Guest Authors News

Stopp falske anklager i omsorgssaker

Til alle – i dag videreformidler jeg denne oppfordringen fra Kjetil Thue etter å ha bevitnet hvor dårlig rettsystemet vårt fungerer på mange arenaer.

IMG_5817

Det lønner seg å lyve – det blir i dag brukt falske anklager for å vinne omsorgen for barn i Norge. Det lyves av den ene forelderen om den andre. Det lyves av offentlig ansatte om foreldrene, i Statsforvaltningen, kommunene, Barnevernet, krisesentrene, politiet osv.

Falske anklager kan være avgjørende i saker om samvær med barn. Både etter samlivsbrudd, og i saker om samvær for biologiske foreldre når barnet er fratatt dem av det offentlige (Barnevernet).

Saker vinnes ved bruk av falske anklager. Den som er ærlig taper sitt barn!

Dette er en direkte følge fordi det i Norge ikke får noen konsekvenser å anklage falskt og til og med å anmelde uten grunnlag – i tvist om omsorg for barn.

Falske ANMELDELSER er straffbart når de skjer utenfor familien, men innenfor familien og i forbindelse med samlivsbrudd blir ikke falske anmeldelser straffeforfulgt! Dette er en totalt ubegripelig praksis.

Det må konsekvens eller straff til for å stoppe falske anklager som nå har blitt daglig rutine for å vinne frem i barnesaker! Fra den dagen en blir ansvarliggjort for dette, vil vi se en slutt på det!

Gi din underskrift i dag for at en ikke lenger skal slippe unna med falske anklager i saker om barn! Gå til underskriftskampanjen her. Signer og del gjerne dette innlegget.

Trude Helén Hole

Les også disse innleggene om firmaet Protector og hvordan de med sin skitne forretningspraksis ruinerer og ødelegger familier.