Books & Literature News

Min bok – Søndagsbitch

God formiddag, dere:-) Ettersom pressen har en lei tendens til å neglisjere Indieforfattere (selvstendige forfattere), ønsker jeg Indieforfattere velkommen til bloggen for å presentere seg selv og sine bøker – med dette får dere som er glad i å lese bøker anledning til å møte nye spennende forfattere med bein i nesen og stå på vilje – og ikke minst gode bokprosjekter å by på. I dag møter vi Heidi Raae som kom ut med sin debutroman Søndagsbitch nå i februar.

heidisbitch

Nina Lunde er redd for å dø alene. I håp om å finne kjærligheten før hun fyller 30, kaster hun seg ut i livet på jakt etter lykken.

Nina får etter hvert innpass i det perfekte livet hun streber etter, uten å ane hva som skjuler seg bak fasaden.

Søndagsbitch handler om drømmen om den store kjærligheten, det perfekte liv, og om å finne seg selv.

Les mer her.

Fra forfatteren: -Jeg er 37 år og bor i Ski. Denne boka er min debutbok. Det var ikke et planlagt valg å bli indieforfatter, men etter en rekke konsulentuttalelser kom jeg i snakk med en forlegger i Alea og fikk en god magefølelse. Jeg valgte derfor å gi ut bok hos dem. Det har vært bra å kunne være med å styre alle ledd i hele prosessen, samtidig som den har blitt kvalitetssikret gjennom språkvask/ korrektur og ombrekking etc.

Jeg har alltid hatt lyst til å skrive, men har fortrengt skrivelysten fra skoledagene og jeg begynte vel egentlig ikke å skrive før jeg ble arbeidsledig høsten 2015. Jeg skrev da boka på heltid i tre måneder og har brukt tiden etter det til å redigere. Boka handler mye om fasade og om å ikke være en del av den store flokken, og ikke minst handler den om kjærlighet. Boka har bare vært ute i en uke, men har fått gode tilbakemeldinger av folk som ikke klarer å legge boka fra seg, og forlaget kaller det en pageturner.

kjop-boken-her

Les også dette intervjuet med Heidi i Kvinnguiden. Og mer om Heidi finner du her.

 

heidibilde

Ha en fin dag!

Beste hilsener fra forfatter Heidi Raae.

lysbilde1