Adventure & Travel News

Nå blir det båt! #Elskada

Jupp, jeg har tenkt på båt i noen år, og bestemte meg i går da vi var på Villa Malla og kjørte vannscooter. Så jeg gikk på nett for å søke opp båtførerprøven, og gjett hva? Jeg var heldig – for i dag ble et intensivkurs avholdt i Asker av Maritim Kompetanse, så jeg meldte på meg og gutta. Og vipps! Båtførerlappen er nå i havn med 88% riktig. Not bad for en klønehøne som stadig tar feil av venstre og høyre! Eg é happy!

36790329_10216663189029364_3959462962145525760_n
Bildet er fra Kragerø. Jeg gleder meg til å snart styre litt mer med båt og eie den selv. 🙂

Skjønt, jeg trengte den strengt tatt ikke, for jeg ble jo født like før 1980, og har jo seilt en del og er jo sånn sett ikke helt blåst, for å si det slik – men ettersom jeg skal kjøpe meg båt, en gammel Saga 23 tenker jeg, ønsket jeg å ta båtførerprøven sammen med gutta, for det er selvsagt litt mer betryggende å kunne navigere etter litt mer enn magefølelsen og månen. Skjønner? 🙂

Grønt, grønt, grønt – og bestått med 88% riktig. Juhuuu! Not bad! Jeg må jo si at jeg måtte flire av meg selv når jeg skulle regne ut nautiske mil og slikt, sette kurs og finne knop, beregne tidsbruk og greier – dette er jo rimelig ukjent farvann for meg – men jeg naila det, jeg.

Jepp, er litt stolt – for 92% riktig på det vanskeligste er ikke dumt. Tenk om jeg var like flink i tilsvarende fag på skolen! Dog, tror jeg bommet på spørsmålet “hva betyr et langt støt”, for det spørsmålet kom helt på slutten og da var jeg på sett og vis i en annen verden. Skjønner? Nevnte jeg at jeg stod opp klokken fem i dag? 😉

Barna mine. 🙂

Vel, her er et par bilder fra gårsdagen på Villa Malla og Rødtangen. Kan anbefales. Ta også turen til Holmsbu Spa Hotell i sommer om du kan. Dette er nemlig favoritten til Josefine og meg. Sist vi var der, var høstferien i fjor og vi badet mye, både i sjøen og i bassenget inne og ute, på morgenen og på kvelden! Bilder finner dere her. Så denne uken håper vi å få booket oss inn dit igjen. #HerligLiv

Dette er nok den beste sommeren jeg og ungene har hatt på mange år. Det er glede og varme, både ute og i hjertene våre. #Elskada

To enjoy or not enjoy, that´s the question.

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Always be careful of what you hear about a woman. Rumors either come from a man that can´t have her or a woman that can´t compet with her. (3)