Art & artists Books & Literature News Wine

MAMMUTSALG 40% avslag på kunst, digitale vinkurs og bøker

Nå får du 40% på alle På Druen digitale vinkurs - lær om vin når som helst, hvor som helst og med hvem som helst - flere ganger, samt våre bøker og ikke minst våre flotte kunst; orginalmalerier, gicléerykk, grafikk, tresnitt og skulpturer.

Vi har startet vårt MAMMUTSALG! Nå får du 40% på alle På Druen digitale vinkurs – lær om vin når som helst, hvor som helst og med hvem som helst – flere ganger, samt våre bøker og ikke minst våre flotte kunst; orginalmalerier, gicléerykk, grafikk, tresnitt og skulpturer.

Det er snart vår og tid for oppussing – ta en titt i vårt nettgalleri om du finner noe du liker, og gjør et kunstkupp!

Her finner dere alle våre På Druen digitale vinkurs.

Vil du lese en god, underholdende og morsom bok – sjekk ut bokhandelen, og her gjør du kupp på GAVEKORT.

MAMMUTSALG

Bruk denne koden i kassen: Mammut40%

Tilbudet varer kun ut uken.

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here, and here is my company.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or see my art or buy my books or wine courses – please do so. You will find all my SOME & sites at linktr.ee/trudehelenhole. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

TM / ©trudehelenhole

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs