Art & artists News

Se min Pop Up utstilling på Holmen senter i Asker

Se min nye Pop Up kunstutstilling i 2 etg på Holmen senter i Asker. Jeg er nemlig så heldig å få leie lokale der tom 15.3.2022, så jeg håper du stikker innom om du er i nærheten. Og er du i Asker sentrum kan du jo stikke innom hyggelige Intermezzo for en kopp kaffi eller en matbit, for en del av mine malerier henger også der.

Kort om meg; Trude Helén Hole tilbringer dagene på Asker Kunstfagskole, men er også forfatter, journalist, sommelier, foredragsholder og forlagseier. Som liten var Hole en meget habil tegner, og hennes lidenskap for den kreative kraft har fulgt henne siden. Favorittfagene hennes på skolen var blant annet foto, naturfag og sløyd, og ikke minst form og farge. Ganske enkelt alt som innebar å skape noe, det være seg treskjæring, lage isskulpturer, å sy egne klær eller male, tegne og ta bilder – og selvsagt skrive fortellinger.  

I´m just litte, but big 120 x 40 c.m

Nå har Hole spisset blyantene og børstet støv av malerkostene, og skaper både abstrakte og figurative tegninger og malerier inspirert av årstider og naturens skiftende humør, gjerne med små finurligheter og lekne detaljer. Hole er like ukonvensjonell i sin kunstform som i sitt forfatterskap, og varierer med bruk av olje, spray og akryl på lerret, samt bruk av elementer fra naturen. Malerier og motiver varierer stort fra det helt enkle, nakne og rå – til mer komplekse, kraftfulle, lekne og energiske malerier – til det skjøre og delikate – alle kontrastfylte variasjoner som finnes i vår egen natur.

Trude Helén Hole hadde sin første utstilling i Schulerudstuene på Holmsbu forsommeren 2021, og avholdt sin første separatutstilling på Moss-Kunst-Ramme i november i fjor. I januar – februar 2022 avholdes en ny og stor utstilling  på Intermezzo i Asker, og Hole har forøvrig leid et flott galleri i 2 etg på Holmensenteret i Asker. Ønsker du å besøke kunstneren i hennes studio på Dikemark eller hennes galleri, eller diskutere oppdrag – kontakt henne på; trude@newspirit.no. Nå kan du også kjøpe GAVEKORT på Holes kunst, bøker og digitale vinkurs. Sett slikt? 🙂

TIL HOLES BØKER  –  PÅ DRUEN DIGITALE VINKURS  –  ANDRE KUNSTNERE

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.