Books & Literature News

Camilla Design er alt du trenger

2

Nå går det i bøker som noen sikkert har skjønt, ja, bøker er min lidenskap. Jeg slukte tonnevis av bøker og tegneserier som liten og tok tidlig en beslutning om å bli forfatter, men selv om min første roman ble ferdigstilt i 1994, så gikk det 12 år med mye annet sprell, blant annet noen år i Australia der jeg arbeidet på hesteranch og kvegfarm, før min første roman kom ut i 2006. Det var Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert som solgte over 6.000 bøker i 1. opplag. Deretter kom jeg ut med fire til, men det var egentlig først i fjor høst at jeg virkelig tok eierskap til forfatterskapet mitt og faktisk gjør noe annet med det, enn å bare skrive og få bøkene ut.

Mer om meg og mine bøker finner du på Amazon.

Bøker er i dag jobben min. Jeg har startet Feather Book Publishing for å hjelpe andre, og bloggen min har jeg åpnet opp for andre forfattere slik at de kan få presentere seg og sine bøker her, for som vi vet, så er dessverre media lite flink til å få frem mangfoldet og nye talenter i kunst og litteraturverdenen, og kjører heller gjenbruk på de samme, gamle traverne fra den alt for godt etablerte bransjen – ja, i Norge er vi ganske sidrumpet når det gjelder  så mangt.

Men bokbransjen har endret seg og i dag kan hvem som helst skrive og selge bøker. Les mer om det å være Indieforfatter (selvstendig forfatter) her. En trenger ikke lenger et forlag i ryggen, og i den forbindelse har det også dukket opp nye arbeidsplasser for mennesker som ønsker å arbeide med bøker, enten det er redaktør- eller forlagstjenester, språkvask, korrektur, markedsføring og ikke minst – coverdesign!

Camilla Design – the best there is. I dag har jeg derfor lyst å presentere min nye samarbeidspartner på coverdesign. Vi fant hverandre på Indieforfatterforum på Facebook, som jeg anbefaler om du har en forfatterspire i magen – og jeg er virkelig takknemlig, for her møtte jeg altså Camilla som har sitt eget firma ved navn Camilla Design og er utrolig dyktig!

Skjermbilde 2017-03-30 kl. 08.09.41

Hun har nå designet tre av coverne mine, den fjerde er på vei og det blir flere, for jeg kommer selvsagt til å benytte meg av hennes tjenester på alle mine bøker og via forlaget mitt også – for ikke er hun bare dyktig, hun er imponerende effektiv, hardtarbeidende, smart, detaljorientert og kreativ, og har selvsagt et meget godt øye for både balanse, fargebruk og blikkfang. Her er et lite utvalg – mer finner du her:

Skjermbilde 2017-03-30 kl. 07.47.57.png

Så da vet dere om henne også. Og med det ønsker jeg bare å ønske dere en riktig så fin dag. Den blir så fin som du vil ha det til. Klem fra skogen:-)

Trude Helén Hole, Feather Books Publishing 

lysbilde1