Books & Literature News

Ja, jeg har bursdag i dag og vet du hva jeg ønsker meg?

Og jeg blir 32, ok, 34 år igjen. Jeg var jo det i fjor også, men det er helt ok, jeg kan godt ta det en gang til. Jeg har det ikke så travelt. De observante har nok notert seg at jeg aldri har vært 33, og det er fordi jeg ikke klarer å si 33 på engelsk, thirtithree, thørtitree, så da ble det 32 en stund og så bang – rett på 34!

Ja, fordelen med å bli 18 er at da kan en bestemme selv, ikke sant?

Skjermbilde 2017-11-01 kl. 08.10.54

 

Vel, jeg skal ikke gjøre så veldig mye denne dagen. Trene litt, kanskje? Det er jo liksom en ganske vanlig lørdag for de fleste, inklusive meg – men om du har lyst å gjøre noe hyggelig for deg selv og for meg, selveste bursdagsbarnet, så blir jeg veldig glad om du klikker deg inn her og leser litt om mine bøker og mitt forfattervirke – det er ganske ukonvensjonelt.

Du vet, en god latter forlenger livet og hvem vil vel ikke det?

Jeg vil anbefale The Story, for den er unik både i form og innhold, og du vil garantert le både en og flere ganger. Novellesamlingen Når våren ikke kommer, er en samling sterke og rørende tekster. Vil du lese om vin eller lære deg å blogge, så finner du bøker om det også. 🙂

Og så ønsker jeg meg en kjæreste! Ja, jeg ønsker å selge flere bøker og en kjæreste å dele livet med, en å dele oppturer og nedturer sammen med, og en jeg kan stole på. Dette syntes jeg er to fine ønsker, ikke sant? Jeg trenger ikke mer enn det. Vel, her er et par tilbakemeldinger på The Story:

“The Story er nettopp det – en historie! Velkjente Trude Helén Hole syr sammen hendelser fra sitt eget liv til en spennende, morsom, provoserende, underfundig og underholdende bok. Hun rir, skyter fra hoften, hytter med neven og tar oss med på sine turer gjennom livet; både opp og ned. Når en tøff og uredd forfatter forteller gode og sterke historier blir resultatet svært lesverdig!” Tanum

“Terningkast 6.” Torild Andersen

“Velskrevet og morsom. Humret meg gjennom hele boken.” Åge Grønning

“Hysterisk morsom bok, ler så jeg gråter. Milevis fra Goethe som jeg også liker.” Lasse Østervold

“Nå kan jeg ikke anmelde alle bøkene til Trude. Har ikke lest alle enda. Men skriver hun like bra som i The Story. Vel, da kan de trygt anbefales. Jeg har aldri ledd så mye av en sånn sensuell innlevd selvbiografi. Kan absolutt anbefales. Morsom, pirrende og brutalt ærlig. Terningkast 6!” Rune Chr. Tollefsen

“Er halvveis. Hittil svært spennende og morsom, og ikke minst ærlig.” Birthe Johnstad Gjerde

“Trude. Nå har jeg lest ferdig boken din, klarte ikke å legge den fra meg, og jeg sier bare Wow! For en underholdende og levende bok. Den er befriende ærlig og har en herlig humor. Det var en sterk lesning med mye alvor og masse humor. Kjente en del igjen. Du er virkelig dyktig, tøff, rå, morsom, uredd og ikke minst ekte. Helt fantastisk! Stolt av deg! Masse masse lykke til videre med nye spennende prosjekter i fremtiden! Jeg heier på deg!” Klem fra Kjersti Meidell

Klikk inn her for å se mine bøker og lese anmeldelser.

Tusen, tusen takk:-)

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin fredag og lørdag:-)

Trude Helén Hole

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen.

Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.

Tredje bok i serien om Lotte-Marie, Norges morsomste serie – kommer i november 2017.

Skjermbilde 2017-09-29 kl. 09.55.27.png