News

Jeg er FRISK, og jeg KREVER å behandles som frisk!

photo of woman carried by man

Lånt fra en FB venn: Beklager Høie, men du kan ikke pusse en bæsj blank. Dette er grunnleggende uetisk, uforsvarlig, og bryter med flere grunnleggende menneskerettigheter. Friske, symptomfrie mennesker mistenkeliggjøres og blir bedt om å legge frem bevis på sin friskhet (!) for å få adgang til samfunnet!

Dette er så feil som det kan få blitt, på alle måter. Jeg for min del skal ikke ha noe stikk i armen fordi jeg er en frisk person med godt immunforsvar og i en aldersgruppe (0-59) som har minst 99,95% sannsynlighet for å overleve dersom jeg skulle være så uheldig å bli smittet. (FHI sine tall: 43 dødsfall på 95.250 registrerte smittede 0-59 år)

Jeg ser heller INGEN grunn som symptomfri frisk person til å teste meg hver 72 time for å få tilgang til samfunnet! Det er fullstendig galskap! Nå må folk våkne og se hvilken vei dette bærer. Jeg er FRISK inntil det motsatte er bevist, ikke omvendt, og jeg KREVER å behandles som frisk! (Lånt tekst)

Om du er enig – så del, for denne galskapen må ende NÅ!

Si NEI til tvangsvaksine og vaksinepass!

……….@………..

TIL HOLES BØKER – HOLES DIGITALE VINKURS – TIL GALLERIET

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.