Management & Health News

Corona-virus over alle støvleskaft?

Som jeg skrev på FB 3.3.20 og tidligere, det ikke covid-19 viruset som er farlig – det er regjeringens og medienes respons på den som er farlig! Ja, jeg er ikke den som ser hvor vinden blåser før jeg uttaler meg og holder fortsatt fast ved mitt tidligere synspunkt – jeg mener de restriksjoner som er innført går over alle støvleskafter. Å true folk med bøter og fengselstraff for å håndhilse, gi klem og dra på hytta – er etter mitt syn ganske skremmende. For det er faktisk slik at de fleste av oss er helt friske og slik vil det sannsynligvis forbli, og den eneste naturlige stopper for denne type virus, er et naturlig immunforsvar – vi er da fortsatt mennesker, eller hur?

Så det må da være lov å bruke sunn fornuft!

virus-1812092_1920
Bildet er tatt av Arek Socha fra Pixabay

Men den gang ei, en skulle virkelig tro vi står ved verdens undergang. At vi nå stenger ned både land og bedrifter (8 av 10 bedrifter i Norge vurderer nå permitteringer!), kaster titusenvis av mennesker ut i arbeidsledighet og en tilhørende vanskelig hverdag grunnet tapt inntekt, og stilltiende sitter og ser på et økende antall små og store konkurser, samt nekter barn å leke ute, hindrer fri ferdsel og stenger folk inne og ute fra områder, hytter og hjem, truer med militæret, politi, bøter og fengselsstraff, og senere tvangsvaksineringer av befolkningen – er for meg totalt ubegripelig!

Er dette den type tiltak vi fra nå av skal igangsette når neste virusrunde kommer? For tro meg – den kommer!

Det kan da være greit å sammenlikne dagens situasjon med tidligere årlige scenarier, og det er at det hvert eneste år dør rundt 900-1000 mennesker av influensa i Norge. Corona-viruset er i tillegg trolig mindre farlig enn influensa, sier epidemi-forsker Svenn-Erik Mamelumd. 

– Jeg tviler på at Corona-viruset blir like farlig. Folk som ikke pleier å være engstelige for influensa, trenger nok ikke være så bekymret for Corona-viruset heller, sier forsker og epidemi-ekspert Svenn-Erik Mamelund til NTB. Han er forsker ved Oslo Met og har gjennom 25 år studert epidemiske sykdommers demografi.

– De som til nå har dødd av covid-19 har stort sett vært gamle mennesker med bakenforliggende sykdommer. Det er nesten ikke alvorlige tilfeller blant barn under 15 år, og det er i all hovedsak få tilfeller blant de yngste, sier Mamelund som påpeker at vanlig influensa i snitt krever 900 menneskeliv og fører til 2.500 sykehusinnleggelser i Norge årlig.

Les artikkelen her. Epidemi-forsker: Corona-viruset trolig mindre farlig enn influensa

Det er også på sin plass når det gjelder vaksiner å minne om følgende; Under svineinfluensa-pandemien i 2009 døde 32 personer i Norge. I 2019 er det ti år siden Norsk pasientskadeerstatning (NPE) påtok seg erstatningsansvaret etter vaksinen Pandemrix mot svineinfluensa. Siden da har NPE utbetalt nærmere 350 millioner kroner i erstatning til mennesker som fikk ødelagt sine liv av vaksinen. Det er rart at folk overser dette og fortsatt skriker etter vaksiner mot ganske normale og generelt ufarlige sykdommer for friske folk.

Når det er sagt, selvsagt skal vi ta forhåndsregler og ikke spre smitte, og selvsagt skal vi være ekstra forsiktig med utsatte grupper som syke og eldre – men det må samtidig være lov Å BRUKE SUNN FORNUFT!

Igjen – at vi nå stenger ned både land og bedrifter, kaster titusenvis av mennesker ut i arbeidsledighet og en tilhørende vanskelig hverdag grunnet tapt inntekt, og stilltiende sitter og ser på et økende antall små og store konkurser, hindrer fri ferdsel og stenger folk inne og ute fra områder, hytter og hjem, truer med militæret, politi, bøter og fengselsstraff, og senere tvangsvaksineringer av befolkningen – er for meg både ubegripelig og skremmende!

Hadde det ikke vært litt enklere (og rimeligere) å sette inn ekstra ressurser rundt og/eller isolere utsatte grupper og eldre for å verne disse? Eventuell isolering må selvsagt være frivillig og et personlig valg – jeg er i mot ALL form for tvang! Tvang hører ikke hjemme i et demokrati! Og hva tenker alle de alvorlige syke (eksempelvis kreft og MS) som har blitt nektet behandling og livsforlengende medisin av staten – fordi det er for dyrt? Hva tenker alle de pasientgrupper som nå ikke får hjelp i det hele tatt?

Vi snakker her om økonomiske konsekvenser i størrelsesorden et par milliarder i uken. Alt dette grunnet en “influensa” som naturlig nok vil gjøre noen syke, og som like naturlig vil medføre død hos enkelte utsatte mennesker – men dette er faktisk er mer NORMALT enn unormalt! Per ddt har det dødd 6 mennesker i Norge. De var alle over 89 år, og døde ikke AV – men MED Coronaviruset.

Det er nemlig en vesentlig forskjell på å dø MED viruset og AV viruset.

At media konsekvent skriver «av» i sine overskrifter – er å føre befolkningen bak lyset.

Og når vi først snakker om tall for å sette det hele i perspektiv – hva med de 18.000 BARN SOM DØR HVER ENESTE DAG på grunn av matmangel? De er kanskje ikke noe å bry seg med? Hver eneste dag lider 850 millioner mennesker av sult. Dette er en situasjon verden ikke trenger å være i, men igjen, de 18.000 barna som dør HVER DAG er ikke noe å bry seg med så lenge vi har klart å hamstre litt dasspapir til eget bruk, eller hur!

Les artikkel her. FN: – 18.000 barn dør av sult hver dag

Og igjen; hva med alle som dør av kreft og andre sykdommer fordi myndighetene ikke ønsker å gi disse livreddende medisin fordi det er for dyrt. Disse er kanskje ikke så viktig å holde i live, eller? Selv om de er småbarnsforeldre? Vi stenger altså heller ned hele landet til mangfoldige milliarder grunnet et influensavirus som i all hovedsak er farlig for mennesker over 80. Ja, Coronaviruset sprer seg fort, men spesielt farlig er det ikke for friske folk – så jeg forstår det ikke.

For de fleste som blir smittet – merker det knapt. Hvorfor kunne vi ikke heller bare varslet befolkningen om viruset og med det be alle vise hensyn, samt isolere utsatte grupper og eldre – hadde ikke dette vært enklere enn å legge ned hele samfunn, bruke milliarder, og sende folk ut i konkurser, permitteringer og arbeidsledighet – og nå i tillegg true demokratiet ved å innføre lovreguleringer som kan brukes mot oss på sikt? 

Igjen, det er ikke viruset som er farlig – det er myndighetenes og medienes respons på viruset som er farlig – og jeg har 0 tillit til en regjering som bruker medias overskrifter som styringsverktøy!

Det er på tide å bruke litt sunn fornuft og sette ting i perspektiv. Eller kanskje det bare er jeg som ikke har skjønt alvoret – for slik media, myndighetene og flesteparten av befolkningen nå opptrer (det er etablert et hatefullt angiver-samfunn) kan jo mye tyde på at dette influensaviruset faktisk vil utslette oss alle – noe som kanskje er like greit slik menneskeheten holder på med idioti, dårskap, utryddelser, undertrykking, drap, naturødeleggelser og forurensning!

En ting er i hvert fall sikkert, og det er at konsekvensene blir noe verden aldri før har sett maken til – og det er altså ikke viruset sin skyld, men reaksjonene. Etter mitt skjønn står altså ikke restriksjonene i forhold til selve viruset. Enten er dette en gigantisk overreaksjon som vil gi uante konsekvenser – eller så er det noe vi ikke blir fortalt.

Del gjerne.

…….

Les også Norge vanstyres og bør endres fra et representativt demokrati til et direkte demokrati

Flere liknende saker finner du her under Aktuelt.

……

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin og herlig dag. Husk å bruke tiden på det som er viktig – og det er ikke ting, men familie og venner og deg selv! 🙂 Følg drømmen din, for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes – og kom deg ut i naturen mens vi fortsatt har den.

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Skjermbilde 2019-08-28 kl. 08.32.56

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (5)