News Wine

På Druen digitale vinkurs – rødt i glasset

restaurant love romantic dinner

Se video her – slik SABLER du champagne!

På Druen Rødt i Glasset – et digitalt vinkurs for deg som kan litt, men vil vite mer.På Druen Rødt i Glasset – lær om vin i egen stue (eller hage) når du har tid og lyst, med forfatter og sommelier Trude Helén Hole. Enklere og smartere blir det ikke. Rødt i Glasset er et digitalt vinkurs for deg som kan litt om rødvin, men vil vite mer. Med andre ord et lite dypdykk i enkelte røde druetyper fra hele verden.

Vi gjennomgår totalt 8 viner i kurset som består av modul 1 og 2 (du får tilsendt to videoer), og du velger selv om du vil prøve alle vinene eller kun noen, og om du vil se hele kurset eller bare en av modulene. Dette er et samletilbud på hele rødvinskurset – om du heller ønsker enkeltvise moduler finner du tilbud her

Vi har valgt ut viner i den rimelige prisklassen og går i gjennom følgende viner i denne rekkefølgen. 

Modul 1.

  • Faustino Garnacha, Spania
  • Casillero del Diablo Pinot Noir, Chile
  • Zaccagnini Montepulciano d’Abruzzo, Montepulciano, Italia
  • Lanzerac Pinotage, Sør-Afrika

Modul 2.

  • Cassilero del Diablo Merlot, Chile
  • Zonnebloem Cabernet Sauvignon, Sør-Afrika
  • Cameleon Malbec, Argentina
  • Yellow Tail Shiraz, Australia

Om du ikke finner akkurat disse, kjøp gjerne liknende viner med samme drue. Serveringstemperatur ca 14-16 grader, mao ikke romtemperatur på rødvin, men litt kaldere. Hvitviner serveres gjerne ved ca 10-12 grader. Ved kjøp får du også tilsendt kompendiumet På Druen, alt du trenger å vite om vin. I dette finner du et Aromahjul som det anbefales å ha tilgjengelig under smaking – det gjør det litt enklere å finne dufter og smaksretninger. Ved kjøp får du automatisk opp et vindu med download-link til kurset. Du får også linken tilsendt per mail via Sendowl og kan se kurset 3 ganger i løpet av et år.

Når du har kjøpt vinene, trykker du bare på linken og så er vi i gang med vinkurs i din egen stue eller hage når du har tid og lyst – enklere blir det faktisk ikke. Mvh. Trude Helén Hole, sommelier og foredragsholder

TILBAKEMELDING FRA FORNØYDE KURSDELTAGERE.

Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk! Tone Nygård.

Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem. Wenche Steen.

Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konferansier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs! Trine-Lise Jagge.

Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang. Pierre Wilhelm Jansson.

Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier”. Karoline Storbråten.

Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne. Morten Fahlvik

Et veldig bra digitalt vinkurs som jeg kommer til å anbefale til andre. Ann E. Hansen

Takk for raskt svar og flott service. Min kone og jeg har gledet oss og kjøpt inn viner! Nå har vi vært gjennom de hvite, dette var veldig moro! Bent F.

Tusen takk. Min samboer har bursdag og med koronaens begrensninger måtte jeg være litt kreativ, så da blir det deg på storskjerm hjemme i et lite lag. Hege H.

Har gått gjennom hele modul 1 nå, og jeg blir å se den flere ganger. Så kjøper jeg modul 2 og 3 senere. Fantastisk kurs. Ann Irene Klo

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.