Books & Literature News

16.610 lesere 7 april, and time out

Hei dere:-) Som en del av dere har fått med dere, så har jeg ikke publisert noe her på ti dager – og det er fordi jeg som dere sikkert også vet holder på med en ny bok. Jeg er nå i sluttspurten på dette prosjektet, så da må alt annet vike – som denne bloggen.

MANGE LESERE! Men jeg håper dere har lyst å følge meg videre, for det er jo en del av dere. Og derfor har jeg lyst å benytte meg av anledningen til å servere noen lesertall. I fjor sommer valgte jeg som dere vet å avslutte mitt samarbeid med United Bloggers, og etter en pause startet jeg den 25.11.15 ny blogg på denne bloggplattformen. Bildet til høyre viser statistikkene over lesere som var innom første uke med tall opp mot 10.000 daglige lesere første uke – så jeg er rimelig stolt.

Topp på 16.062 lesere! Og det var ikke nok. Uken etter fortsatte det oppover med en topp på 16.062 lesere 3 desember! Og nei, jeg er ikke tilknyttet noe mediehus. Jeg blogger selvstendig for det er slik jeg trives best – så dette er fantastisk bra!

Dog, rekorden er over 50.000 lesere på et døgn og 15.ooo likes, og det var i 2012 med innlegget Likestilling, også for menn. Innlegget finnes ikke lenger, for Nettavisen tok seg i vinter frihet til å slette bloggen jeg hadde den gangen. Les mer om saken på Kjendis.no.

16062 lesere 4.12.15

I Norgestoppen. Vel, det er altså ikke bare rosabloggere som blir lest, og godt er det:-) Under finner dere statistikk over bloggtoppen i Norge med dato 4.12.16, altså min andre uke på denne plattformen, hvilket er veldig bra med tanke på at trudehelenhole.no er en helt selvstendig blogg uten tilknytning til mediehus eller andre bloggsamfunn.

Og lesertallene er takket være dere! Og meg selvsagt, som skriver innlegg dere vil lese og deler. 🙂 Tusen, tusen takk!   

Blogglisten 4.12.15 hele Norge.jpg

16.610 lesere og NY rekord forrige uke! Nå har jeg altså ikke publisert noe på over ti dager, men under finner dere statistikk fra forrige uke med en NY topp på 16.610 torsdag 7. april, og NY rekord!! Juhuuu, så det går rette veien for oss:-)

Statistikk april 2016Men å blogge tar tid og tid er penger, så nå er det fullt fokus på min neste bok med tittel Når våren ikke kommer. Jeg ønsker at denne boken skal hjelpe mennesker som har det vanskelig, for det blir stadig flere av oss, både unge og gamle. Om du ønsker å hjelpe meg å hjelpe – kan du jo vurdere å annonsere på bloggen min. Da når du ut til mange reflekterte og kloke lesere, og hjelper meg i mitt forfattervirke.

Ta gjerne kontakt på trude@newspirit.no om du ønsker et samarbeid.

Om dere vil følge meg videre til tross for en liten pause akkurat nå, er det altså kjempeflott! Du finner mye godt lesestoff i arkivet mitt. Mine mest leste saker finner dere i margen til venstre. Her finner dere også  Skjermbilde 2016-04-15 kl. 07.56.20.png som gir en oversikt over områdene jeg skriver om som er politikk, næringsliv, miljø, helse, samfunn, samliv, ledelse/selvutvikling, reiser, bøker og vin og sånt.

Les gjerneReally USA? A prick for President? Jeg syntes nemlig denne fortjener litt flere delinger, ikke minst grunnet det fantastiske maleriet av Trump:-)

Her er oversikt over mine siste saker.

Signering og smil 1

Mer om mitt forfattervirke finner du ved å klikke på bildet til venstre. Jeg ønsker dere alle en riktig fin dag og alt godt – husk å omgi dere med mennesker som gir dere positiv energi og bidra med tilsvarende dere også, så blir verden et bedre sted å være for oss alle:-)

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

FRI FRAKT