News Reviews

Fotoshoot med Care by Linn

Ok, så har vi vært ute og tatt bilder igjen. Denne gangen av vakre Linn Dahlman Doherty som har bloggen Care by Linn som dere bør ta en titt på:-)

Som vanlig velger jeg å ta de fleste bildene i skygge. Det gir et mykt og flatterende lys i forhold til sol som ofte blir for hardt og forårsaker skygger på den du tar bilder av, og i tillegg fremmer små uregelmessigheter vi egentlig ikke trenger, som rynker og slikt, skjønner:-) So here it is:DSC_0653 - versjon 3DSC_0406DSC_0302DSC_0382 DSC_0395DSC_0619DSC_0468DSC_0341 DSC_0457 DSC_0459DSC_0596 - versjon 2DSC_0485DSC_0500DSC_0446DSC_0608DSC_0671DSC_0399Simpelthen elsker denne serien – det er så mye energi i bildene:-) men ps, sier det igjen, UB plattformen er ikke helt fintunet for bilder, derfor virker de noe uklare ved publisering her, desverre – but they are not. I tillegg tok vi noen helt fantastiske sterke bilder uten klær i solen i vannkanten. Det finnes nemlig intet vakrere enn en gravid kvinne, og jeg angrer sterkt på at jeg ikke selv tok bilder av min store mage da jeg var gravid. Vel, om du ønsker bilder av deg og/eller din familie, bedriftsfoto eller hva som helst egentlig, så ta kontakt.

Flere bilder finner du på min hjemmeside New Spirit og her på bloggen under Photogallery – my pictures, og du finner meg på sosiale medier akkurat her.

Ønsker alle en riktig så solfyllt dag – for solen, vettø, har du i hjertet ditt:-)

Trude Helén Hole

0 comments on “Fotoshoot med Care by Linn

Leave a Reply