Management & Health News

Venstre – et parti fullt av utskudd?

person holding injection

Jeg håper ikke at alle i Venstre er like kunnskapsløs og tåpelig som denne Ane Breivik, 2. kandidat til Stortinget for Venstre i Hordaland. Om hun ikke nå får korreks for å ha åpenlyst trakassert en stor gruppe mennesker, så kan jeg ikke lenger ha noen form for respekt for det politiske partiet Venstre. Spørsmålet er; har Venstre fortsatt ikke forstått at folk DØR av vaksinen? Og så er denne Breivik så frekk at hun kaller folk som med rette er skeptiske til vaksinen for UTSKUDD?

Tror politikere at de er unntatt alle former for lover og regler, skikk og bruk, moral og etikk, sunn fornuft og normal høflighet?

Vel – da er de ganske enkelt det vi normalt vil kategorisere for utskudd, hvilket altså IKKE definerer mennesker som viser sunn skepsis til noe de kan dø av!

I Danmark har det dødd flere av vaksinen enn av covid, søk det opp – og så reklamerer denne Breivik altså storstilt for en vaksine som dreper, og sier den er HELT TRYGG – dette UTEN å dokumentere et eneste av de mange tåpelige og fordummende påstandene hun slenger ut i vedlagte innlegg som liksom skal være et tilsvar!

Det er helt rimelig å kalle de som ikke ønsker å ta vaksinen for «utskudd», sier Ane Breivik, 2. kandidat til Stortinget for Venstre i Hordaland.

Og tror virkelig denne Breivik at hun og Venstre skal få velgere ved å kaller folk for “utskudd”, og deretter forsvare dette med å si at; – det er helt greit å kalle folk som er skeptisk til vaksinen for utskudd?

Utskudd er som alle vet, med unntak av Breivik – person(er) som har havnet på utsiden av samfunnet grunnet sosial mistilpasning eller kriminalitet – også kalt pakk, rask og pøbel.

Med andre ord kaller hun folk som stiller seg kritisk til vaksinen – og det MED RETTE – for pakk og rask, og pøbel.

Og jeg som trodde at “utskudd” var en betegnelse for kriminelle, pedofile, voldtektsforbrytere, barnemishandlere, svindlere, voldsutøvere og mordere – ikke sunne mennesker som bruker sunn fornuft!

Jeg tror Venstre med fordel er tjent med å ta en prat med denne Breivik på kammerset! For noe mer usaklig, fordummende, tåpelig og stygt er det sjeldent jeg har lest – selv fra en politiker! Jeg kommer aldri mer til å stemme Venstre!

Når det er sagt, samfunnet beveger seg nå i en ekstrem totalitær retning der det frie mennesket underkaster seg et diktatur som jevnlig påberoper seg retten til å insjinere folket – også våre barn – med eksperimentelle og livsfarlige stoffer. Om du ikke har fulgt med på de lovendringene som regjeringen nå prøver å snikinnføre, blant annet ved bruk av kriminalisering og tvang mot mennesker som ønsker å ta ansvar for egen helse, og med det stole på eget naturlig immunforsvar som er utviklet i over 200.000 år – så bør du sette deg inn i dette nå!

Dette gjelder dine barns fremtid – Covid er verdenshistoriens største helsepolitiske skandale der målet er full kontroll over menneskeheten.

I verktøykassen for å oppnå målet ligger selvsagt 1. å skape frykt, og 2. vi har løsningen, hvilket er bullshit. Disse mekanismene er gjenkjennelig for enhver som har lest noen få setninger av verdenshistorien. Under 2. verdenskrig ble en folkegruppe utpekt som hovedfiende og millioner ble utryddet. Nå er hovedfienden alle uvaksinerte som er kloke, sunne og friske – men som IKKE vil underkaste seg det nye totalitære regimet!

Jeg vil kalle hele covid-prosessen for DEHUMANISERING!

I Australia i dag, får ikke folk lov til å snakke med hverandre, og i Haugesund ble folk fengslet for å håndhilse for et år siden. Ved å stadig snikinnføre galskap – blir det til slutt den nye normalen!

Vi må si STOPP NÅ – og ta tilbake livene våre – og den kampen må også DU være med på, enten du er vaksinert eller ikke!

Det er en grunn til at millioner av mennesker reiser seg og protesterer mot myndighetene nedover kontinentet. Om du fortsatt tror at covid (en type influensa) er livsfarlig og at vaksinene er trygge, er du faktisk dum som et brød, eller dummere. Vaksinene hjelper som vi vet ikke mot smitte, og om den heller ikke beskytter deg mot et ev sykdomsforløp – til orientering; over 15.000 nordmenn har blitt alvorlig syke av vaksinen, over 9.000 har blitt innlagt og flere hundre har dødd av vaksinen, kilde FHI – så spør deg selv hva vaksinen EGENTLIG gjør med deg og kroppen din.

Dum som et brød, eller dummere! Den observante leser vil nok notere seg at jeg her senket meg ned til Venstrepolitikernes nivå – for ettersom det tydeligvis er helt greit å kalle folk som stoler på eget naturlig immunforsvar for utskudd, må det vel være greit å kalle folk som vaksinerer seg, det vil si; lar seg insjinere av et stoff de kan dø av i bytte mot en is til 20 kroner for dumme. Eller?

Slutt å lese overskriftene i VG, søk etter uavhengig informasjon – og lytt til helsepersonell, spesialister, forskere og fagfolk, og ikke minst advokater og uavhengige politikere. Mer om covid og vaksiner kan du lese her.

…………….@………………

TIL HOLES BØKER – HOLES DIGITALE VINKURS – TIL GALLERIET

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.