Books & Literature Management & Health News

Jeg danser i regnet fordi jeg er lykkelig!

Nå er det ikke direkte regn her i Asker, men det er slik jeg føler det – jeg danser i regnet. For jeg simpelthen elsker å danse. Å danse gjør meg lykkelig. Nevnte jeg at jeg også liker litt vær? Å danse i regn er for meg en ubeskrivelig deilig opplevelse. Regn, vind, sol og blæst. Gjerne storm, torden og lyn også. Litt vær gjør at jeg føler meg levende. Så i dag ble det litt dansing på Instagramkontoen min som dere finner her. 🙂

Dancing
Bildet er tatt på Rhodos etter en fotoshoot. Det var steike varmt, og på vei til hotellet begynte jeg å danse i et sprinkelanlegg. Foto; Gro Storteig

Jeg har fortsatt ferie, så når jeg stikker innom her er det egentlig bare for å lufte litt sinnsstemning og litt følelser fordi det bobler i meg. Jeg orker ikke skrive om politikk eller næringsliv, eller så veldig mye om selvutvikling, ledelse, sex og samliv heller når jeg har fri. Slike artikler finner dere forøvrig i menyen til høyre. —–>

Så nå danser jeg i regnet eller i solenog byr litt på meg selv, for det er lenge siden jeg har følt meg så lykkelig og… jeg vet ikke helt ordet; fullendt eller harmonisk som akkurat nå. Ekte lykke kommer fra deg selv, sies det – og det tror jeg på. Og den herlige følelsen av ro, glede og tilfredshet som kommer innenfra, er gjerne mer stabil og varer gjerne over tid når den er selvskapt; når en har landet trygt i seg selv og står så stødig på egne bein, at andre mennesker egentlig ikke betyr så veldig mye til eller fra i ens liv. #IndreRo

Den lykkefølelsen andre bringer inn i våre liv, derimot – er gjerne av mer ustabil karakter og ofte av kortere varighet, og kan forsvinne like fort som den kom.

Vel, denne sommeren tilbringer jeg mye tid ved skrivestuen min på vannet, for dette er rett og slett et lite paradis. I skrivende stund sitter jeg faktisk i vannet og skriver på min 13 bok – og nyter lyset, luktene og lydene. Nyter de små andungene som løper over beina mine, nyter livet og den unike, gode følelsen jeg har i meg og som er kommet for å bli. Den lille filmsnutten under er fra samme stol klokken 22.00 i går kveld. Er det ikke herlig? 🙂

Og vet dere? Jeg har denne sommeren nådd målet mitt, som jeg har skrevet litt om her, og kan nå leve av lidenskapen min som er å skrive bøker – og det er et fantastisk godt liv! Jeg kan skrive fra hvor som helst og når som helst. Men denne sommeren foretrekker jeg skrivestuen min – det Blå Huset på vannet, og dere skjønner sikkert hvorfor. For dette er rett og slett et fantastisk sted. Snutten nedenfor er med min datter og lille Mia, og er fra i kveld. 😍

Under er et lite knippe bilder fra huset og et bilde tatt før oppussing innvendig, fra da huset stod og forfalt både innvendig og utvendig. Skjønner dere hvor fantastisk herlig det er å sitte å skrive mine bøker her, eller? Om jeg vil, kan jeg sitte i Marbella eller St. Tropez, men Det Blå Huset akkurat nå, hvor jeg kan rusle rundt og stelle med planter og legge heller, beskjære litt her og der, rydde og sjaue og bade – overgår det meste. 🙂

Vel, jeg syntes altså det er godt med litt skyer i dag og gleder meg til regnet i morgen. Jeg nyter spenningen og energien som nå råder i luften, tordnet som braker i ny og ne, den indre roen som nok en gang har slått seg ned i meg og smilet som automatisk kommer frem når jeg tenker på livet generelt og på hva som kan bli – og ikke minst nyter jeg drømmen som nå er mer enn en drøm! Love to live it! 

Mine bøker får du kjøpt her.

Les også; På hvem og hva bruker du tiden din på?

Jeg danser av glede i regnet! Need say no more. Håper det er slik med deg også!

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din – for den kan bli så mye mer, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)