Coaching
Management & Health News Sex & Relationships

Trenger du en samtalepartner?

Konstruktive og fremtidsrettede samtaler med fokus på indre motivasjon og trivsel.

Trenger du en samtalepartner? En som er nøytral, lyttende og støttende, men som samtidig kommer med konstruktive tilbakemeldinger? Da kan jeg nok hjelpe deg. Jeg heter Trude Helén Hole og er denne bloggens eier. Jeg er fra Bergen, men etter et lengre opphold i Los Angeles flyttet jeg til Oslo, og deretter til Australia hvor jeg jobbet på kvegfarm og drev hesteranch i et par år før jeg returnerte til Norge og Asker. Jeg eier mediebyrå New Spirit Communication og er kunstner og sommelier med egne vinkurs, samt journalist, forfatter og forlagseier – og omtales gjerne som Norges morsomste forfatter av lesere og media. Men jeg er også coach, og har nå grunnet flere forespørsler valgt å starte opp igjen min coachingvirksomhet. Her kan du lese litt mer om hva du kan forvente.

Konstruktive og fremtidsrettende samtaler

COACHING – KONSTRUKTIVE SAMTALER OG MENTORING

Jeg har gått på Erickson Coaching Nordic AS som er lisensiert av Erickson Coaching International, med hovedvekt på ICF-sertifiserte coach-utdannelser. Fokuset er utdanning og trening av ledere og ansatte i bedrifter, samt interne og eksterne coacher, og andre som ønsker anerkjennende samtaler og konstruktiv kommunikasjon. Jeg har også studert Organisasjonspsykologi og Psykologisk ledelse.

I tillegg til nevnte har jeg vært trener og leder i 18 år innen topp- og breddeidrett, der mitt fokus på trivsel og indre motivasjon har vært nøkkelfaktor. Jeg har også arbeidet som leder i flere bedrifter i over 25 år hvor både intern- og ekstern kommunikasjon har vært viktige drivkrefter. På bakgrunn av dette, samt mitt virke som forfatter og mine mange artikler om ledelse og selvutvikling, holder jeg også motiverende og reflekterte foredrag, og kommenterer tidvis på eksempelvis TV2 i enkeltsaker som omhandler samfunns- og indre drivkrefter og selvutvikling.

HVA ER COACHING?

Livet kan noen ganger fremstå som stressende både privat og på jobb, og med påvirkning fra alle kanter 24/7 kan det bli vanskelig å få oversikt over eget liv. Kunsten er å skape seg et rom der en kan høre sine egne tanker, følelser, meninger, drømmer og lyster. Min jobb som coach er å gi deg et rom der du kan finne ro og trygghet til å se deg selv både innenfra og utenfra. Dette rommet kan vi skape sammen på mange måter, ved å gå på kafé, sitte i min skrivestue i Asker, eller gå turer i naturen eller en park.

Gode samtaler er nemlig ikke stedsbundet, men er kort og godt en prosess mot et definert mål, der samtaler er en nøkkel-faktor som vanligvis følges opp med handling. Du styrer selv prosess og tema, og gjennom samspillet med meg finner du svar det er vanskelig å høre i en hverdag fylt med stress, krav og mas.

Jeg er ingen passiv coach, og vil nok gi deg konstruktiv feedback på prosessen du er i, men i motsetning til terapi er våre samtaler fremtidsrettet. Coachingsamtaler skal bidra til å frigjøre og utvikle ditt potensiale mot et ønsket mål. Underveis i samtalene fokuseres det på å øke både selvinnsikt og refleksjon – hvilket vil føre til økt evne til selvledelse. Som en naturlig følge vil du også utvikle en lederkompetanse som står bedre forankret i deg selv og i din konkrete hverdag om du har lederansvar.

Ønsker du coaching eller konstruktive samtaler kontakt trude@newspirit.no.

Jeg spørger kun. Mit lod er ei at svare. – Henrik Ibsen

Finn deg selv gjennom konstruktive samtaler

ANNEN RELEVANT INFORMASJON

Litteratur er en av mine lidenskaper, i tillegg til kunst og vin. Men selv om min første roman ble fullført i 1994 – forsvant 12 år mens jeg studerte historie og psykologi, og reiste verden rundt, hvilket også inkluderte noen år i Australia hvor jeg drev hesteranch og arbeidet på en kvegfarm. Tilbake i Norge drev jeg vinimport i seks år før min første roman kom ut i 2006. Sannheten om Lotte-Marie solgte i 6000 eksemplarer som ble norsk rekord for en debutant.

Men selv forfattere har en historie å fortelle fra før de ble forfattere. Jeg har blant annet 26 års erfaring innen ledelse, daglig drift, styrevirksomhet, merkevarebygging, organisasjonsutvikling, PR og kommunikasjon. I tillegg til å studere historie og psykologi, har jeg også trent internasjonale eliteidrettsutøvere og jobbet med breddeidrett i mer enn 18 år. Basert på nevnte, samt mine mange artikler om ledelse og selvutvikling som er mye brukt innen ledelse og i faglitteratur, så vel som i egne bøker – blir jeg til tider invitert til TV2 som kommentator, og holder også morsomme, motiverende og reflekterende foredrag. Mer informasjon finner dere her. Ta kontakt om dere ønsker mer informasjon om coaching og konstruktive samtaler. trude@newspirit.no

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs