Management & Health News

Petter Stordalen ønsker vaksinepass velkommen, får massiv motstand av folket

Petter Stordalen ønsker vaksinepass velkommen i en post på Facebook, men i stedet for jubel mottar han massiv kritikk fra folkemassene som sier NEI til vaksinepass, hvilket er svært gledelig. Så mange som 342 mennesker har trykket “negativ” eller “sint” i skrivende stund, mens 491 har trykket “like”.

Med andre ord stiller 70% seg negativ til vaksinetvang og vaksinepass!

Men det er i kommentarfeltet at en ser den massive motstanden, hvilket indikerer at stadig flere folk nå ser galskapen og er imot innføring av et helsetyrranni med vaksinetvang (en vaksine en kan bli alvorlig syk og dø av, mot et virus som er på hell og som stadig muterer) og vaksinepass.

Vaksiner skal være frivillig i et demokrati – og de som velger å ikke ta vaksiner skal ikke straffes for dette! Under bildet ser du noen kommentarer. Flere av disse har fått over 100 likes under Petter Stordalens post, og selve innlegget finner du her. Del gjerne dette innlegget.

 • Jeg må virkelig spørre deg, Petter A. Stordalen, hvor er din integritet? Jeg trodde du var en mann som var opptatt av frihet, suverenitet, menneskerettighet og naturlig helse… Men jeg tok feil. Så du mener virkelig at friske mennesker som tar vare på sin helse og styrker sitt immunforsvar IKKE har universelle menneskererrigdheter og må ha myndighetenes pass for å leve som frie mennesker og eventuelt besøke dine faciliteter? Ja vel, jeg antar at du støtter apartheid… Hverken Hitler, Stalin eller Mao kunne gjort det bedre enn det som oligarkene i Davos klubben forsøker å forme i denne tiden og som du vil være en del av. Denne gjengens holdninger skal ut av tiden.
 • Her viser du utelukkende uvitenhet, Petter – og du hyller en meget farlig retning der demokrati tilsidesettes for et helsetyrranni styrt av markedskrefter. Om Choice går inn for å diskriminere friske mennesker – bruker jeg andre hoteller med mer sunn fornuft i omløp! Takk for meg!
 • Sier en av de som har fått mest støtte og kanskje permittert flest. 🤓 Så hva med de som ikke kunne ta vaksinen – som vi før ble bedt om å være solidariske i mot ? 🧐
 • Tragisk at du ikke ser at dette er innføring av digitalt-diktatur.
 • Vel, nå er ikke Norge medlem av EU og her skal vi ikke gjøre forskjell på vaksinerte, og ikke vaksinerte, så det blir vel da alle – eller ingen. Så Norge bør ikke bli med… litt selvstyre bør vi kanskje beholde?
 • Er det mulig å være så kunnskapsløs? 😵
 • Globalismen lenge leve! 🤦🏼‍♀️ Ikke at det var en overraskelse at du er en Globalist. Hvorfor utsette god helse for en vaksine mot et virus med lavere dødelighet en influensa? Syke tilstander..
 • VAKSINEPASS STADFESTER DEHUMANISERENDE MENNESKESYN – ETISK UAKSEPTABELT! Et vaksinepass strider mot selvbestemmelsesprinsippet og grunnleggende menneskerettigheter. Det etiske dilemmaet med vaksinepass
 • Her viser du utelukkende uvitenhet, Petter – og du hyller en meget farlig retning der demokrati tilsidesettes for et helsetyranni styrt av markedskrefter. Om Choice går inn for å diskriminere friske mennesker – bruker jeg andre hoteller med mer bruk av sunn fornuft!
 • Fantastisk å se her at flertallet er I MOT diskriminering av friske mennesker som ikke ønsker denne unødige vaksinedritten inn i kroppen sin! People UNITED! #awakening ❤
 • Aldri noensinne vært så grenseløst skuffet over Petter Stordalen. Hvilken total mangel på etisk og moralsk kompass. Her styres det kun etter profitt og kapital. Null respekt for Stordalen etter det her. Boikott er svaret.
 • Der er få som har fått mer penger av oss (staten) enn Petter Stordalen. Både inntekter ifm å huse asylsøkere og i corona-støtte. Petter Stordalen er en masete liten mammagutt, som griner seg til penger fra mamma stat så fort noe ikke går helt hans vei… 
 • Skremmende brudd på menneskeretter om å bevege seg fritt.
 • Hallo i luken, hvordan kan det blir regnet som frihet av vi mister en grunnleggende rettighet som vi hadde før og at vi kun får reise om vi tar vaksine. Come on Petter, du burde tenke lenger enn dette. Vaksinepass er et middel for å eliminere personlige rettigheter og frihet som vi hadde før.
 • Min far i gamlehjem i Belgia er vaksinert for lenge tid siden. Han kommer fremdeles ikke ut av rommet sitt uten maske og får maks 2 personer, alltid de samme, på besøk…
 • En eksperimentell “vaksine” som ikke gir forsikringsutbetaling ved skade. Men for all del, så lenge det fyller opp hotellene dine… Alle moralske prinsipper forsvinner ut av vinduet hos de med dollartegn i øynene.
 • Håper det er god plass på det vaksinepasset, ny plass for hver variant. Hele greia er latterlig. Hitler og Goebbels ville vært skikkelig misunnelige om de hadde sett hvor lett det er å lure folk i dag. 
 • Forstår at du ønsker dette i din stilling, for det vil nok overleve noen som kan betale lønna til deg og dine ansatte….
 • Med dette beviser du hvilken side du står på i “informasjonskrigen”. Jeg støtter ikke deg lenger etter dette. Har du fått betalt for dette utsagnet eller får du mer støtte kanskje? Sannheten kommer for en dag, synd at du har valgt side mot folket. ((Et vaksinepass strider mot selvbestemmelsesprinsippet og grunnleggende menneskerettigheter.))
 • Hva er hensikten med et vaksinepass når en fullvaksinert både selv kan bli smittet, og ikke minst fortsatt bære smitte og overføre den til andre?
 • Hva er vitsen med å vaksinere seg x2 for et virus som er borte. Lab’en på Ullevoll sa i går at over 90% av de positive prøvene i Oslo var den Engelske varianten. Den de vaksinerer mot er forbi. Hva i alle dager er vitsen??
 • Problemet ligger i at man tror man ikke kan åpne samfunnet uten vaksinepass. Hvor er ryggraden din Stordalen? Skal du ikke reise deg mot forskjellsbehandling? Er det greit å frata noen borgere rettigheter og goder?
 • Du mener vel fantastisk for våre vaksinerte venner…. Alle hoteller i Stordalen konsernet er herved strøket fra listen!
 • Nei og nei. På ingen måte fantastisk for noen som helst.
 • Enda en mann uten integritet. I kriser viser mennesker sitt «rette jeg». Bra å vite hvor han står slik at jeg kan unngå det som han er en del av.
 • Med dette kan du gå å legge deg, Petter A Stordalen!!!
 • Digitale vaksinepass reiser større prinsipielle spørsmål – både etiske, rettslige og politiske – enn det som er kommet frem i prosessen til nå. Disse fortjener å løftes og diskuteres på en annen måte. Skal et vaksinepass begrenses til å være en dokumentasjon ved grensepassering? Skal det tillates at vaksinepass også brukes for å gi tilgang til tjenester? Og hvis ikke, hvordan skal det forhindres? Hvor lenge skal vaksinepass brukes? Vil innføring av vaksinepass for Covid-19 bety starten på krav om tilsvarende for andre vaksiner? Vaksinepass gir oss ikke nye rettigheter – eller ‘friheten tilbake’. Et krav om vaksinepass er tvert i mot en begrensning i friheten til å bevege oss uten å måtte identifisere oss eller å oppgi helseopplysninger. Denne innskrenkningen må være utgangspunktet når vi diskuterer innføringen vaksinepass. I vår iver etter å få reise på sommerferie kan vi gi fra oss dyrebare friheter og rettigheter, med uoverskuelige konsekvenser. Les gjerne Vi trenger en høring om digitale vaksinepass.
 • Hva har skjedd med den fornuftige Petter Stordalen?? 😳 Er det konkurs spøkelset som gjør at du “selger” dette budskapet? 😰😰 Bare trist og utrolig respektløst ovenfor våre grunnlovsfestede menneskerettigheter!!!
 • Adolfs drøm er snart en realitet!
 • Oj, nå ble jeg skuffet av deg Petter. Jeg digger deg, men at du støtter dette var skuffende og skremmende.
 • Kan umulig ha vært edru når han postet dette….
 • Liker deg godt, men at du skulle være med på å støtte brudd på våre menneskerettigheter, sjokkerer meg. I tillegg så blir fortsatt fullvaksinerte smittet. Med det tempo Norge har på vaksiner, så vil mange bli sittende innesperret og utestengt fra samfunnet. I tillegg så er det mennesker som ble dårlige av svineinfluensa vaksinen i 2009 og endte opp med ME og narkolepsi. Du mener at disse menneskene skal utsette seg for en vaksine til. Forstår at samfunnet skal åpnes, men det skal ikke skape A og B lag og heller ikke skille mellom fattig og rik. 🧐
 • EU-medlemslandenes eget rådsorgan – Europarådet/Council of Europe – tilråder følgende i Resolusjon 2361 fra 27. januar i år:
 • Det er tull og tøys. Vaksinen er frivillig og da skal vi som ikkje vil ta vaksinen ha samme rettigheter som alle andre.
 • Veldig skuffende innlegg… Men han har jo fått enorme summer i koronastøtte…
 • Tipptopp for alle de som ikke er i prioriteringsgruppe hundre-og-noe…. Vi får vel vaksinen en gang i 2022.
 • Haha Peter, jeg liker din sarkasme. Vi har jo alle skjønt at vaksinepass sier null og nix om smitte og Covid-19 sykdom!
 • Galskap hele opplegget, ta fra folk muligheten til å velge. Folk som er vaksinerte blir smittet. Nå snakker de om en 3 runde med vaksine per pers. Sinnsykt, men du er vel for det her du Petter så millionene dine kan renne inn på konto. For en idiot!
 • Der forsvant min siste rest av respekt for deg, Petter!
 • Jeg hadde stor respekt for deg tidligere. Men nå må du rulle inn, Petter. Dette strider imot menneskerettighetene våre. Ønsker du virkelig et medisinsk apartheid kun for å få opp omsetningen igjen? #Skuffa#justsayno
 • Hvor ble det av det frivillig vaksinevalg, da? Snakk om å sette fotlenke på folk.
 • Nå får vi A og B borgere. De som ikke tar vaksine vil få massive innskrenkelser i bevegelsesfrihet, innenlands som utenlands.
 • Man ser fort hvorfor Stordalen satser på lobbyvirksomhet og politikere som ansatte. 90% britisk mutant i Oslo har gjort vaksine utdatert. Kun tidligere infeksjon vil altså fortsatt beskytte. Nei takk til utdaterte vaksiner og vaksinepass etter utdatert virus. Snakk om sommeren, så kommer det garantert en ny mutant før den tid.
 • Det er diskriminering på högsta plan. Om man inte vill eller kan ta vaccinet så får man inte resa.
 • Hva i himmelens navn er så bra med et vaksinepass…. dette er sinnsykt!
 • Digital enslavement! There is no virus.
 • Det er ikke verdt det. Jeg foretrekker å bli hjemme enn å få en giftsprøyte.
 • Nei til vaksinepass på vaksiner mot utdaterte virusvarianter. Dette er bare tull og beskytter jo ingen. (Tidligere infeksjon beskytter fortsatt)
 • Fantastisk at myndigheter tvinger folk til å underkaste seg eksperimentell gen-modifikasjon. Myndigheter kan skape perfekte innbyggere som godtar alt. 🙂
 • Har sagt det før og sier det igjen. Petter Stordalen kunne vært vårt svar på Trump, være en patriot og kjempe mot landsforræderne. Men så feil kan man ta. 🙄🙄
 • Stordalen er og blir en hotellklovn der han hilser vaksinepass velkommen. Integritet og autonomi ble borte underveis.
 • Så merkelig. WHO fraråder innføring av vaksinepass. ‘WHO advises against vaccine passports as EU debates ‘green pass’
 • Så folk som ikke tåler vaksiner kan bare sitte hjemme? Ser ingen grunn til at friske, unge mennesker skal vaksinerer seg. Dette er Frivillig tvang!! Ser ingen grunn til å vaksinere meg.
 • Det er faktisk veldig egoistisk å dermed utsette oss friske mennesker for deres eksperiment!
 • Han bør få maks forakt!
 • Jeg skjønner nå hvordan du har solgt bæra dine. 🍓🍓🍓
 • Fin måte lure folk på ta en narre-vaksine 🤷‍♀️. Før i tiden ble kriminelle kasta i fengsle, men nå er det omvendt 🤷‍♀️. Brudd på mange punkt og menneskeretten til å leve fritt og bevege seg fritt. Æ mest bekymret at folk er så lettlurt. 😪 Æ får vondt i magen.
 • Vaksine hindrer ikke smitte.
 • Hvem er Stordalen kjøpt og betalt av? Jeg bare spør…. det var det første som falt meg inn.
 • Vi kunne fritt reise og drive business for to år siden og det finnes ingen medisinsk grunn for at vi ikke skal kunne gjøre det nå eller i fremtiden… UTEN vaksinepass! Hvorfor feirer du galskapen? Hvorfor bruker du ikke din posisjon og dine ressurser til å stå opp for frihet i stedet for å feire WEF sin nye overtagelses-strategi? Er du med på den?
 • Jeg kan virkelig ikke tro at dette er en glad melding. Petter, du må nok gjør leksen din bedre og i tillegg lese deg opp på hva du sier skal bli så bra. Se det store bildet og skjønn hva som skjer. Når du har forstått at vi er mange som ser hva som skjer og hvilken regjering vi har som er nikkedukker til et system som er ganske skremmende. Dette er en 3. verdenskrig, men på en annen og mer skremmende måte.
 • Du kan få mine sprøyter og, du Petter. Og jeg holder meg til helt andre hotel. I Norge.
 • If you dont understand something…. Follow the money!
 • Og hva med de som ikke er vaksinert? Tror ikke turistindustrien tjener på dette…
 • Går og melder meg AV de nyhetsbreva og sier opp Choice-kontoen.
 • Freedom is never given – it is only won !
 • Er det mulig? 😓😓 Siste gang jeg bruker hotellene dine, Stordalen!
 • Skal de bli annenrangs borgere de da, som ikke får vaksinert seg, og de som ikke ønsker å vaksinere seg? Minner litt om hvordan Jødene ble behandlet under ww2…
 • Du lar deg nok kjøpe av WEF du!! Sykt planlagt i mange år:| Strategic Intelligence | World Economic Forum COVID-19 | Strategic Intelligence | World Economic Forum
 • Akkurat her er jeg uenig med deg Petter A. Stordalen; for å måtte reise og bevege oss fritt som før, så må alle ta en av vaksinene som hittil er ekstremt suspekt. Masse bivirkninger, og mange forskere og leger som advarer om alvorlige senbivirkninger.
 • Hva i himmelens navn er så bra med et vaksinepass…. dette er sinnsykt!
 • Grusomme nyheter for oss. Strålende og lukrativt for Bill og Melinda Gates foundation og Stordalen!
 • Der mistet du min respekt. Aldri ditt hotell eller ving reiser
 • Vent på Nurnberg du, lille egomann!
 • Tragisk at du ikke ser at dette er innføring av digitalt- diktatur.
 • Fasisme…
 • Former Pfizer VP: ‘Your government is lying to you in a way that could lead to your death. ’EXCLUSIVE – Former Pfizer VP: ‘Your government is lying to you in a way that could lead to your death.’
 • Tenker du ikke er vaksinert. Så dette er nok tull fra din side.
 • Unfollowing.
 • Helt sjukt! 😡
 • Kommunismen ønsker dere velkommen!
 • 👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹👹
 • Nürnberg 2.0 😭
 • Vaccine Passports: THIS Is Where It Leads. Vaccine Passports: THIS Is Where It Leads
 • Helt tragisk. 😢 En «vaksine» som ikke hindrer deg i å få viruset eller spre det videre. En «vaksine» som ikke hindrer deg i å dø av viruset. En «vaksine» som ikke er godkjent og blir rullet ut ved hjelp av en nødparagraf for å «redde» verden fra et virus som har under 0,1 % dødelighet, og den blir tidligst godkjent i 2023. En «vaksine» som flere i Norge har dødd av i år enn selve viruset og ingen vet hva den gjør med kroppen på lang sikt. Og den «virker» i maks 6 mnd og så må man få påfyll. Ingen oppfølging av blodverdier eller annet blir gjort av de som har tatt den.Tragisk at du villeder folk og promoterer vaksinepasset!
 • Hemskt!
 • Har ikje ord! 😩😰

Det er altså i kommentarfeltet at en ser den massive motstanden, hvilket indikerer at stadig flere folk nå ser galskapen og er i mot innføring av både vaksinetvang (folk dør og blir alvorlig syke av disse vaksinene som overhodet ikke har noe for seg ettersom viruset stadig muterer) og vaksinepass. Flere av disse kommentarene over har altså fått over 100 likes under Petter Stordalens post, og selve innlegget finner du her.

Og jeg kommer selvsagt til å boikotte Choice hotellene for all fremtid. Bedrifter og land som diskriminerer friske mennesker som ikke ønsker denne dødelige vaksinedritten inn i kroppene sine og velger å være mennesker og med det stoler på sitt naturlig immunforsvar – skal IKKE diskrimineres!

Dette var dagens god nyhet; folket står altså mer og mer samlet mot det pågående helsetyranniet styrt av markedskrefter som prøver å ta kontroll over oss og frarøve våre menneskerettigheter. Så kanskje vinner sunn fornuft og naturlig immunforsvar til slutt? Det er lov å håpe!

Om du er enig – så del, for denne galskapen må ende NÅ!

Si NEI til tvangsvaksine og vaksinepass!

……….@………..

TIL HOLES BØKER – HOLES DIGITALE VINKURS – TIL GALLERIET

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.