRA NOK! Lien har selv vært gjennom både langvarig stress som førte til sykdommen ME og akutt stress i form av et stygt overfall.

 

Boken er delt opp i 7 deler:  

  • Stress og kroppen din.
  • Er du på vei mot veggen?
  • Den mentale biten.
  • Stressreduksjon i praksis.
  • Livsbetingelser og livskvalitet.
  • Kosthold og fysisk aktivitet.
  • Oppskrifter med blant annet anti-stress meny.

Om forfatteren: Monica Wigand Lien (f. 1968) er utdannet lærer med videreutdanning i psykologi. I 1997 ble hun akutt rammet av ME/utmattelsessyndrom. Etter selv å ha gått i stressfellen ønsker forfatteren å hjelpe andre kvinner til å ta bedre vare på seg selv i hverdagen. Til tross for ME-diagnosen har Lien utdannet seg til kostholdsveileder og Inspirerende Coach TM. Hun har også gitt ut kokeboken «Søtt og sunt» (Cappelen Damm, 2012/2014. «Søtt og sunt» var blant de bestselgende bøkene på Cappelen Damms faktaliste høsten 2012.

Tilbakemeldinger på boken.

“Ei flott bok! Ekte og ærlig. Monica skriver fantastisk lett. Og med en liten humoristisk undertone”. CasaDidriksen.com.

“Liens 10 TIPS FOR EN BEDRE HVERDAG, burde alle ha hengende på kjøleskapet. Denne boken skulle jeg lest FØR jeg ble utbrent”. Rita Aslesen Svendsen, Nytekst.no.

“En VIKTIG bok! Lett og oppmuntrende, uten å miste alvoret.” Kristine Henningsen, «antisupermamma.com» og forfatter av «Antisuper».

“Denne bør alle jenter ønske seg!!!” Britt Helen N. Opstad, Daglig leder, Bergen Kristne Bokhandel.

“Boken ga meg tårer, latter og iver. Å, som jeg kjente meg så igjen i det hun skrev om å selv ta ansvar. Blås i hva naboen mener du burde gjøre, gjør det som er best for deg og din familie. Som dere skjønner er dette en bok jeg anbefaler dere å lese. Alle kvinner burde ha den på kjøkkenbenken”. Crohnsglede.blogg.no.

Om Wigand forlag: «Ta vare på deg selv!» var opprinnelig antatt på Comino forlag. Høsten 2015 måtte Comino forlag frigi alle nye prosjekter, noe som førte til at Lien opprettet Wigand forlag i Bergen. «Ta vare på deg selv!» er en helprofesjonell utgivelse: Boken er trykket på høykvalitets papir av anerkjente Livonia print. Livonia trykket også kokeboken «Søtt og sunt». Layout og korrektur er utført av dyktige fagpersoner. Boken er trådbunden med glanset omslag, i flott gavebok-format. Forlagssentralen er distributør. «Ta vare på deg selv!» er søkbar i Bokbasen/Mentor. Som en ytterligere kvalitetssikring, har fagpersoner lest igjennom deler av stoffet: Lege og forsker Mia Myhre ved Nasjonalt kompetansesenter for vold og traumatisk stress lest i gjennom noen av tekstene som omhandler kroppens stressreaksjoner. Rektor Truls Isaksen ved Tunsberg Medisinske Skole har lest gjennom tekster som omhandler kosthold.

Boken kan bestilles som signert eksemplar via Facebooksiden “Ta vare på deg selv”, eller direkte via mail: mr.music@online.no. Pris kr 299,- fritt tilsendt. Boken ligger også inne i Bokbasen, og kan derfor bestilles hos alle bokhandlere. Pris kr 329,-

Bilde bakside.jpg

Hilsen forfatter og forlegger Monica Wigand Lien

#Ålesegirglede

lysbilde1