Guest Authors Management & Health News

FDA dømt til å frigi Covid-19 vaksinedokumenter

I dag publiserer jeg et innlegg skrevet av “Alice” – hun er intesivsykepleier som ikke ønsker å fremstå med fullt navn i frykt for å miste jobben. Her er innlegget – del gjerne.

FDA dømt til å frigi Covid-19 vaksinedokumenter. En føderal domstol ga torsdag FDA 8 måneder – ikke 75 år – på å legge frem og frisette alle dokumenter relatert til Comminary vaksinen fra Pfizer. Dokumentene skulle opprinnelig først åpnes om 75 år – nå har en føderal domstol gitt det amerikanske legemiddelverket (FDA) en frist på 8 måneder for offentliggjøring av et sakskompleks estimert til 450.000 sider med informasjon omkring nødgodkjenningsprosessen, sikkerhetsprofilen, aktive og inaktive ingridienser samt bivirkningsrapporter relatert til covid-vaksinen til Pfizer.

Avviste FDA`S forsøk på å trenere saken. Dommer Mark Pittman i District Court for the Northern District of Texas siterte tidligere president John F. Kennedy i sin prosedyre: “a nation that is afraid to let its people judge the truth and falsehood in an open market, is a nation that is afraid of its people.”

Pittman avviste FDA`s ønske om offentliggjøring av kun 500 sider av dokumentene per måned – noe som ville bety at hele sakskomplekset først ville være åpnet i 2097.

Saken ble fremmet i august 2021 av Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) under Freedom of Information Act (FOIA) bestående av 30 medisinere og forskere tilknyttet Harvard, Yale og UCLA. I sin 4 sider lange sammenfatning fremsatte Pittman krav om at FDA innen 31 januar 2022 skal legge fram 12.000 sider med dokumentasjon omkring vaksinen. Det gjenstående materialet skal frigjøres med en hastighet på 55.000 sider pr måned- hvor første produksjon skal være ferdig innen 1 mars 2022 og videreføres fram til det totale sakskomplekset er presentert.

ORDER. This case involves the Freedom of Information Act (“FOIA”).
Specifically, at issue is Plaintiff’s FOIA request seeking “[a]ll data and
information for the Pfizer Vaccine enumerated in 21 C.F.R. § 601.51(e)
with the exception of publicly available reports on the Vaccine Adverse
Events Reporting System” from the Food and Drug Administration
(“FDA”). See ECF No. 1. As has become standard, the Parties failed to
agree to a mutually acceptable production schedule; instead, they
submitted dueling production schedules for this Court’s consideration.
Accordingly, the Court held a conference with the Parties to determine
an appropriate production schedule.1 See ECF Nos. 21, 34.

Det totale datagrunnlaget på 450.000 sider vil på en slik tidslinje være offentligjort i løpet av 8 måneder og ikke 75 år hvilket var ønskelig fra FDA`s side. PHMPT som framsatte kravet – har som inneldninsgvis nevnt bedt om at sakskomplekset omkring Pfizers vaksine offentliggjøres i sin helthet med data omkring sikkerhet, effektivitet, alvorlige bivirkninger samt en liste over aktive og inaktive ingridienser.

FREEDOM OF INFORMATION ACT REQUEST EXPEDITED PROCESSING REQUESTED

SPEKULTIVE REDEGJØRELSER FRA FDA Opprinnelig hadde gruppen bak søksmålet bedt om offentliggjøring innen 108 dager – hvilket var den tiden FDA brukte på å hastegodkjenne Pfizers vaksine. FDA avviste dette og begrunnet det med at de kun hadde 10 ansatte til å ta seg av slike oppgaver – hvorav 2 var nyansatte og uten adekvat erfaring. Suzann Burk, sjef for FDA’s Division of Disclosure and Oversight Managements argumentasjon belaget seg på at det ville ta 8 minutter for en arbeider å gjennomgå en enkelt side av det 450.000 sider lange sakskomplekset. Hvilket var utgangspunktet for FDA`s ønske om 75 års utsettelse.

Det juridiske temaet fra Siri & Glimstad påpekte at FDA i 2020 hadde totalt 18.062 ansatte og sålede burde ha kapasitet til å prioritere denne type oppgaver av såpass omfattende allmenn interesse.

EN SEIER FOR TRANSPARENS. I sin avslutning anerkjente dommer Judge Pittman FDA`s arbeidsbyrde i henhold til tidslinjen, men tydeliggjorde de juridisk forankrede kravene i dommen. “Here, the court recognizes the ‘unduly burdensome’ challenges that this FOIA request may present to the FDA. But, as expressed at the scheduling conference, there may not be a ‘more important issue at the Food and Drug Administration than the pandemic, the Pfizer vaccine, getting every American vaccinated, [and] making sure that the American public is assured that this was not rush[ed] on behalf of the United States.”

Ved siden av å sitere Kennedy – ble president James Madison gjengitt i Pittmans prosedyre: “A popular Government, without popular information, or the means of acquiring it, is but a Prologue to a Farce or a Tragedy; or, perhaps, both. “Knowledge will forever govern ignorance: And a people who mean to be their own Governors, must arm themselves with the power which knowledge gives.”

Advokatfirmaet Siri & Glimstad som representerte gruppen (PHMPT) i den juridiske prosessen mot FDA konkluderte ovenfor Reuters med at saken er en seier for transparens og etterrettelighet.

‘Paramount importance’: Judge orders FDA to hasten release of Pfizer vaccine docs!

“This is a great win for transparency and removes one of the strangleholds federal ‘health’ authorities have had on the data needed for independent scientists to offer solutions and address serious issues with the current vaccine program — issues which include waning immunity, variants evading vaccine immunity, and, as the CDC has confirmed, that the vaccines do not prevent transmission.

“No person should ever be coerced to engage in an unwanted medical procedure. And while it is bad enough the government violated this basic liberty right by mandating the Covid-19 vaccine, the government also wanted to hide the data by waiting to fully produce what it relied upon to license this product until almost every American alive today is dead. That form of governance is destructive to liberty and antithetical to the openness required in a democratic society.”

INSTEAD OF FDA’S REQUESTED 500 PAGES PER MONTH, COURT ORDERS FDA TO PRODUCE PFIZER COVID-19 DATA AT RATE OF 55,000 PAGES PER MONTH!

PHMPT har lovet å publisere alle dokumentene på sin webside. I hvilke grad FDA anker dommen gjenstår å se. Artikkelen kan leses i sin helhet hos The Defender:

The U.S. Food and Drug Administration will have eight months — not the 75 years it requested — to release all documents related to the licensing of Pfizer’s Comirnaty COVID vaccine, a federal judge ruled Thursday.

Innlegg er skrevet av “Alice” – hun er intesivsykepleier som ikke ønsker å fremstå med fullt navn i frykt for å miste jobben. Men sannheten må frem, så del gjerne.

Trude Helén Hole
Author, journalist, lecturer and artist

………………….@………………….

Jeg anbefaler alle til å ta en titt på FB siden Erfaringer med covid-19 vaksinebivirkninger. Ta gjerne vaksine – men la uvaksinerte være i fred!

Her finner du flere artikler, linker og dokumentasjon om covid, tiltakene, våre politikere og testvaksinene.

Les også; Vaccinated English adults under 60 are dying at twice the rate of unvaccinated people the same age

Les også; Judge Gives FDA 8 Months, Not 75 Years, to Produce Pfizer Safety Data

Les også; Former Pro Matt Le Tissier Calls For An Investigation Into The Sudden Rise Of Football Players Suffering Heart Problems. Post date: December 17th, 2021

Les også; Legemiddelverket knytter flere dødsfall til bivirkninger av vaksinen

Les også; Smittetilfeller og sykehusinnleggelser øker i Israel, til tross for at 78 prosent over tolv år er vaksinert.

Les også; Smittetilfeller og sykehusinnleggelser øker i Israel, til tross for at 78 prosent over tolv år er vaksinert.

Les også; Flere fullvaksinerte enn uvaksinerte innlagt på sykehus, NRK

Les også; Flere innlagt etter alvorlige mulige vaksine-bivirkninger, skrevet av FHI 13.3.21. 

Les også; Ny studie: Alvorlig syke eldre døde etter vaksinasjon i Norge. Ti svært syke eldre døde tidligere etter at de fikk vaksine mot covid-19. Det mener norske eksperter.

Les også; Professor maner til opprør mot koronatiltak: – Har blitt en nasjonal lydighetskonkurranse

Les også; Skadene av Pandemrix var en katastrofe – Hva skal vi da si om skadene av Covid-vaksinene?

Les også; Legemiddelverket knytter 13 dødsfall til bivirkninger av vaksinen skrevet allerede 14.01.21.

Les også; Oversikt over mistenkte bivirkninger/Legemiddelverket 16.12.21

…………………..@……………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.