Forrige helg var jeg så heldig å tilbringe to netter på Holmsbu Hotel & Spa ikke så langt fra fra Asker her jeg bor. Holmsbu Hotel ligger vestvendt til ved sjøen med deilig sol fra morgen til kveld. Med sine sjarmerende, røde sjøboder som jeg bodde i, og sine flotte, hvite sørlandsvillaer fremstår Holmsbu Hotel som et eget lite paradis like ved havet. Og ps, nå stiller jeg ut mine malerier i Schulerudstuene i Holmsbu, just saying – se maleriene i galleriet her. #sponset

Skjermbilde 2017-09-21 kl. 09.59.14.png

Med egen sandstrand, brygge og marina får du nærkontakt med maritime elementer. Her kan du oppleve vakker norsk kystnatur, nyte stekende sol eller kjenne vinden rufse i håret, og ikke minst unne deg ro og velvære i spaet kun én times kjøretur fra Oslo.

Helhetlig spaopplevelse. På Holmsbu Hotel & Spa får du et opphold som både stimulerer din estetiske sans og kroppens behov for velvære. Spa avdelingen byr nemlig på en helhetlig spaopplevelse som pleier kroppen både fysisk og psykisk. Jeg fikk en deilig ansikts- og ryggmassage av dyktige Camilla, hvilket var helt fantastisk.

Jeg er nemlig i innspurten av min bok nr 11 og tredje bok i serien om den helsprø Lotte-Marie, så jeg kjenner det godt i  både rygg og nakke, så en deilig avslappende ryggmassage gjorde virkelig susen og var midt i blinken for meg akkurat nå. #LovetoLoveit! 🙂

Holmsbu Spa består av tre deler; Spabehandling, Treningsstudio og Relax som er betegnelsen for selve vann-området. Avdelingen omfatter til sammen 12 behandlingsrom, 265 kvm treningsstudio med alt nødvendig utstyr og litt til for en god treningsøkt, samt innendørs- og utendørsbasseng og boblebad, dampbadstue og badstue med utsikt over fjorden, kaldkulp og relax-områder. Så du mangler ingen ting. Tvert om. 🙂

Jeg vil anbefale å hoppe i sjøen selv om høsten har satt seg og vinteren står for tur, for det er utrolig forfriskende, og deretter hopper du i det deilige oppvarmede utendørsbassenget.

Deilig mat, hyggelige aktiviteter og god tilgjengelighet. I restauranten kan du nyte et smakfullt og lekkert måltid, og samtidig glede deg over nærhet til sjøen gjennom de store glassflatene, noe som gir deg den riktige “ute ved havet” følelsen.

Jeg er av en eller annen grunn veldig glad i store lastebåter, og for meg var det ren idyll å se de store skipene gli sakte forbi like ved, spesielt var dette et vakkert skue om kvelden når jeg satt i den herlige sjøboden med beina på bordet, fyr i peisen og godt i glasset, kun tre meter fra havet, kun adskilt av store vindusflater. #LovetoLiveit.

Holmsbu

Foruten spa-aktiviteter og behandlinger kan du benytte deg av en rekke ulike fritids- og rekreasjons-aktiviteter til både private og jobbrelaterte samlinger. Ribb og seiling er mulig rett utenfor døren, og det finnes blant annet 3 golfbaner kun 20 minutters kjøring fra hotellet.

Av hotellets 183 rom er 52 rom/suiter. I tillegg finner du 131 rom i de idylliske sørlands-villaene og de herlige sjøbodene som jeg anbefaler. For her bor du praktisk talt på sjøen. Du kan fiske fra de store verandaene og grille makrellen like etter om du vil, mer kortreist blir det ikke. Hotellet byr også på egen gjestebrygge og sandstrand, noe som gjør hotellet lett tilgjengelig også med båt. Sjøveien fra Oslo tar ca. 1 time og 15 minutter. Så til neste år skal jeg skaffe meg en båt, en gammel Saga 23 å pusle rundt i, og da er Holmsbu et flott mål å dra til. 😉

Fredag ettermiddag kom min dyktige forfatterkollega Vilde Bratland Hansen. Planen var å nyte natur, rufsevær og sjø, nyte Holmsbu, spise god mat og drikke litt god vin foran den hyggelige gasspeisen utpå kvelden i den usedvanlige trivelige sjøboden og med det rydde opp i noen verdensproblemer, gå turer, trene og bade, og ikke minst skrive, skrive og skrive – og den planen fulgte vi. 😉

Søndag fikk jeg besøk av min gode venn Lasse Østervold fra Bergen og lille Julian som selvsagt også fant seg godt tilrette, for denne vakre høstdagen skinte solen som en sol og mer til, til glede for både liten og stor. Og da var det flott å kunne bade både i den oppfriskende sjøen og i det herlige bassenget. Bilder ser dere jo over her. Dette var kanskje årets siste sommerdag og absolutt helt herlig. 🙂

Du må bestille i god tid, for i helgene er det ofte fullt. Jeg som skriver bøker kommer til å benytte meg mye av Holmsbu i ukedagene utover i høst, for en bedre skrivestue finnes ikke. Her finner jeg alt jeg trenger for å kunne jobbe effektivt med bøkene mine. Holmsbu byr på ro, sjarme og vennlighet, nydelig natur sommer som vinter, deilige behandlinger, aktiviteter og trening som hjelper godt for stive skrive-skuldre, frisk luft med dufter av ren sjø, vind i håret og viltre bølger som røsker opp i livet og får deg til å tenke litt, og mørkt blikkstille hav under glitrende stjerner en deilig høstkveld som får deg til å tenke litt til, gjerne over livets mange forunderligheter. Jeg ble rett og slett forelsket i Holmsbu!

Sukk, ja, det var akkurat dette jeg følte under mitt opphold på Holmsbu forrige uke, et eneste stort sukk av velvære. #GledeHarmoniVelvære

Skjermbilde 2017-09-23 kl. 07.54.45

Les mer om Holmsbus «Prosjekt Gatebarn» her.

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen og lese flere reisetips. 😉

Ønsker du å joine meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller lese om mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.