Books & Literature News Wine

Fy flate, nå skrur det seg til… ;-)

Juhuuu! I dag må jeg bare skrive litt om lystige saker, for nå skjer det så mye kult. Ja, det praktisk talt livner i lunder!! Øh, vet ikke helt hva de mener med det, tenker koffert jeg nå, men det passer jo bra det også, for fremover blir det mye reiser på meg i jobbsammenheng. Og jeg gleder meg stort, for endelig løsner det både her og der. 🙂

Always be careful of what you hear about a woman. Rumors either come from a man that can´t have her or a woman that can´t compet with her. (11)
Digger dette utsagnet, vet ikke hvem som sa det – gjør du? 🙂

Jeg har jo ikke blogget så mye i det siste – og det er fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid. Jeg løper rundt i møter og signerer kontrakter og forhandler frem gode avtaler her og der, og kort og godt gjør alt det jeg ikke gjør når jeg er inne i skriveboblene mine. Og det er så moro, for etter noen kjipe og tunge år, løsner det endelig. Les mer om det her. 🙂

Her er altså siste nytt, juhuuu – vel og merke for dere som syntes det er interessant og muligens er i samme båt som meg.

BØKER: Jeg fikk bøkene mine i 2 opplag tilsendt fra trykkeriet i går og de er vanvittige flotte, innholdet er selvsagt like morsomt som før, så nå kjører vi kampanjer ut i bokhandelen, og i uke 37 kommer de tre siste bøkene ut i kiosker og dagligvare, og da skjønner dere, begynner vi å snakke volumer – og ettersom jeg har mitt eget forlag Feather Books Publishing, går alt overskuddet direkte til meg, skjønner?

Vanligvis må en forfatter via forlag ta til takke med stusselige 15%, og det gidder selvsagt ikke jeg! Om jeg selger 5000 bøker som er et forsiktig estimat, eller 15.000 – 20.000 av de tre Lotte-bøkene i perioden vi har lagt opp til, blir det fort penger av det. 🙂

NORGES MORSOMSTE SERIE (1)

Og ikke bare det, jeg har nylig signert avtale med Cappelen Damm på tre lydbøker, og innleser er ingen ringere enn Vibeke Saugestad – hun er helt rå og passer helt perfekt til Lotte-bøkene! Så no é eg veldig happy! 😉

Jobben min fremover i så henseende blir derfor hovedsakelig salg og markedsføring, også i sosiale medier, så det må nok folk leve med. 🙂

FLERE MODELLOPPDRAG. Jeg har nå som jeg er ferdig med bøkene, anledning til å takke ja til flere modelloppdrag. Må nesten i den forbindelse nevne at jeg liker å ha regi og gjøre styling etc selv, for jeg liker hverken mye sminke eller for mye dill i håret – jeg liker det rufsete og litt rocken roll. Så trenger du meg foran eller bak kamera, er det bare å si fra. De siste bildene finnes her.

OPPSTART AV NYE VINKURS. Jeg holdt vinkurs for en super gjeng med jenter på Sørenga forrige lørdag, og det var skikkelig moro, hadde helt glemt hvor gøy det er – så jeg kommer til å holde en del vinkurs for nybegynnere fremover. Mer info finner du her – ta gjerne kontakt om du vil; trude@newspirit.no.

MEDIEBYRÅ. Jeg eier mediebyrået New Spirit Communication og har blant annet arbeidet som fast tekstforfatter både på engelsk og norsk for en del firmaer siden 2011, og kommer til å fortsette med det, tror jeg, en stund til fordi det er gøy.

HEMMELIGHETEN. Og ikke nok med det, for en uke siden fikk jeg to telefoner rett etter hverandre; den ene var en svært god nyhet ref mine bøker og den andre noe helt rått noe i forhold til mitt virke foran og bak kamera – og noe jeg har drømt om lenge, helt siden jeg var barn faktisk – for som liten designet og sydde jeg mine egne klær.

Et lite hint der altså. 😉

Hva dette er skal jeg fortelle litt senere. Muligens på lørdag – for dette er simpelthen dritkult!

Jepp! Følte bare for å dele litt gladnyheter i kveld, det er tross alt 16. mai og fordi jeg for et par uker siden var nesten helt knust – for så sliten var jeg. Motbakkene har nemlig vært svært lange og tunge de siste årene. Jeg har jo skrevet en del om det her på bloggen, og må jo dele oppturene også, ikke sant? 🙂

Ja, det har vært et slit, men jeg er drevet av kjærlighet til det jeg gjør, så å gi opp har aldri vært et alternativ – og nå ser det jaggu ut til å løsne både her og der. Så no e eg veldig happy! Og det håper jeg dere også er. Husk – du må aldri gi opp drømmene dine. En dag kan de faktisk gå i oppfyllelse! Love to live it! 🤩

Ønsker alle en flott 17 mai i morgen!

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis kompendium om musserende vin kan du laste ned her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)