News

DNB tvinger ungdom og foreldre til å bli kunder mot sin vilje

Det er mye som tyder på at DNB er en bedriten bank, noe også jeg har skrevet om på denne blogg. Jeg derfor har jeg selvsagt holdt meg langt unna den banken. Men nå er det slik at min sønn på 17 år ønsker å bruke Vipps som de fleste andre, og i forbindelse med beløpsgrensen i Vipps må en identifisere seg med BankId – og i den anledning blir vi tre, min sønn og vi som foresatte – tvunget til å opprette et kundeforhold i DNB enten vi vil det eller ei!

skjermbilde-2017-01-31-kl-09-15-38

Ja, jeg har flere ganger vært i dialog med DNB rundt denne utidige praksisen – for jeg ønsker IKKE å opprette et kundeforhold i DNB, men praksisen lar seg selvsagt ikke rokke ved – å printe ut signeringspapirene og sende per post godkjennes ikke – også vi som foreldre MÅ bli kunde i DNB! Her er svar fra DNB til min eksmann – direkte sitert:

Hei!

Da må mor bli kunde i DNB slik at hun kan bekrefte opprettelse av BankID Ungdom.
Hun blir kunde her: https://www.dnb.no/kundeservice/privat/blikunde-bankID.html?WT.ac=ks-pm_bli-kunde_bli-kunde-naa_button

Det er helt gratis å bli kunde.

Vennlig hilsen

XXXX

04800 | Vi har åpent hele døgnet, alle dager
DNB Bank ASA
Følg oss på: Twitter | Facebook

Det påpekes fra ansatte vi har vært i kontakt med at vi ikke trenger å “bruke” banken – vi må bare bli kunder. At DNB via Vipps tvinger ungdom og foreldre til å bli kunder i DNB uavhengig av bruk – er mildt sagt oppsiktsvekkende og bekrefter hvor bedritent denne banken driftes. Ved et enkelt søk om DNB finner en nok av skandaler rundt banken og hvordan denne opererer i markedet. At Rune Bjerke fortsatt har en jobb å gå til er mildt sagt forunderlig!

Les også DNB, banken for skattesnytere og annen lysky , og DNB stuper på ny kundetilfredshets-måling, og Høyre vil slutte med kontanter i butikk, og jeg vil slutte å stemme Høyre, og NEI til et kontantfritt samfunn og overvåkning.

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

skjermbilde-2017-01-16-kl-18-49-46