Books & Literature News

She´s out there – now!

Lotte-Marie og Matchmorderen er tredje bok i serien om Lotte-Marie, Norges morsomste serie. Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen, hun som jobber i vinbransjen og er ”superselgeren med den gode nesen”.

Nå kommer jeg og tar deg!

Lotte og Matchmorderen endelig cover

KJØP BOKEN HER

I bok nummer tre forlater hun det glamorøse livet i California, drar tilbake til Oslo og opplever både ensomhet, drama og spenning, og ikke minst setter hun livet på spill i sin iver etter å hjelpe den sexy etterforskeren, selveste Barry Hole, Norges superhelt nummer én, og Varg Lærum med å oppklare de mystiske og bisarre Matchmordene. Det går som det vanligvis gjør med Lotte-Marie, litt over styr.

Nå kommer jeg og tar deg! Om du liker det litt heftig, rått, sexy, spennende, perverst og morsomt – then she is the right girl for you!! Dette er en bok om sex, fantasier, følelser – det å sette grenser og det å bryte grenser, ikke minst er dette en bok om ensomhet, sårbarhet, lengsel og å møte veggen i 100 km/t.

Og, du tror det ikke før du leser det – dialogene er hentet fra Match.no, usensurert! #PERVERST

KJØP HER, LAST NED OG LES NÅ!

“Det er ett kriterium som gjelder når en bok skal vurderes: Ønsker leseren å lese videre? Ønsker leseren å «turn the page»? Er leseren nysgjerrig på hva som kommer på neste linje, i neste avsnitt? I neste kapittel? Ved boken slutt? Hvis svaret er ja, er det min ærbødige påstand at prosjektet er vellykket.

Trude Helén Holes siste prosjekt «Lotte-Marie og Matchmorderen» er vellykket. Big time! Hole kjeder aldri. Hun tar mange (alle?) midler i bruk for å holde på oss: Her er spenning, humor, craziness, politiske vurderinger, tematisk informasjon – seriemordere: I loved it! Og sex!

Hole tar´n helt ut! Og ære være folk som tør å by på seg selv for sine lesere! Hva vi ønsker oss mer av i neste bok om Lotte-Marie: mer av alt!” Øyvind Fygd

DU KAN OGSÅ BESTILLE DIREKTE VIA VIPPS – SØK OPP FEATHER BOOK SHOP – TRYKK PÅ MENY, OG VIPPS! 🙂

Bok nummer 1 i serien; Sannheten om Lotte-Marie, usensurert, finner du her, og bok nummer 2; Lotte-Marie Goes to Hollywood, finner du her.

TILBAKEMELDINGER PÅ SERIEN:

“Bedre en Bridget Jones.” Budstikka

“Norges første chiklit forfatter.” Aftenposten

“Trude Helén Hole – Prinsessen av humor.” Askeravisen

“Norges beste jenteforfatter.” Dagsavisen

“Trude Helén Hole – Fun fearless female.” Cosmopolitan

“Humor, selvironi og romantiske forviklinger er hovedingrediensene. Heltinnen er fremdeles ambisiøs, sexfiksert og på evig jakt etter den store kjærligheten. Men New York er byttet ut med Oslo.” Henne

“Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene.” BA

“Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet. Den spinner rundt hovedpersonens hemningsløse sexfantasier, og gjengir SMS-groviser av sykeste slag.” NTB

“Bøker til begjær. Trude Helén Hole er kvinnen bak den første norske boka innen chicklit-sjangeren. Sjangeren ble spådd en kort framtid av kritikerne, men de tok feil. De lette og underholdende historiene topper fortsatt salgslistene.” MAG

“Den humoristiske dagbokaktige jentelitteraturen har ikke stilnet hen. Nå får Bridget Jones en ny norsk ”søster” – røffe Lotte-Marie.” Tønsbergs Blad

”Hole har en fantastisk utrykksform som treffer meg midt i blinken. Ler meg skakk innimellom. Humoristisk og fengende historie.” Wenche Kornstad

“Du skriver feiende flott og jeg vil anbefale dine bøker videre!! Gleder meg til neste bok.” Maiken Birgitte Rabben

“Dette er en utrolig morsom bok! En av de herligste jeg har lest på lenge! 😀 Jentelitteratur på sitt beste, litt “Bridget Jones” og litt “Sex og singelliv”. Boka er lettlest og vittig, og inneholder noen helt rå sms-meldinger. Jeg lo så jeg gråt flere ganger. Lotte-Marie er en dame som, i følge seg selv, troner helt på toppen, hun er konge (ikke dronning!). Hun vet hun er dyktig i jobben, hun vet hun er en racer til å kjøre bil, hun er et utpreget konkurransemenneske og mener bestemt at hun er den beste bestevenninnen. Men, det finnes hull i asfalten for dem som glemmer å vende blikket nedover, og det får denne damen erfare innimellom. Forfatteren, Trude Helén Hole, har egen blogg, Der kan dere lese mer om henne og boka. “Sannheten om Lotte-Marie” er snart utsolgt fra forlaget, så LØP OG KJØP!!! Oppfølgeren kommer i butikkene nå i disse dager, og jeg skal selvfølgelig skaffe meg den også. God fornøyelse! :-D.” NinaForfatterBlogg.no

Et lite leseutdrag finner du her.

Klikk deg inn her for å lese om mine bøker og de gode anmeldelsene.

Tusen takk:-)

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin og lattermild uke:-)

Trude Helén Hole

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen.

Her kan du joine meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter og Facebook.

Her finner du mine vinkurs .

Skjermbilde 2017-11-01 kl. 08.10.54