News

Feather Book Shop – bøker, vin og kunst

Velkommen til Feather Book Shop hvor du finner gode bøker fra spennende utvalgte forfattere, samt digitale vinkurs med Norges kuleste sommelier og kunst fra flere anerkjente kunstnere. Hver uke presenteres en bok-nyhet, så signer gjerne nyhetsbrevet i bokbutikken eller følg med i anbefalinger i menyen på Feather Book

I Feather Book Shop finner du også kunst og Norges første online vinkurs. Vinkursene ser du på video hjemme hos deg når du har tid og lyst – og så mange ganger du vil. Les mer her.

Og med dette ønskes du hjertelig velkommen til Feather Book Shop. Vi setter stor pris på at du er her og håper at du finner noe du liker. Om du deler siden til andre som er like glad i bøker, kunst, vin og det gode liv – som deg, blir vi ekstra glade.

Med vennlig hilsen oss i Feather Book Shop.

…..@…..

Trykk gjerne på FOLLOW oppe til høyre om du vil følge denne bloggen for å lese artikler om politikk og næringsliv, samt bøker, film, vin og kunst, og ikke minst selvutvikling. Du er også velkommen til å joine meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter og/eller Facebook. Ønsker du informasjon om Norges morsomste bøker og Norges første digitale vinkurs – kan du gjøre det her. Bøker, kunst og vinkurs kjøper du her.

Fjerde bok i serien om Lotte-Marie, Norges morsomste serie – er nå i salg.

norges-morsomste-forfatter-5