Adventure & Travel Laughter Management & Health News Sex & Relationships

Snart Valentine´s day – reis bort med din(e) kjære og nyt livet

Det er snart Valentine`s Day igjen. Ja, det er bare et år siden sist, tiden flyr når en har det moro, ikke sant?

Det er snart Valentine`s Day igjen. Ja, det er bare et år siden sist, tiden flyr når en har det moro, ikke sant? Dette er forøvrig en dag jeg ikke liker spesielt godt, fordi den dessverre er hyper-kommersiell. Men nå er den nå en gang her igjen, så om du ønsker å gjøre noe hyggelig for kjæresten din og/eller barna, hva med en opplevelse dere kan dele sammen?

Å dele reiser og opplevelser er selve fundamentet i ethvert forhold – så dette er viktig å prioritere. Her er mine kule reise tips:-)

Dere trenger nødvendigvis ikke reise langt, for Norge er helt suverent. Dere kan sette dere i bilen, dra avgårde, finne et kult sted å overnatte. En hyggelig biltur er jo veldig praktisk, og bestiller du hotell nå, får du sikkert greie priser. Et tips er å sende en mail og prute på prisen. Si dere kan ta flotte bilder og legge ut på Facebook og Instagram i bytte mot redusert pris. Husk da å merke bildene med annonse eller sponset.

Og har du litt penger til overs – det finnes ingen bedre måte å se vakre Norge på enn via Hurtigruten. Les Travelling slow with Hurtigruten, det anbefales virkelig! 🙂

Her finner dere inspirasjon til romantiske turer i Norge, og her kan dere lese om magiske, unike og vakre Lysebu Hotel som Hans Jacob og jeg besøkte i høst. Og er du en som digger spa, golf, god mat og drikke og hyggelig service – kan jeg anbefale Kragerø Resort både med og uten barn.

Holsmbu Spa og hotell ikke langt fra Oslo er absolutt også å anbefale, både med og uten barn. Mer om det hyggelige spahotellet finner du her.

Og selvsagt – nesten ingen ting slår norsk fjellsommer. Her kan du lese om Trolltunga, Himmelstigen, Besseggen og Sfinxsen i Nordland. Det finnes knapt noe mer romantisk enn å bruke kroppen og bli svett, være ute i vakker norsk natur, puste inn frisk luft, se hverandre i øyene, gi hverandre et lite kyss og teste ut både mental og psykisk styrke sammen med den du elsker. 🙂

1755411-9-1410868473444

Og hva med Harry-tur til Sverige? Drar dere når det er litt varme i luften, anbefaler jeg Go camping at Koster – det er skikkelig rufsete og romantisk! Og selvsagt handler dere litt mat og greier underveis så dere har til mange romantiske kvelder i tiden som kommer. Ler mer her.

Kroatia er en bankers! Dere trenger selvsagt ikke dra avgårde 14 februar! Du kan bruke dagen til å overraske kjæresten og/eller barna, og dra senere, og da anbefaler jeg Dubrovnic som du kan lese om her, eller magiske Korcula som er Hans-Jacobs og min favoritt øy, dog om dere har flere dager å bruke enn kun en helg. Vi falt ganske enkelt pladask for hele Kroatia – og hvor du bør dra i Kroatia leser du her. 🙂

Jeg skrudde sammen denne lille videosnutten på mobilen etter forrige tur, litt klisje – som en filmtrailer – men vi må jo ha det litt moro, ikke sant? Den er i hvert fall stemningsfull. 🙂

Mauritius er helt fantastisk! Ikke bare naturen, men også menneskene. Her finnes hjertevarme og god humor overalt – ikke minst mye god mat! Hit drar du med barn om du har noen, for her finner du opplevelser i bøtter og spann. Hvis du ikke har barn, er dette et ypperlig sted å dra med den du elsker! 🙂 Les mer her.

Romantisk cruise med SeaDream – verdens beste cruise! Og har du vunnet i Lotto, kan du jo sjekke ut luksus cruise. Store cruisebåter som nærmest er for flytende landsbyer å regne, er ikke noe for meg. Det er derimot SeaDream – It´s yachting, not cruising, for dette cruiset er… Sukk, helt magisk! Les mer om eventyret her. 🙂

Italia og Frankrike er jo også under de flestes radar når det gjelder romantikk, og det er jo ikke uten grunn. Her kan dere lese om vår reise til vakre og hyggelige Montepulciano som er – ja nettopp, svært romantisk! 🙂

Champagne-ferie for rockere! Dere som er litt rocken roll som meg – ta gjerne turen til Champagne i Frankrike og besøk Launois Champagne i september for å ta del i innhøstingen. Du plukker da druer i fantastiske hyggelige omgivelser og drikker god champagne – og jeg kan love deg en god latter eller to. 🙂

Og så har vi selvsagt Seychellene som er helt fantastisk! Dette utrolig flotte øyriket er et lite paradis! Mer om denne turen finner du her – og det anbefales virkelig, og ps, pakk lett!! 😉 Her kan du lese hvorfor du derimot IKKE bør dra til Maldivene.

Og hva med Thailand? Solens rike? Mine barn vil svært gjerne tilbake hit – og hvorfor leser du her, hvor du også finner første episode i TV serien Barn på tur der vi medvirker. Andre episode finner du her. Barn på tur er et meget hyggelig reiseprogram for familier med barn. Thailand er med andre ord et supert ferieland for både små og store. Vi reiste med TUI, og reiser finner du her. 🙂

Må jo selvsagt også tipse om Venezia – ettersom Valentine´s er kjærlighetens dag. Venezia er jo kjærlighetens by, så hit drar du selvsagt med kjæresten din – punktum! Ikke en god kompis, for det blir bare frustrerende! Believe me on this one. Just love it! 😉

Flere reisetips finner du i kategorien Adventures and traveltips. Vin, film- og restaurantanmeldelser finner du her. Og nytt om bøker leser du i denne kategorien. Og da er det bare å ønske dere alle en riktig god helg.

Ta godt vare på alle du har kjær – vi er her bare på lånt tid! 🙂

Ha en super dag, dere! 

Del gjerne.

Her finner du artikler om Ledelse, selvutvikling og helse.

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

FB annonse 4