Guest Authors Management & Health News

Bent Høies regler gjelder alle unntatt ham selv

Jeg tro de fleste er kjent med mitt ståsted når det gjelder Covid-19, hvis ikke kan du lese mitt innlegg Corona over alle støvleskaft som jeg skrev i februar. Jeg har jo håpet at med tid og stunder vil galskapen gi seg, at kunnskap og fornuft vil seire, men den gang ei. De siste dager i oktober 2020 bevitner vi at regjeringen nok en gang går inn for nye strenge restriksjoner som rammer folks liv og helse, og arbeidsplasser. Jeg tror med dette vedtaket at regjeringen neppe har foretatt en konsekvensanalyse av sine tidligere tiltak, hvilket er en meget grov forsømmelse.

Jeg ønsker å vite hva regjeringens tiltak tilknyttet Covid-19 har kostet samfunnet økonomisk og helsemessig!

PDD (30.10.2020) har det dødd 281 mennesker MED – og ikke AV corvid i Norge, snittalder er over 82 år og 47 personer får behandling for covid-19 på sykehus. Denne statistikken legitimerer ikke å stenge ned hele samfunn, bure folk inne, og gi fengsel og bøter (mars) for å håndhilse – samt tvinge folk til å bruke munnbind (i dag). Stadig flere forskere og fagfolk over en hel verden reagerer nå sterkt og stiller seg meget kritisk myndighetenes håndtering, hvilket dysses ned av et samlet mediakorps som ikke gjør jobben sin og sprer fryktpropaganda i stedet.

Dette er et begredelig skue! Det er på tide at media slutte å hause opp smittetall. Som alle vet, har det gått folkesport i å teste seg, og selvsagt går tallene opp når flere tester seg – men igjen, covid-19 er for folk flest UFARLIG og de fleste vet ikke en gang at de er smittet!

Det er galskap å kreve at 200 000 skal bruke munnbind i én uke for å hindre 1 nytt tilfelle. Når utbredelsen av covid-19 i samfunnet er så lav som nå, med eks 100 nye smittetilfeller i Norge i løpet av en uke, må hele 200 000 personer bruke munnbind i samfunnet i én uke for å forebygge ETT NYTT tilfelle, i følge FHI – dette står ikke i stil til nevnte statistikk. Tvert om, vedtaket er direkte galskap, og spesielt når vi vet at det fleste ikke en gang merker at de er smittet.

Så nok en gang må jeg etterlyse bruk av sunn fornuft, for bruk av munnbind er ikke basert på hverken fornuft eller fakta. Munnbind er som de fleste vet meget omdiskutert blant forskere og fagfolk, og enkelte studier mener munnbind virker mot sin hensikt. Men Høie og Nakstad lytter ikke, tvert om – de er de eneste i dette landet som skal få lov å si og mene noe om saken. Å ignorere forskere og faginstanser og kneble folk og journalister i en sak som omhandler folks liv og helse, og lommebok – er direkte smakløst og hører ikke hjemme i et moderne demokrati.

Corvid er ikke Svartedauden! Med tanke på at de fleste ikke en gang vet de er smittet fremstår de nye tiltakene som direkte horrible, spesielt ettersom vi besitter atskillig mer kunnskap om Covid-19 nå enn i mars. I en studie publisert i juni 2020 foretatt av University of Zurich; står følgende; Coronavirus up to five times more common and less deadly than assumed – only a fraction falls seriously ill. A new immunological study shows that many more people may have had contact with the coronavirus than previously thought – which means the virus is likely much less deadly. More than 80 percent of Covid-19 cases are mild cases.

Det er selvsagt alltid leit når folk dør, men det er naturlig! Kun 281 mennesker med snittalder 82 år har pdd dødd MED og ikke AV Corvid. Spørsmålet vi bør stille er om disse menneskers bortgang er “mer verdt” enn alle de som nå eksempelvis dør med kreft eller annen sykdom fordi de ikke får behandling – eller de som ikke orker å leve mer grunnet ensomhet og isolasjon. ❤

Bent Høie har ikke forstått egen oppgave og ei heller en journalists oppgave. For et par dager siden kunne vi på Debatten i NRK bivåne hvordan en arrogant helseminister gikk i strupen på journalisten Fredrik Solvang fordi sistnevnte stilte rettmessige og kritiske spørsmål. Bent Høie har tydeligvis ikke forstått egen oppgave og ei heller en journalists oppgave. En seriøs journalist skal stille kritiske spørsmål og stille våre folkevalgte til veggs! Media var en gang den fjerde statsmakt og myndighetenes vaktbikkje, og det er på tide at de inntar den rollen igjen, for med Høyre og Høie i spissen begynner Norge nå å nærme seg en fasciststat.

I stedet for å irettesette en journalist for å gjøre jobben han er satt til – og i tillegg irettesette et annet vokset menneske på den måten Høie gjorde i Debatten – er totalt smakløst og respektløst, og sier veldig mye mer om Høie enn om Solvang. Høie burde ganske enkelt gjort jobben sin i likhet med journalisten; dvs svart på spørsmålet og forklart hvorfor han mener munnbind er et velfungerende tiltak.

Et vedtak som er en så stor personlig inngripen i folks liv som påbud om munnbind og isolasjon – bør enkelt kunne forklares.

Men dette klarte altså ikke Høie – muligens fordi munnbind IKKE er et velfungerende tiltak. Høie og regjeringen bør nå begynne å lytte til forskere og faglig ekspertise. Å være smittet er IKKE farlig for folk flest, og selvsagt går smittetallene opp når flere tester seg. Og fakta er fortsatt at de fleste ikke en gang vet at de er smittet og kun 281 med snittalder 82 år har dødd MED og ikke AV corvid-19.

Tiltakene er derfor fullstendig meningsløse og bidrar til intet annet enn å rasere en hel verden, noe stadig flere forskere og fagfolk over en hel verden nå påpeker.

Bent Høies bisarre regler gjelder for alle, unntatt ham selv. For å avslutte dette innlegget har jeg lyst å ta med følgende åpne brev fra Marius Reikerås til Helseministeren. For det viser seg at sistnevnte nekter familier å samles, mens han selv bryter reglene – se screenshot og under kan du lese brevet fra Reikerås av dags dato til Bent Høie.

Att: Bent Høie. Spørsmål om forskjellsbehandling. Kopi: Offentlig. I går ble jeg tilsendt en kommunikasjon som du hadde med x på Facebook. Den lyder som følger: Kvinnen: – Vi diskuterer antall gjester. Min mann og jeg har tre barn. Alle tre bor i hver sin husholdning med samboer. En har to barn. Slik jeg tolker reglene kan vi alle møtes. Er det riktig?

Bent Høie. – Dessverre x dere kan ikke alle møtes på en gang. To av barna dine med samboere kan du ha besøk av samtidig (4) men barnet ditt med samboer og to barn (4) må komme uten at noen av de andre parene er der. Men i begge tilfellene kan dere ha en gjest i tillegg.

Denne delen av familien som etterspørres her, består altså av 10 personer: Foreldre, tre barn, deres samboere og to barnebarn. De kan ikke altså ikke møtes samtidig, i følge deg. I går var du på lunsj-besøk hos dronningen og kronprinsen, sammen med blant annet helsedirektør Bjørn Guldvog og FHI-direktør Camilla Stoltenberg. Totalt kunne vi lese at det var ni personer til stede ved denne lunsjen. Mitt spørsmål er enkelt: Hva er årsaken til at du og ditt følge kunne være totalt ni personer under sammenkomsten på slottet, samtidig som denne familien på 10 ikke får lov til å møtes samlet?

Bergen, den 30.10. 20 Marius Reikerås

………

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger ifølge Nettavisen og Norges beste jenteforfatter ifølge Dagsavisen. I tillegg er hun Norges kuleste sommelier, sies det. Hennes bøker og vinkurs finner du her og mer om hennes forfatterskap finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media

Gratis vinkompendium og digitale vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

My Books – You Tube – Modeling – Vinkurs– Referenses – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

You will find my English company site right here and click here for my English Author site. For translation of this text – then click to the right.

One-Time
Monthly
Yearly

Denne bloggen er selvstendig, dagsaktuell og uavhengig. Om du liker det jeg skriver, setter jeg pris på om du vil støtte meg – for det tar tid å skrive gode innlegg. Mine vinkurs, min kunst og mine kule bøker finner du i Feather Book Shop – eller du kan støtte meg her om du vil. Nyt dagen, spre kjærlighet og glede – og tusen takk!

Make a monthly donation to this blog if you want to.

Make a yearly donation

Velg et beløp

30.00 Kr
50.00 Kr
100.00 Kr
30.00 Kr
90.00 Kr
600.00 Kr
30.00 Kr
90.00 Kr
600.00 Kr

Eller velg et beløp etter eget ønske

Kr

Jeg setter meget stor pris på at innleggene mine blir lest – dette betyr mye mer enn du tror. Nyt dagen, og alt godt.

Your contribution is appreciated.

Your contribution is appreciated.

DonateDonate monthlyDonate yearly