Books & Literature Management & Health News Wine

Alt du trenger å vite om å blogge til kun 99.-

Alt du trenger å vite om å blogge – et blogg kompendium.

Trude Helén Hole, dvs meg 😉 er en av Norges beste bloggere og jeg befinner meg når jeg blogger ofte på topp 20 listen i Norge, dette til tross for at jeg er en selvstendig blogger som ikke tilhører hverken mediehus eller bloggsamfunn. Like før Hole (altså meg:) tok pause fra blogglivet i april 2016, hadde jeg over 16.000 lesere per dag. Les mer her. Hvorfor denne bloggen har så gode besøkstall vil du finne ut av når du leser kompendiumet.

tilbud-bloggkompendium

Les mer om Hole her.

Jeg har fortsatt bloggpause grunnet bokskriving – men pga. stor etterspørsel om jeg kan holde bloggkurs, har jeg nå laget et lettfattelig og enkelt blogg kompendium, rikt illustrert med bilder og tips til deg som har lyst å begynne å blogge, eller ønsker å få mer ut av bloggingen din.

Kompendiumet får du tilsendt på mail med det samme til kun 99.-

I tillegg kan du om du ønsker det, få oppfølging på tre av dine blogginnlegg, der jeg gir deg ytterligere råd og tips. Totalpris blir da 399.-

Ta da kontakt på mail til: trude@newspirit.no.

HER BESTILLER DU BLOGGKOMPENDIUMET

Ta kontakt om du lurer på noe og lykke til med bloggingen.

Mvh. Trude Helén Hole, New Spirit Communication

lysbilde1

mine-boker-til-10