Adventure & Travel Books & Literature Guest Authors Management & Health News

Da jeg begynte å elske meg selv, av Charlie Chaplin

Dette er Charlie Chaplin i en alder av 26, fotografert for 100 år siden. Det antas at han skrev diktet under i en alder av 70 år, og jeg deler det med deg fordi det er fantastisk vakkert og en viktig refleksjon vi alle bør lære av.

Dette er Charlie Chaplin i en alder av 26, fotografert for 100 år siden. Det antas at han skrev diktet under i en alder av 70 år, og jeg deler det med deg fordi det er fantastisk vakkert og en viktig refleksjon vi alle bør lære av.

Da jeg begynte å elske meg selv. Jeg fant den kvalige og følelsesmessige lidelsen er bare varselstegn på at jeg levde mot min egen sannhet. I dag vet jeg at dette er autentisitet.

Da jeg begynte å elske meg selv. Jeg forstod hvor mye det kan fornærme noen hvis jeg prøver å tvinge mine ønsker på denne personen, selv om jeg visste at tiden ikke var inne og personen var ikke klar for det, og selv om denne personen var meg. I dag kaller jeg dette Respekt.

Da jeg begynte å elske meg selv. Jeg sluttet å begjære et annet liv, og jeg kunne se at alt som omringet meg inviterte meg til å vokse. I dag kaller jeg dette Modenhet.

Da jeg begynte å elske meg selv. Jeg forstod det til enhver omstendighet. Jeg er på rett sted til rett tid, og alt skjer i akkurat det rette øyeblikket. Så jeg kunne være rolig. I dag kaller jeg dette Selvtillit.

Da jeg begynte å elske meg selv. Jeg sluttet å stjele min egen tid, og jeg sluttet å designe enorme prosjekter for fremtiden. I dag gjør jeg bare det som gir meg glede og lykke, ting jeg elsker å gjøre og som får hjertet mitt til å juble, og jeg gjør dem på min egen måte og i min egen rytme. I dag kaller jeg dette Enkelhet.

Da jeg begynte å elske meg selv. Jeg frigjorde meg selv for hva som helst. Det er ikke bra for helsen min – mat, mennesker, ting, situasjoner og alt som trakk meg ned og bort fra meg selv. Først kalte jeg denne holdningen for en sunn egoisme. I dag vet jeg at det er kjærlighet til Oneself.

Da jeg begynte å elske meg selv. Jeg sluttet å prøve å alltid ha rett, og helt siden da har jeg tatt feil mindre av tiden. I dag oppdaget jeg at det er Modesty.

Da jeg begynte å elske meg selv. Jeg nektet å fortsette å leve i fortiden og bekymre meg for fremtiden. Nå lever jeg bare for øyeblikket der alt skjer. I dag lever jeg hver dag, dag for dag, og jeg kaller det Fulfillment.

Da jeg begynte å elske meg selv. Jeg kjente meg igjen, at sinnet mitt kan forstyrre meg og gjøre meg syk. Men da jeg koblet det til hjertet mitt ble Tankene mine en verdifull alliert. I dag kaller jeg denne forbindelsen Visdom av hjertet.

Vi trenger ikke lenger å frykte argumenter, konfrontasjoner eller noen form for problemer med oss selv eller andre. Til og med stjerner kolliderer, og ut av deres kræsj, fødes nye verdener. I dag vet jeg: Dette er livet!

Charlie Chaplin

…………………@…………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Nå kan du kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs