Guest Authors Management & Health News

Myndighetene snur plutselig på verdensbildet og pisser i motvind – passet skal nå “beskytte” de uvaksinerte

Pandemibløffen (covid er ikke en pandemi per def, men et vanlig forkjølelse/influensavirus), og det bisarre hysteriet rundt testing (med kreftfremkallende tester som ikke virker, dvs testene klarer ikke å skille mellom sitroner og virus, og gjør som Ole Brum – sier ja takk til alt) og det groteske vaksinesirkuset med eksperimentelle injeksjoner som HVERKEN hindrer smitte eller sykdom, fortsetter altså i beste velgående også i 2022.

Regjering kaster bort milliarder og koster samfunnet dyrt! La meg utdype hvorfor dette er et sirkus – et meget dystert sirkus med galskap i manesjen og zombier som tilskuere. Vi vet at regjeringen har brukt milliarder på ubrukelige tester som kunne vært brukt til å øke og forbedre kapasiteten på norske sykehus.

I tillegg har regjeringen brukt mange milliarder på en testvaksine vi ikke aner noe om ref innhold eller virkning – det eneste vi vet sikkert er at den IKKE hindrer hverken smitte eller sykdom, og at den medfører en meget stor risiko for alvorlige bivirkninger som spesielt rammer barn og unge som overhodet ikke trenger noe medisin eller vaksine mot covid. Dette er milliarder som kunne vært brukt på helsetiltak som faktisk virker, som frisk luft, rimeligere og sunnere mat etc.

Les også; Over 45.000 innmeldte bivirkninger, over 4.500 meget alvorlige og over 2.200 mennesker ble innlagt på sykehus grunnet bivirkninger i fjor.

Les også; Norge kjøpte hurtigtester for 532 millioner – uten anbud, brudd på anbudsreglene, mener ekspert.

Les også; Et gigantisk og farlig eksperiment – Norge bruker milliarder på en testvaksine ingen vet hvordan virker og som utprøves direkte på mennesker

Media og myndigheter lyver, og vrir og vender på tall og statistikker for å få det hele til å passe inn i et narrativ som skal få flest mulig til å teste seg og ta den eksperimentelle vaksinen – slik at pengebruken og “hensikten” som er særdeles uklart for folk flest kan forsvares.

Et velbrukt og ekstremt skittens og farlig middel i dette verdensbildet – er gjøre uvaksinerte til samfunnsfiender fordi de velger å stole på et naturlig immunforsvar som er utviklet gjennom mange hundre tusener av år fremfor en eksperimentell vaksine vi ikke aner noe om.

Galskapen når nye høyder – myndighetene snur plutselig på verdensbildet og stokker om på kortene. Nå har myndighetene med Bjørn Guldvog i spissen forstått at folk begynner å legge sammen 2 + 2 som blir 4 og ikke 5, og føler et desperat behov for å endre narrativet slik at det blir litt mer spiselig – så nå skal de plutselig ha det til at vaksinepass er ment for å BESKYTTE DE UVASKINERTE MOT SMITTE FRA DE VAKSINERTE!

Å snu på verdensbilde sånn over natten, i likhet med den natten de besluttet at vårt naturlige immunforsvar plutselig sluttet å virke – er muligens fordi våre myndigheter med Guldvog i spissen – er så dumme at de tror at resten av befolkningen er like dumme. Vel, de fleste av oss, det vil si de av oss som ikke stiller våre kropper til rådighet for et medisinsk eksperiment i bytte med en saftis eller en gratis pils, er ikke det!

Les også; Helsedirektoratet åpner for en ny type coronapass som skal “verne” uvaksinerte

Les også; Nurnberg koden (1947) forbyr tvungen vaksine

Coronapasset skal ikke verne vaksinerte, men de uvaksinerte. Smak litt på den. Om du tidligere har følt at ingen ting henger på greip etter to år med ulogiske forklaringer og desinformasjon fra våre myndigheter – så henger det i hvert fall ikke på greip nå! Eller?

Thomas J. Middelthon skriver følgende; Stadig flere spør om corona-regimet handler om helse eller noe annet. Bjørn Guldvog svarer i alle fall delvis på dette spørsmålet i en uttalelse i dette oppslaget fra ABC nyheter/NTB om coronapass.

Til VG sier helsedirektør Bjørn Guldvog at ulempene med et slikt coronapass vil være at man skiller mellom ulike grupper av befolkningen og gir ulike rettigheter til å delta. – Uvaksinerte vil med denne løsningen ikke komme inn på arrangementene. Hovedformålet med en slik løsning vil være å skjerme uvaksinerte mot smitte. Men dette er først og fremst en politisk beslutning og ikke en helsefaglig beslutning, sier Guldvog.

Her er “newspeak-aktig” eller enklere sagt falsk argumentasjon om å “beskytte de uvaksinerte.”

Samtidig fastslår helsedirektøren at dette er en politisk og ikke helsefaglig beslutning. Dette er uansvarlige og uakseptable uttalelser fra helsedirektøren som trekker samfunnet i gal og farlig retning. Et corona-pass vil ha svært skadelige effekter for vårt frie, demokratiske samfunn. Med det vi nå vet om “smitte”, “vaksiner” og sykdom er det et uforholdsmessig, udemokratisk, faglig svakt og totalitært tiltak (ref uttalelsen ovenfor om at dette er en politisk og ikke helsefaglig beslutning). En meget alvorlig “bivirkning” av dette er at stadig flere mister respekt og tiltro til systemet og myndighetene. Det er meget alvorlig. Det er på tide at flere sier stopp nå. Thomas J Middelthon.

Våre myndigheter vrir og vender seg i vinden, men det hjelper lite – for uansett hvor de pisser blir de våte. At de nå skal snu det hele til at de uvaksinerte som før var samfunnsfiender, nå plutselig skal beskyttes og at det derfor må innføres inngripende tiltak som ekskluderer dem fra livet for å VERNE DEM – er helt hårreisende!

Vi “uvaksinerte” mennesker består av høyt oppegående, kunnskapsrike og høyt utdannede mennesker med gode jobber som har vett og evne til å undersøke selv og lese medisinske dokumenter, forskningsrapporter og statistikker. Det er nettopp derfor vi IKKE samtykker til å la oss insjinere med et eksperimentelt stoff som er å spille russisk rulett med eget liv, og det mot et ufarlig virus. Vi tar mao ansvar selv, og trenger IKKE beskyttelse fra folk som Guldvog

INGEN BESTEMMER OVER MEG OG MITT LIV! Jeg som uvaksinert – for jeg kommer selvsagt aldri til å overgi mitt liv, min helse og min kropp til et vaksine-eksperiment i bytte mot en saft-is og det mot et virus som overhode IKKE er farlig for hverken meg eller folk flest – og jeg finner meg rett og slett ikke i at Guldvog nå helt uten videre påtar seg å bestemme over min “sikkerhet” og dermed også mitt liv og min bevegelsesfrihet, og ekskluderer meg fra livet fordi han “bryr” seg om min helse!

Den mannen er gal som tror han kan bruke befolkningen på denne måten etter eget forgodtbefinnende – og jeg akter IKKE å la den mannen bruker meg som en brikke i et spill!

Guldvog og hans restriksjoner koster liv! Nå må vaksinerte og uvaksinerte si stopp og ta livene sine tilbake. Stopp testing – spesielt på våre barn, stopp å ta eksperimentelle vaksiner – ikke la industrien bruke våre barn som forsøksrotter!

Dette handler altså ikke om helsemen om kontroll og desperate forsøk på å opprettholde et narrativ som er helt hinsides forsvarlig eller fornuftig, og som koster oss dyrt – ikke bare økonomisk! Guldvog har med sine bisarre uttalelser innrømmet at den umenneskelige handlingen det er å innføre “vaksinepass” som fører oss rett tilbake til 2 verdenskrig – ikke handler om helse, men om å innføre digital kontroll, og etter min mening er dette også et eksperiment for å begrense befolkningsveksten. Alle de alvorlige helseskadene denne eksperimentelle vaksinen forårsaker, spesielt rettet mot fertilitet, og de høye dødstallene er klare indikasjoner på dette.

Men INGEN har rett til å fortelle deg hvor du kan gå eller ikke, eller handle brød – om ikke DU gir fra deg den retten til å bestemme selv!

Bare for å illustrere hvordan dette vil bli; – syntes du det er ok at du, fordi du som nettopp har tatt 4 skudd er definert som fullvaksinert i to måneder før du ta skudd nr 5, kan gå på butikken, mens din bestemor som kun har 2 “skudd” må stå utenfor i kulden og vente?

Og når du må stoppe ved dose 7, sannsynligvis fordi kroppen din ikke tåler mer av de eksperimentelle stoffene – så må både du og din bestemor, og sannsynligvis også dine barn stå utenfor. Er dette en fremtid du syntes ser forlokkende ut?

Denne galskapen tar slutt når vi slutter å delta i den. Ta av deg masken og vis at du er et menneske som TENKER SELV og ta livet ditt tilbake! Denne våren vil det komme et oppgjør, for sannheten bak både tiltak, virus og de eksperimentelle vaksinene pipler frem, og til slutt blir de en rasende foss. Og til slutt;

BOIKOTT ALT OG ALLE SOM INNFØRER SEGRERING OG EKSKLUDERING OG DISKRIMINERING VED Å INNFØRE VAKSINEPASS.

Trude Helén Hole
Author, journalist, lecturer and artist

………………….@………………….

Jeg anbefaler alle til å ta en titt på FB siden Erfaringer med covid-19 vaksinebivirkningerTa gjerne vaksine – men la uvaksinerte være i fred!

Her finner du flere artikler, linker og dokumentasjon om covid, tiltakene, våre politikere og testvaksinene.

Les også; Vaccinated English adults under 60 are dying at twice the rate of unvaccinated people the same age

Les også; Judge Gives FDA 8 Months, Not 75 Years, to Produce Pfizer Safety Data

Les også; Former Pro Matt Le Tissier Calls For An Investigation Into The Sudden Rise Of Football Players Suffering Heart Problems. Post date: December 17th, 2021

Les også; Legemiddelverket knytter flere dødsfall til bivirkninger av vaksinen

Les også; Smittetilfeller og sykehusinnleggelser øker i Israel, til tross for at 78 prosent over tolv år er vaksinert.

Les også; Smittetilfeller og sykehusinnleggelser øker i Israel, til tross for at 78 prosent over tolv år er vaksinert.

Les også; Flere fullvaksinerte enn uvaksinerte innlagt på sykehus, NRK

Les også; Flere innlagt etter alvorlige mulige vaksine-bivirkninger, skrevet av FHI 13.3.21. 

Les også; Ny studie: Alvorlig syke eldre døde etter vaksinasjon i Norge. Ti svært syke eldre døde tidligere etter at de fikk vaksine mot covid-19. Det mener norske eksperter.

Les også; Professor maner til opprør mot koronatiltak: – Har blitt en nasjonal lydighetskonkurranse

Les også; Skadene av Pandemrix var en katastrofe – Hva skal vi da si om skadene av Covid-vaksinene?

Les også; Legemiddelverket knytter 13 dødsfall til bivirkninger av vaksinen skrevet allerede 14.01.21.

Les også; Oversikt over mistenkte bivirkninger/Legemiddelverket 16.12.21

…………………..@……………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.