Art & artists Books & Literature News

Se video av min skulptur av vakre Nefretite!

Se video av min skulptur av vakre Nefretite!


Jeg ble ferdig forrige fredag, kun litt småpussing igjen. Og ja – jeg har alltid vært svært fascinert av Egypt og egyptisk historie. Spesielt liker jeg å lese og lære om Nefretite og Haspetsut, to egyptiske dronninger og faraoer som satte spor! Jeg har vært i Egypt ca 7 ganger, og har valfartet fra nord og nedover langs Nilen helt sør til Abu Simbel tempelet i Aswan som ble bygget til ære for Ramesses II og hans dronning Nefretite, og jeg holdt på å begynne å gråte da jeg var der i 1993, for møtet var så utrolig sterkt – og følelsen av å “komme hjem” til min familie tok nesten pusten fra meg!

Ja – jeg har altså begynt med keramikk, og nå i romjulen skal jeg lage flere figurer, for leire er fantastisk å arbeide med. Ta gjerne en titt på min hjemmeside trudehelenhole.com eller mitt galleri featherbook.no der du også finner verdens beste og enkleste gavetips – nemlig bøker og På Druen digitale vinkurs! 

Hilsen Trude Helén Hole
Kunstner, forfatter, journalist, sommelier & fore
dragsholder

…………………..@……………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 🙂

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us.