Adventure & Travel Art & artists News

Trude Helén Hole tildeles International Art Prize Paris 2022

Jeg har holdt denne nyheten hemmelig i over en måned nå, ville nemlig ha det for meg selv, smatte på karamellen alene en stund. Det er litt stort, og jeg føler meg liten. Men nå er det dags å fortelle det videre, for jeg er veldig stolt – mitt iherdige arbeid og utvikling som kunstner det siste året har nemlig blitt bemerket i utlandet.

Noen ganger styres livet av tilfeldigheter, og andre ganger kanskje av skjebnen. Tidligere i sommer ble jeg kjent med den norske kunstneren Sigmund Nyberg som jeg stilte ut sammen med i Støa i Holmsbu. Les mer her. Nyberg har vunnet en rekke internasjonale priser for sin kunst og kjenner til en del komiteer og gallerister verden over som vurderer kunst fra velkjente kunstnere, men også uetablerte og ukjente kunstnere. Og i denne kategorien finner dere altså meg.

I tillegg er jeg invitert til å stille ut en skulptur og et maleri under New York Exhibition 2022, og er også 1 av 3 norske kunstnere som er invitert til å stille ut under International Exhibition ARTQUAKE-10 i Tyrkia med maleriet Mistress XXX. Ja, jeg er veldig stolt og rørt, for kanskje er jeg på rett hylle nå?

Jeg er jo egentlig forfatter med eget mediebyrå, samt sommelier og vinforedragsholder, men mitt kunstnervirke har altså tatt av i rekordfart, og det har blitt mer eller mindre altoppslukende. Så det siste året har jeg gått på Asker kunstfagskole, og har i tillegg hatt 8 utstillinger på kun et år, og tre som jeg har organisert selv. Det er slettens ikke verst!

Les også; Trude Helén Hole skal stille ut i New York

Derfor var gleden stor dag jeg fikk en henvendelse fra Dott. Francesco Saverio Russo som kunne informere meg om at jeg er en av de kunstnere som tildeles pris under International Prize PARIS 2022. Komiteen har latt seg imponere av min “stå på evne, vilje, mot, dristighet og raske tekniske utvikling” som kunstner.

Noen av mine skulpturer.

Mine malerier, bøker og På Druen digitale vinkurs finner dere her.

Er ikke dette fantastisk? I Norge er jo takhøyden liten og “kunsteliten” verner om seg og sine, og gir stipend/belønner kun sine egne med penger de stjeler fra andre kunstnere via kunstavgiften – og jeg er, som med mine bøker – kjerringa mot strømmen. I forbindelse med prisen vil jeg også bli omtalt i juli nummeret av magasinet Art International Contemporary. Utdelingen i Paris er på min bursdag den 21-23 oktober, og jeg får utdelt prisen min den 22. En bedre gave finne jo ikke. Det er jo kunst og kultur jeg skal drive med fremover! #Reborn

The Horse 84×84 cm med gullramme – se flere malerier på FeatherBook.no.

Ps – jeg er veldig klar over at jeg ikke er en Claude Monet eller Élisabeth Louise Vigée Le Brun. Men jeg arbeider hardt og trener og trener, og folk vil ha et Hole bilde på veggen, hvilket gjør meg stolt og ydmyk. Prisen i Paris er basert på “talent” og min store produksjon, samt mine malerier og min utvikling det siste året – og jeg er så stolt at jeg nesten er nummen. Jeg klarer ikke helt å ta det innover meg. Men dette er et gigantisk skritt for meg og en stor bekreftelse; min fremtid begynner mao å forme seg, dvs få farger, linjer og streker, og dybde. #Lykke

Om du har en drøm, om det er en reise, et virke eller hva som helst, så start den nå and take care!

😍🤩😊

Flere malerier fra meg og andre kunstnere som Torbjørn Endrerud, Thorvald Lund-Hansen, Knut Rellsmo kan sees i nettgalleriet Feather Book, Wine & Art.

Alt godt, hilsen Trude Helén Hole

………………@…………………

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Nå kan du kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs