Management & Health

Når enden er god…

Det er onsdag i dag – midt i arbeidsuken! På tide å myke opp litt og ikke være så hardt seriøs hele tiden – derfor denne artikkelen – når enden er god. Denne rumpen vant en rumpekonkurranse i 2007, og det skjønner jeg jo, for den er jo veldig fin. Litt sånn harryfin.

Skjermbilde 2015-02-18 kl. 13.39.40

Når jeg ser litt nærmere så syntes jeg faktisk at denne likner litt på min egen rumpe slik jeg forestiller den oppi hodet mitt. Men min er nok litt blekere. Jeg er tross alt ikke fra Brasil – men fra Bergen, så min er kanskje litt mer sånn blålillagrålighvitlig. Jeg vet ikke helt, jeg går liksom ikke så mye bak ryggen min, jeg.

Anyway, greia er at en slik rumpe kan du også få! Og det er helt sant. Jeg har nettopp skumlest en artikkel om et styrkeprogram som gir spretten rumpe. Min er som nevnt fortsatt veldig spretten, men en skal jo ikke være for skrytete heller, så jeg tenker at det alltids er rom for forbedringer, for det er det jo. Den er jo ikke som den en gang var, den har jo vært bedre – den har jo tross alt vært Bergens fineste svømmesprettrumpe en gang i tiden, men det er alltids rom for forbedringer, spesielt for veldig seriøse mennesker med ambisjoner – sånne som meg.

Så jepp, jeg tror jeg skal vie den litt oppmersksomhet nå fremover – for tross alt, vi går mot en ny bikinisesong og …Herre Gud, har dårlig tid!

Så det er bare å sette i gang! Men i skrivende stund sitter jeg og propper meg med sjokolade mens jeg skriver. Jeg er snart ferdig med rimelig mye, og har ikke dårlig samvittighet av den grunn. Å nei da. Det gjelder å kose seg og nyte livet når en kan, selv om en er på jobb. Og akkurat det er jeg svært flink til. Å nyte livet.

Og fordi jeg er multitasker og kan ha flere tanker i hodet samtidig, tenker jeg at jeg skal sette i gang litt akutt og effektivt trening. Jeg velger derfor to av øvelsene fra artikkelen under, i tillegg til mitt hemmelige våpen som jeg selv har utviklet og som jeg mener er verdens beste rumpetrening – for det er selvsagt og absolutt like greit å starte treningen NÅ! Det handler om prioritering!

Men altså, først etter tre sjokolade biter, for jeg kjenner jeg trenger litt ekstra for å motivere meg til mitt hemmelige våpen – for dagen etter en økt med mitt hemmelige våpen er jeg så gåen i rumpa at jeg har problemer med å både gå og sitte – og det er muligens derfor jeg gjør den øvelsen så sjeldent. Men jeg skal virkelig gjøre den nå, etter to sjokolade biter.

Da skal jeg kjøre et røffffft sett med hele 5 x 3 minutters rumpekniping, der du spenner hele rumpa så hardt du bare klarer! Det høres muligens lite ut, men det er ille hardt og er nok en treningsøvelse kun for de aller tøffeste, slike som meg. Bare en sjokoladebit til, så er vi i gang.

Det er forresten ikke slik at jeg sitter på jobb, på kjøkkenet – og så plutselig får det for meg at jeg skal kjøre seriøs, hard og akutt rumpetrening sånn uten videre en onsdag formiddag bare fordi det snart er helg og sommer – fordi jeg kom over en stusselig, liten rumpeartikkel.

Jeg er da ikke så lett påvirkelig til info for dere som fortsatt leser dette. Er det noen som fortsatt leser? Virkelig?

Da er spørsmålet: hvor er vi?

Jo, litt styrketrening og kanskje litt sjokoladespising har nemlig vært seriøst planlagt i hele dag, helt siden klokken 10 faktisk. Så nå det er bare å komme i gang.

Det er bare det at… jeg er… øhhh, litt akutt kvalm nå. Jeg har nemlig før sjokoladen spist en halv Sitronkake til frokost. Den gikk ut på dato 3 januar, så det var jaggu på tide. Jeg var litt sånn sugen på noe søtt, serru. Følger du med fortsatt? Herre Gud, gjør du? Er du en sånn en som sitter innesperret på Dikemark?

Sjokoladeposen er nå halvtom, eller halvfull. Det kommer an på øyet som ser. Ettersom jeg er utpreget positivt anlagt, anser jeg den til å være halvfull og gleder meg allerede til neste halvdel, muligens etter rumpetreningen om litt fordi jeg da selvsagt fortjener det veldig mye, om jeg ikke velger å gjøre kål på den nå. Men en har da litt disiplin oppi det hele, ikke sant, så resten av sjokoladeposen får vente til etter rumpetreningen er over – om skal vi se, litt mer enn få strakser.

Tross alt, det er jo snart bikinisesong som jeg allerede har nevnt for de som da fortsatt leser dette. Er du en av dem? Så fint! Nå ble jeg glad:-) Vil du bli min venn? Jeg vil bli din. Vi kan bli brev-venner om du er sperret inne. Bare send adressen din. Og vet du hvor vi er?

Rumpetrening! Vel, da er det bare å sette i gang med to av øvelsene, pluss mitt hemmelige rumpevåpen som jeg vet vil gi meg den sprettrumpen jeg drømmer om og som jeg vet jeg kan få tilbake, hvis jeg bare gidder og gjør den ofte nok.

Skal vi se, det var noe jeg hadde tenkt å gjøre akkurat nå, men hva var det igjen? Tenke, tenke…

Rumpen! Juhuuu! Så nå kjære rumpe, opp av kjøkkenstolen og sett i gang med litt seriøs rumpetrening. Oki da, bare en bitte liten sjokolade bit til, så er vi i gang – jeg lover! Oj, oj, oj, begynner Amerikansk Idol nå? Er det reprise? Er det en jeg ikke har sett? Ja. Så ubeleielig da gitt, ble nesten litt skuffa, jeg nå. Hrmfff!

Link til spretten rumpe for seriøse og tøffe treningsentusiaster, slike som meg som tar trening på strak arm, finner du her; RUMPETRENING!

Følg meg gjerne på Facebook for flere artikler og tips, eller trykk her på Follow me. Og liker du innleggene, er det fint om du trykker liker:-)

Trude Helén Hole på en deilig onsdag:-)

Klikk her for å se mine bøker blogg

0 comments on “Når enden er god…

Leave a Reply