Books & Literature News

Sommer, sol, latter og glede, og… litt til!

I knooow – det er ikke mye som skjer her på bloggen om dagen! Jeg prioriterer nemlig hardt denne sommeren; de jeg elsker kommer selvsagt først, deretter bøker og så firmaet mitt. Men i dag kunne jeg sette endelig punktum i forhold til trykkeri og boksalg til høsten. Alt er nå klappet og klart for de første 5000 bøkene som går ut i butikkene i uke 38. Deretter følger minst 5000 bøker hver 8 uke. Love to live it!

Så fra og med i dag kan jeg gjøre andre ting – som å gjøre mer av det jeg elsker å gjøre.

18402844_10212824358821008_1395121367525896676_n

Som å ta helt fri! Ikke det, jeg har jo tatt meg mye fri, for som sagt – jeg prioriterer. Livet er for kort til å ikke prioritere! Jeg gjør kun høyst nødvendige ting på jobb og har den siste uken takket nei til oppdrag. Jeg har brukt tiden til å være mye i fysisk aktivitet ute, ved å svømme, sykle og jogge så langt mine ødelagte knær tåler det, og vi har oljet og malt både utvendig og innvendig.

Ja, min datter Josefine og jeg pusser opp, og det er digg! Vi planter blomster og grønnsaker, graver i jorden og legge heller, hogger, kløyver og stabler ved, for er det noe vi begge liker, så er det nettopp å være i aktivitet ute i naturen – sent som tidlig.

 

Og ikke minst har jeg vært mye i skrivestuen min Det Blå Huset og både badet og jobbet. Jeg og trollene har vært mye ute på sjøen, seilt og kjørt vannscooter og lekt oss – for trollene kommer alltid først! Men nå er det snart kun Trude tid, og da skal jeg nyte hver eneste dag med kun meg selv og mine behov å ta hensyn til, samt skrive litt på den fjerde Lotte-boken, for allerede nå etterspørres den av både bokhandel og lesere. Dette gleder meg stort! 🙂

IMG_9780
Ferien begynner NU!! Foto Gro Storteig for Linnea kolleksjon.

Og vet dere hva? Denne sommeren ser jeg nå – er veldig lik sommeren 2014. For i 2013-14 hadde jeg en tilsvarende lang “time-out” periode, som jeg har hatt i 2017-18. Jeg har levd rimelig sunt og vært tilstede i meg selv. Jeg er nemlig særdeles glad i alenetid – å skape tid og rom så jeg kan høre mine egne tanker og se saker og mennesker i fugleperspektiv.

Mens andre har vært på byen og festet i vakre sommerkvelder, har jeg vært sene kvelder på fjorden og padlet, eller sittet på Montepulcianoterrassen og skrevet på bok. Dette gir meg nemlig en deilig følelse av ro og glede, men jeg ser at jeg må passe meg litt for å ikke bli for sær. Jeg kan ikke sitte og skrive bort de beste årene av mitt liv – for vet dere?

De beste årene av mitt liv er nemlig nå og fremover! 😉

Elska da! Og sommeren er lang. Mye sol, latter og glede gjenstår, og av en eller annen grunn føler jeg at denne sommeren kommer til å bli litt romantisk også. For etter et år i dvale, muligens to… jo, helt klart to år i dvale, er jeg nå på vei ut av skallet. Å skynde seg sakte er visstnok et smart trekk, og det gjør jeg nå.

Jeg er nesten litt forsiktig, men det er ingen hast. Jeg nyter energien som nå råder i luften, roen som har slått seg ned i meg og smilet som automatisk kommer frem når jeg tenker på livet generelt og på hva som kan bli – og ikke minst nyter jeg drømmen som nå er mer enn en drøm! Love to live it!

Les også På hvem og hva bruker du tiden din på?

Så akkurat nå i skrivende stund, begynner ikke bare ferien min for fullt – men også mitt nye liv. Jeg feirer med å sitter på Montepulcianoterrassen og skrive på bok. Jeg har forfriskende, kjølig og rosa i glasset, like rosa som horisonten mot vest og inni meg ulmer det av glede, både med tanke på resten av sommeren og på fremtiden. Jeg er rett og slett lykkelig!

Need say no more. Håper det er slik med deg også!

It´s all about thinking smart, working hard and having fun!

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

FB annonse 4