Adventure & Travel Books & Literature News

Ønsker å leie hytte på fjellet – gjerne mot Fagerhøy

Ønsker å leie hytte på fjellet – gjerne mot Fagerhøy, fordi min datter Josefine og jeg har så mange flotte minner fra Fagerhøy og savner det mye. Josefine skal dit på leirskole om et par uker, og vi kunne godt tenkt oss å være der et par dager ekstra. Om du har hytte i området og vil leie ut, si gjerne i fra. Under er bilder fra sist gang vi ferierte der, det var i mai 2017 – en absolutt helt fantastisk weekend! Kanskje den beste. #Lykke 

Dere skjønner sikkert hvorfor vi savner fjellet og Fagerhøy? Det er et fantastisk område. 🙂 Jeg kommer nok til å kjøpe noe selv etterhvert, men ønsker foreløpig å leie hytte ved sjø eller i andre fjellområder maks 3-3,5 time fra Oslo, slik at jeg kan utvide horisonten litt før jeg kjøper. Jeg ønsker nemlig en skrivestue for å finne fred og ro, og for å komme litt bort og ut i naturen. Ta gjerne kontakt om du har noe av interesse ved mail til trude@newspirit.no. Tusen takk. 🙂

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (5)