Reviews

Wallmans is back!

I fjor, etter mitt første besøk på Wallmans, sa jeg at jeg i likhet med spøkelset som finnes der, at jeg også skulle bli en gjenganger. Vel, forrige onsdag var jeg på gallapremiere på Wallmans nye show NOVA, and again, it was a true pleasure!

Som mange av dere vet, jeg er ikke fan av norsk middelmådighet – Wallmans strekker seg lenger og derfor skriver jeg en anmeldelse i år også, selv om jeg ikke hadde tenkt det – fordi jeg vil at folk skal vite om dette lille Las Vegas eventyret i Oslo. I år har Wallmans forøvrig også 13 års jubileum. Siden oppstart har nærmere en halv million gjester opplevd Wallmans – jeg skriver opplevd, fordi dette er en opplevelse: middag, fornuftige vinpriser, servise å bli glad av og ikke minst et forrykende show!

Så glem stand-ups, Idol og Skal vi danse etc – Wallmans har det hele. Stikkord: fullt og helt, ypperlig energi, folkelig, dyktig artisteri, fantastisk atmosfære, avslappet men eksklusivt, ypperlig mat, morsomt, fengende og spot on.

Og for ikke å glemme det uforglemmelige: voksne menn (i grupper) som lar seg rive med og jubler. Wallmanns gjør deg ganske enkelt glad!

Min litt mer utførlige anmeldelse med utrolig gode bilder av showet i fjor, finner du her. Og her er link til Wallmans – det blir fort fullt, så bestill nå.

Trude Helén Hole på en mandag gitt… litt tidlig for en drink, kanskje?

Får ta et slag Ludo med meg selv i stedet – vinner alltid!

Flere artikler om vin finner du her.

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg. Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid!

Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

.

VINKURS ONLINE

0 comments on “Wallmans is back!

Leave a Reply