News Reviews

Art by Maiken Birgitte Rabben

Jeg er lidenskapelig opptatt av kunst! Jeg var selv en ganske habil tegner og malerinne før i tiden, en gang grovt regnet for ca 130 år siden. I dag må jeg mer eller mindre ta til takke med å nyte andres verker, så her på bloggen min under Art By…, vil jeg jevnlig publiserer ferdige og uferdige verker fra kunstnere som har gjort inntrykk på meg, ettersom media generelt har en forkjærlighet til å skrive om våre mest kjente kunstnere og glemme resten. Les gjerne Når media skjuler våre skatter. Første kvinne ut er Maiken Birgitte Rabben fra Sør-Trøndelag.

b100

 

 

 

 

b15

 

b11

 

b9

 

 

 

b10

 

b4

Ta også en titt på denne videopresentasjonen.

 

b20

Flere bilder finner dere på Maikens Facebookside.

Ønsker med dette dere alle en riktig så fin dag:-)

Trude Helén Hole

klikk-her-for-a%cc%8a-lese