Management & Health News

And still a woman managed to raise an asshole like you…

Hvordan menn har behandlet kvinner i tusenvis av år er kanskje et av verdens største mysterium. For i tusenvis av år har menn mishandlet, undertrykket, lemlestet, latterliggjort, umyndigjort, misbrukt, voldtatt og drept kvinner – fordi de er kvinner. Dette er menn som er bært frem av en kvinne, født av en kvinne, ammet av en kvinne, fått omsorg, støtte, hjelp, lærdom – og ja, fått selve livet av en kvinne. Hvordan kan det da ha seg at menn deretter får seg til å se på sin mor, den som gav dem livet – på en slik nedverdigende måte og med det kan få seg til å kaste en brutalitet så rå og umenneskelig at den ikke kan beskrives i ord, over sine mødre, sine søstre og andre kvinner som gir liv? Hvordan kan menn finne på å behandle kvinner som de gjør? Se videoen.

Skjermbilde 2017-03-09 kl. 08.30.54.png

– Kvinner må selvfølgelig tjene mindre enn menn. De er svakere, mindre og ikke like intelligente. Disse ordene falt i Europaparlamentet denne uken. Jeg har skrevet en rekke innlegg rundt menns brutalitet mot kvinner både på engelsk og norsk, og det gleder mitt hjerte stort når jeg ser menn si i fra at nevnte ikke er greit, men aldri har jeg kommet over like fantastiske ord som det Tommy Fredvang i går postet på sin FB side i anledning videoen over – med tillatelse til å gjengi her:

…….

And still a woman managed to raise an asshole like you…

Kjære kvinner! Jeg har ofte tenkt at om kvinner hadde styrt hele sulamitten, så hadde vi hatt en mye bedre verden å leve i. Vi hadde nok hatt en del mer drama😜, men færre kriger, mer rettferdighet og mindre ondskap. Menn med makt er sjeldent en god kombinasjon. Etter 23 år i arbeidslivet kan jeg med hånden på hjertet si at mine beste sjefer har vært kvinnelige.

Takk for at dere fyller verden med empati og kjærlighet. Takk for at dere er så sterke og tåler våre skjøre ego. Takk for at dere har tålt undertrykkingen vi har påført dere i alle år. Takk for at dere er alt vi ikke klarer å være!

Vi har kommet langt på vei når det gjelder likestilling, men vi har langt igjen å gå. Takk for at dere holder ut og gratulerer så masse med dagen❤

Tommy Fredvang

……….

Vil dere se litt fra TV serien På Druen der Tommy, May Liss Myrvang og jeg reiser til Tyskland og besøker Prinz von Hessen, klikk her🙂

Og vil du følge denne bloggen, trykk på FOLLOW til høyre:-)

trude-helen-hole-forfatter-og-sommelier